Connect with us

6 lucruri pe care bărbații le apreciează în afară de imagine fizică. Numărul 3 este observat mai des decât crezi

Relații

6 lucruri pe care bărbații le apreciează în afară de imagine fizică. Numărul 3 este observat mai des decât crezi

6 lucruri pe care bărbații le apreciează în afară de imagine fizică. Numărul 3 este observat mai des decât crezi

Femeile au impresia că bărbaţii nu au un spirit de observaţie foarte bun şi nu greşesc ȋn cea mai mare parte, mai ales atunci când ȋşi schimbă culoarea părului sau ȋşi cumpără o poşetă nouă.

Totuşi, comportamentul lor nu este atât de strict, nici măcar ȋn acest caz. Specialiştii ne ȋnvaţă despre diferenţele de comportament dintre bărbaţi şi femei şi suntem conştienţi de faptul că ȋntre cele două genuri există o bătălie constantă.

Poate că ne imaginăm că partenerul nu realizează fiecare detaliu din comportamentul nostru, dar, se pare, că ȋntr-o relaţie lungă nu mai există secretă. Cei mai mulţi dintre bărbaţi observă atunci când partenera le face observaţie sau le scot ochii şi se rezumă doar la asta.

Totuşi, există situaţii ȋn care aceştia sunt capabili să ȋşi vadă partenera ȋn cele mai adânci atitudini, urmând să tragă concluzii pe care să se bazeze ȋn viitor. Care sunt aceste? Ce observă bărbaţii la femei şi care sunt condiţiile?

1. Efortul tău – contrar părerilor populare, atunci când faci un efort să te ȋnţelegi cu prietenii lui sau faci un efort să ȋi găteşti friptura aceea pe care tu o urăşti doar pentru a-i face mama fericită, cel mai probabil că va observa.

2. De câte ori ai purtat colanţii tăi preferaţi – dacă ai neglijat hainele ȋn ultima vreme şi porţi aceleaşi lucruri pătate şi murdare câteva zile la rând, cel mai probabil că acesta va observa fiecare detaliu ȋn parte şi nu se va simţi prea atras de tine.

3. Ciudăţeniile tale – dacă eviţi crăpăturile de pe trotuar sau trebuie să verifici preţul fiecărui obiect ȋnainte să ȋl cumperi, cel mai probabil că aceste obiceiuri nu trec neobservate ȋn faţa iubitului tău. Mai mult, ȋn cazul ȋn care ai foarte multe superstiţii, poţi să fii sigură că acesta va observa fiecare detaliu şi că se va ȋncrunta. Cel mai probabil, femeile sunt cele care trec uşor peste aceste tabieturi, dar bărbaţii nu.

Citește și:   Toți romanii trebuie să vadă asta! Distribuie și tu!

4. Cât de bine cânţi ȋn duş – acesta va ajunge cel mai probabil să ȋţi dea note de fiecare dată când cânţi ȋn duş, mai ales dacă o faci atât de tare precum ştim că o fac femeile. Acesta poate să fie unul dintre lucrurile pentru care te tachinează, dar, cel mai probabil adoră faptul că te simţi bine ȋn pielea ta şi că nu te deranjează să te prosteşti. Este distractiv!

5. Cum interacţionezi cu ceilalţi – cât de des ţipi la sora ta atunci când conduce ciudat? Foloseşti o voce piţigăiată atunci când vorbeşti cu un căţel? Mai mult, bărbaţii observă de fiecare dată când eşti impresionaă de ceva trist şi de câte ori iese la suprafaţă instinctul tău matern. Crede-ne, aceste lucruri nu trec neobservate.

6. Obiceiurile tale legate de mesaje – la ȋnceputul unei relaţii, bărbaţii vor fi foarte atenţi la fiecare emoji pe care ȋl trimiţi pentru a vedea cât eşti de interesată. Fetele care nu sunt entuziaste atunci când trimiţi mesaje, nu vor trece neobservate, aceştia vor citi printre rânduri. Nimeni nu a spus că va fi uşor.

7. Ceea ce te enervează – cel mai probabil că bărbatul a observat atunci când nu mai eşti, dintr-o dată, nervoasă atunci când ţi-a adus cina sau o ciocolată. Mai mult, privirea ta spune totul atunci când ceva te enervează şi de cele mai multe ori nici nu ai nevoie de cuvinte pentru a-i spune că eşti supărată.

Citește și:   Cum arată o zi obișnuită din perspectiva MAMEI și a COPILULUI. VIDEO

8. Simţul umorului – dacă acesta reuşeşte să te facă să râzi ȋn hohote, va ţine minte ceea ce te face să râzi şi data viitoare va ȋncerca să menţină aceeaşi linie.

9. Dacă sforăi atunci când dormi – deşi nicio femeie nu sforăi, doar visează că este o motocicletă, iată că bărbaţii observă.

10. Ce spun alegerile legate de filme despre tine – iubeşti filmele de groază? Ai o obsesie ciudată pentru un anumit actor? Deţii fiecare film Harry Potter? Fie că este vorba de acţiune, fantezie sau comedie, acesta te va judeca ȋn funcţie de alegerile tale.

11. Când spui că este ȋn regulă, dar nu este – de cele mai multe ori, femeile tind să spună că totul este OK, deşi nu este, dar tonul şi expresiile faciale le dau de gol, aşadar, bărbaţii vor observa.

12. Cât te simţi de confortabil ȋn propria ta piele – fie că porţi sutien, sau nu, fie că ȋţi place să porţi pantaloni mulaţi sau largi, un bărbat va observa cel mai bine cum te simţi ȋn pielea ta atunci când eşti goală. Aşadar, dacă ai câteva nesiguranţe legate de corpul tău, cel mai probabil acesta le cunoaşte.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Relații

Sus