Connect with us

5 subiecte fierbinți pe care tu și partenerul trebuie să le discutați!

Relații

5 subiecte fierbinți pe care tu și partenerul trebuie să le discutați!

5 subiecte fierbinți pe care tu și partenerul trebuie să le discutați!

Se îndreaptă relaţia ta către alt nivel? Eşti în situaţia în care simţi că în relaţia ta de lungă durată lucrurile au denaturat spre o pantă plictisitoare? În ambele cazuri, eşti la locul potrivit.

Atunci când tu şi partenerul tău deveniţi intimi, cel mai bun contact este scopul suprem. Totuşi, înainte de a ajunge acolo, trebuie să discutaţi câteva lucruri importante.

Dacă vreţi să minimalizezi şansele momentelor ciudate din dormitor, ar trebui să acoperiţi mai multe subiecte care au legătură cu viaţa voastră intimă. Trebuie să vă ştiţi dorinţele, preferinţele şi trecutul pentru a putea începe cu dreptul.

Iată care sunt câteva dintre cele mai importante subiecte pe care fiecare cuplu care îşi doreşte să aibă o relaţie intimă perfectă trebuie să le discute:

1. Vorbiţi despre fantezii, fetişuri şi dorinţe – înainte să te gândeşti că este o ideea proastă, specialiştii susţin că „partenerii trebuie să discute despre fantezii şi fetişuri. Atunci când eşti în pat cu partenerul, nu poţi să îl surprinzi dintr-o dată cu fetişul tău cu pene.

Lucrurile ca uleiul şi loţiunile sunt destul de standard. Acestea nu necesită discuţii. Dar dacă eşti o regină a bondage-ului sau o dominatoare secretă, atunci trebuie să îţi anunţi partenerul.”

Nu este ieşit din comun că multe femei şi bărbaţi se simt ruşinaţi atunci când subiectul plăcerii ascunse vine în discuţie, dar specialiştii în relaţii susţin că tocmai această discuţie poate să fie leacul unei relaţii plictisitoare.

Pentru a evita rutina, puteţi apela la jucării, la cătuşe, la accesorii şi la fantezii în care să jucaţi diferite roluri. Nu subestima niciodată interesele ascunse ale partenerului tău. Până şi cel mai pudic om are dorinţe ascunse pe care le va scoate la suprafaţă cu partenerul potrivit.

Citește și:   10 lucruri pe care le va face un bărbat dacă te iubește cu adevărat! Mare atenție la numărul 2!

2. Discută despre trecutul tău intim şi despre planurile de viitor – mai ţii minte vorba aceea care spune că dacă întreţii relaţii cu cineva, o faci, de fapt, cu toate persoanele care au fost înaintea ta?

Deşi acest lucru nu prea avea sens la acel moment, iată că aveau dreptate. Specialiştii susţin că „trebuie să cunoşti istoria intimă a partenerul din start – condiţii, parteneri, genuri şi analize. Dacă cineva nu şi-a mai făcut testele de mai mult de şase luni, atunci rezultatul nu este viabil.”

Nu lăsa pe partenerul tău să ştie ce este mai bine pentru tine, acest lucru este doar în interesul tău şi atât. Sănătatea ta este responsabilitatea ta şi nu trebuie să mergi pe principiul „ce nu cunosști, nu te va răni”.

Este foarte indicat să începeţi de la zero împreună. Această experienţă poate să fie mai benefică decât îţi imaginezi, este ca o aventură pe care o începeţi împreună, chiar dacă este ciudată.

Până şi planurile de viitor sunt importante şi astfel de discuţii îşi au rostul înaintea contactului fizic, în special cele legate de metode de contracepţie, pentru că nimic nu este apăsător decât o sarcină neplanuita.

3. Asigură-te că sunteţi monogami – poate avea partenerul tău pe altcineva? Fie că îţi place, sau nu, nu toată lumea are aceeaşi definiţie despre o relaţie serioasă. Specialiştii avertizează femeile, în general, să nu îşi asume că dacă au contact fizic cu cineva, înseamnă, din start, că sunt monogami.

Cu cât purtaţi această discuţie, cu atât mai bine, pentru că, în felul acesta, fiecare partener poate să aibă o idee clară asupra a modului în care poate decurge relaţia, înainte de confuzia contactului fizic.

Citește și:   15 lucruri pe care numai oamenii LENEȘI le pot înțelege. La al 5-lea se regăsesc majoritatea!

4. Faceţi schimb de calendare – poate ţie îţi place dimineaţa, dar lui îi place doar noaptea. Poate că tu îţi doreşti să se întâmple de trei ori pe săptămână, dar lui îi place să o facă de trei ori pe lună.

Este indicat să discutaţi despre asta înainte, pentru că frecvența fiecăruia poate să fie total diferită, iar asta poate să alunge orice urmă de confuzie şi de frustrare care poate veni după.

5. Fiţi deschişi despre secretele voastre intime – pentru a avea o relaţie intimă cât mai bună, este important să fiţi deschişi unul cu altul, pentru că nu se ştie niciodată prin ce fel de traumă a trecut persoană cu care eşti.

În felul acesta, cu cât sunteţi mai deschişi unul cu celalat, cu atât legătura voastră va fi mai puternică şi veţi începe să aveţi mult mai multă încredere unul în altul. Dar cum să abordezi un astfel de subiect?

Cel mai bine este ca partenerii să înceapă să poartă acest subiect în privat, în afara dormitorului, într-un spaţiu privat. Poţi să începi prin a-i spune partenerului tău că au ceva serios de discutat şi că, deşi nu te simţi foarte confortabil, vrei să fii onest.

Faptul că recunoşti acest disconfort te poate ajuta în orice relaţie serioasă. Încearcă să treci peste partea ciudată a situaţiei şi să mergi mai departe cu povestea ta.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Fiecare cuplu are propriile sale mecanisme, dar este extrem de important ca fiecare să fie deschis.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Relații

Sus