Connect with us

6 momente când este ok să spui „Nu” în pat! Nimic nu poate repara relația dacă treci peste ultimul număr!

Relații

6 momente când este ok să spui „Nu” în pat! Nimic nu poate repara relația dacă treci peste ultimul număr!

6 momente când este ok să spui „Nu” în pat! Nimic nu poate repara relația dacă treci peste ultimul număr!

Relaţiile fizice între parteneri sunt aşteptate, în special atunci când vrei să menţii o relaţie apropiată. Specialiştii susţin că este perfect normal ca unul dintre parteneri să nu aibă starea necesară pentru asta, câteodată.

Iată când te poţi aştepta ca partenerul tău să spună nu:

1. Atunci când sunteţi certaţi
Este foarte important să rezolvaţi cearta înainte de relaţiile intime pentru a te asigura că aţi făcut pace şi pentru a vă bucura pe deplin. Atunci când neglijaţi problemele prezente, riscaţi ca totul să se complice în timp, în special dacă neglijaţi sentimentele.

Petreceţi timp discutând despre motivul neînţelegerii şi căutaţi o soluţie care vă va solidifica relaţia la un nivel mai profund înainte să vă aruncaţi sub aşternuturi.

2. Atunci când unul dintre parteneri nu se simte bine
Dacă accepţi să faci asta atunci când nu te simţi bine, există o mare şansă ca niciun partener să nu se bucure de experienţă. Poate că te doare capul sau nu ai niciun pic de energie, iar asta va face partenerul să realizeze că nu îţi place.

Aşteaptă până când îţi trece durerea, iar asta vă va permite să vă simţiţi respectaţi şi apreciaţi, nu forţaţi şi neautentici. Încercaţi să faceţi o regulă în ceea ce priveşte acest aspect: dacă un partener nu se simte bine, celălalt va înţelege şi nu va exista niciun fel de ostilitate.

Citește și:   Asta spune forma buzelor tale despre senzualitatea ta. Tu ce formă ai?

3. Atunci când pur şi simplu nu ai chef
Deşi îţi iubeşti şi apreciezi mult partenerul, asta nu presupune că vei avea mereu starea necesară pentru intimităţi. Poţi refuza cu uşurinţă dacă eşti stresat sau ocupat. Comunică-le asta şi încearcă să reprogramezi pentru ziua următoare.

Acesta este compromisul ideal care dă dovadă de respect pentru persoana de lângă tine şi care nu o va face să se simtă refuzat. Este important să comunici motivul din spatele stării tale de spirit, iar, în acest fel, partenerul va înţelege şi nu se va supăra.

4. Atunci când vă mişcaţi prea repede
Un al motiv pentru care va trebui să refuzi este că vă mişcaţi prea repede în relaţie. Poate că ai nevoie să vă cunoaşteţi mai mult şi să vă conectaţi emoţional înainte să treceţi la următorul nivel.

Asta vă va asigura că sunteţi pregătiţi amândoi şi că valoraţi relaţia. Spune-i persoanei cât de mult o apreciezi şi că nu vrei ca relaţia să eşueze pentru că va miscacti prea repede. Asta îi permite partenerului că îţi accepte decizia fără să se simtă ofensat sau rănit.

5. Atunci când eşti stresat/stresată
Mulţi oameni tind să devină intimi atunci când sunt stresaţi, dar asta nu face decât să îi deconecteze total de momentul în sine. Evită să spui da atunci când mintea ta zboară către altceva şi atunci când nu eşti capabil să te concentrezi pe partener.

Citește și:   12 lucruri pe care bărbaţii le observă şi tu nu ȋţi dai seama!

Poţi avea probleme în performanţă, aşa că evaluează-ţi starea de spirit pentru a te asigura că îţi doreşti cu adevărat să mergi până la capăt. Nimic nu funcţionează dacă te forţezi.

6. Atunci când nu te simţi confortabil
Pot exista zile în care nu te simţi capabil şi nici măcar confortabil în propria piele. Nesiguranţa îţi poate afecta timpul petrecut şi poate face mult rău unei relaţii, mai ales dacă eşuezi în comunicare. Discută despre sentimentele tale şi acceptă să o faci doar atunci când ai o energie pozitivă.

Deşi momentele intime sunt importante pentru a rămâne implicaţi şi pentru a creşte conexiunea cu partenerul, există câteva momente când este important să spui nu. Prin a-ţi cunoaşte limitele şi prin a-ţi evalua sentimentele, te poţi bucura de aceste momente şi poţi evita să le simţi că pe o povară.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus