Connect with us

6 moduri prin care distrugeți intimitatea din relația voastră – cum să rezolvați problema îndepărtării în cuplu

Relații

6 moduri prin care distrugeți intimitatea din relația voastră – cum să rezolvați problema îndepărtării în cuplu

6 moduri prin care distrugeți intimitatea din relația voastră – cum să rezolvați problema îndepărtării în cuplu

la începutul unei relaţii intime, noii parteneri îşi doresc să îşi ofere tot ce pot. Vor să se iubească mult, să dăruiască din inimă şi ca partenerul să ofere acelaşi lucru. Din păcate, pe măsură ce relaţia se maturizează, noul comportament erodează relaţia.

Pe măsură ce timpul trece, doi oameni care s-au simţit iubiţi şi apreciaţi se simt acum distanţi şi nesiguri. Realizează, dintr-o dată, că relaţia lor este complet lipsită de intimitate. iată de ce:

1. Creşteţi distanta şi vă îndepărtaţi din ce în ce mai tare unul de celălalt
Îţi aminteşti de bărbatul acela care nu se sătura niciodată de tine? A renunţat la tot atunci când aveai nevoie de el şi îţi oferea tot. Peste ani, totul s-a schimbat. Acum este preocupat de orice altceva.

Încă îţi oferă atenţie, dar trebuie să munceşti mult pentru asta. Spune că se simte oribil atunci când uită o dată importantă, dar începe să o facă din ce în ce mai des. Nu vrei să pari ca şi cum ceri mereu, dar te simţi din ce în ce mai neglijată şi chiar ignorată.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru bărbaţii care simt ca partenera lor s-a îndepărtat complet. Unde este iubita de altădată? Îţi spune că încă te iubeşte, dar nu te mai poţi preface.

2. Eşti foarte critic/critică în legătură cu tot ce face sau spune partenerul
Femeia extraordinară de care te-ai îndrăgostit pare ca o persoană pe care nu o poţi mulţumi niciodată. Încerci să vorbeşti cu ea despre lucrurile care te supără şi îţi spune că eşti prea sensibil.

Îţi găseşte vină în toate situaţiile în care înainte îţi oferea sprijin. Dacă îi spui care sunt nevoile tale, spune că nici tu nu îi îndeplineşti ei nevoile. Dacă o întrebi ce nu este în regulă, îţi spune că eşti prea îngrijorat.

Citește și:   10 dintre cele mai grave GREŞELI din filme pe care producătorii nu le-au putut ascunde! Cea mai penibilă este numărul 8!

3. Foloseşti intimidarea şi dominarea pentru a-și atinge scopul
Era foarte incitant atunci când v-aţi conectat prima dată – un bărbat în control care te proteja de fiecare dată şi era încrezător. Adorai modul în care se purta şi îl sprijineai. Nimeni nu îi stătea în cale.

Era cavalerul tău pe cal alb, asta până te-a făcut pe tine oponentul tău. Ţi-ai dat seama că nu erai mereu de acord cu el. Atunci când ceva nu merge bine, dă mereu vine pe tine. Totul mergea strună atunci când eraţi în aceeaşi echipă, dar ca şi duşman… este nemilos.

Nu crede că se poartă greşit şi se aşteaptă să îl iubeşti oricum.

4. Unul dintre voi este ascuns în legătură cu adevăratele sentimente
Era convinsă că tu eşti sufletul ei pereche, dar, în ultima vreme, îţi spune minciuni care nici măcar nu se leagă. Dacă înainte era transparentă atunci când venea vorba despre sentimentele ei, acum evita să răspundă la câteva întrebări şi îţi dă răspunsuri vagi.

Este încă destul de caldă şi poate că nu ar trebui să te îngrijorezi, dar simţi că ceva este ciudat. Încearcă în continuare să pui lucrurile cap la cap. Neagă faptul că ar fi ceva dubios la mijloc, dar vocea ei este foarte defensivă.

5. Nu mai împărtăşeşti nimic nou cu partenerul/partenera ta
La început, tot ce îţi spunea ţi se părea facsinant. Erai extaziată de simţul umorului, de modurile inovative în care privea lucrurile şi de intuiţia lui. Stăteaţi de vorbă toată noaptea. Dar nu vei uita niciodată noaptea în care a repetat o glumă.

El s-a simţit puţin ciudat atunci când nu ai râs, dar a început să facă şi să spună acelaşi lucru. Poveştile lui au devenit plictisitoare, ai încercat din răsputeri să îi găseşti scuze. Poate că este obosit sau poate că obişnuinţa l-a făcut să nu mai depună efort.

Citește și:   11 cupluri de la Hollywood care și-au dus POVESTEA DE DRAGOSTE dincolo de scenariu

Descoperi că eşti mai interesată de ce spun alţii, în special când vine vorba despre provocări şi perspective noi. Asta te face să îţi doreşti să intri în jocul lor, iar partenerul tău observă asta, dar nu vrea să încerce nimic nou cu tine.

6. V-aţi abandonat amintirile comune
Când vremurile erau grele în trecut, îţi amintea mereu cât este de important să nu uiţi că dragostea dintre voi este foarte importantă şi depanaţi amintiri din trecut. Te făcea să te concentrezi pe momentele delicioase.

Atunci când nu aveaţi destui bani în bancă, a găsit cartea pe care o iubeai atât de mult în copilărie. Nu îi vei uita niciodată fața fericită din momentul în care a găsit căţeluşul pe care l-aţi văzut împreună la adăpost pe patul vostru.

Ştia că nu ai avut parte de afecţiune în copilărie, aşa că avea grijă de tine de fiecare dată când aveai nevoie. Te-a făcut să te simţi ca şi cum totul va fi bine, chiar şi atunci când situaţia părea imposibil de rezolvat. Totuşi, acum nu mai face asta.

Se concentrează doar pe lucrurile care lipsesc. Orice ai face, nu iese din starea asta, din starea practică. Descoperi că ai rămas singurul care este încă impresionat de amintirile voastre.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Relații

Sus