Connect with us

6 semne că te înșeală fără rușine, iar cei din jur știu totul

Relații

6 semne că te înșeală fără rușine, iar cei din jur știu totul

6 semne că te înșeală fără rușine, iar cei din jur știu totul

Nimeni nu vrea să se gândească la posibilitatea unei infidelităţi din partea partenerului. Ȋntr-o lume ideală, nimeni nu ar trebui să se confrunte cu o inimă frântă care vine dintr-o astfel de situaţie.

Din păcate, aceste lucruri se ȋntâmplă.

Să sperăm că relaţia ta este una deschisă şi onestă, iar comunicarea te ajută să nu ajungi la o aventură sau să ȋţi prinzi partenerul făcând aşa ceva.

Totuşi, dacă se ȋntâmplă asta, există multe semne care dau dovadă de infidelitate din partea partenerului. Cea mai mare jignire este atunci când cei din jurul tău știu despre infidelitate, dar nu îți spun nimic.

Tot ce trebuie să faci este să priveşti totul ȋn ansamblu, să priveşti comportamentul de aproape şi să fii pregătită să faci faţă realităţii. Iată care sunt câteva dintre aceste semne:

1. Devin foarte protectivi cu telefonul – dacă ȋn trecut partenerul tău nu era ciudat şi secretos când venea vorba despre telefonul lui mobil şi observi o schimbare de comportament ȋn acest sens, cum ar fi că ȋl ţine mereu pe modul silenţios, poate fi un semn că există ceva ce nu ar vrea să vezi.

Probabil că nu aveai nicio problemă să foloseşti telefonul lui ȋn trecut, dar acum acesta este extrem de secretos, protectiv şi a ajuns să ȋşi pună parole noi pe care refuză să ţi le dezvăluie.

2. Ajunge prea des acasă mult prea târziu – dacă partenerul tău venea, de obicei, acasă la o anumită oră şi, dintr-o dată, ajunge foarte târziu, poate să fie o scuză pentru ei pe care o folosesc pentru a se vedea cu altcineva.

Este o scuză folosită foarte des pe care mulţi nu o privesc ca pe ceva ieşit din comun. Dacă programu lui se schimbă fără să existe o schimbare la locul de muncă, atunci ar trebui să fii ȋngrijorată.

Citește și:   Probleme din viața de zi cu zi cu care doar bărbații pot relaționa

3. Fac duş imediat după ce ajung acasă – ȋn cazul ȋn care partenerul tău nu lucrează ȋn construcţii sau ȋn alt domeniu care presupune mult praf sau murdărie, faptul că fac un duş imediat cum au ajuns acasă poate să fie un semn că te ȋnşeală.

Aceştia pot ȋncerca să scape de dovezi precum rujul sau mirosul unei alte persoane, ȋn special dacă nu făceau asta ȋnainte.

4. Nu mai au acelaşi chef ȋn dormitor – cheful unei persoane poate să se schimbe ȋn funcţie de stres, nutriţie, lipsa de mişcare, sau oricare alt motiv.

Dar, dacă viaţa voastră intimă a fost extrem de regulată şi, dintr-o dată, totul se schimbă, există posibilitatea să ȋşi ia porţia din altă parte.

5. Sunt mai atenţi la imagine – acesta nu este ȋn toate cazurile un indiciu că te ȋnşeală – mai ales dacă a discutat cu tine şi ţi-a spus că ȋşi doreşte să schimbe ceva.

Totuşi, dacă partenerul tău face schimbări bruşte şi simte nevoia să arate cât mai bine, s-ar putea să ȋşi dorească să impresioneze pe altcineva.

6. Ȋncearcă, subit, ceva nou ȋn pat – bineȋnţeles, nici asta nu poate ȋnsemna că partenerul te ȋnşeală, mai ales că astfel de situaţii presupun o discuţie ȋn prealabil.

Totuşi, dacă acesta ȋncepe să te sărute, de exemplu, ȋntr-un mod ȋn care nu a mai făcut-o niciodată şi care pare exersat, sau ȋncearcă ceva ȋn pat fără să te anunţe, poate să fie un semn că ȋncearcă să ȋşi dea seama despre noile mişcări pentru altcineva.

7. Nu primeşti niciodată un răspuns clar – dacă partenerul tău trece de la a fi deschis şi onest ȋn toate privinţele, la a fi ascuns şi arţăgos, cel mai probabil este un semn că ȋncearcă să ascundă ceva de tine.

Citește și:   10 moduri amuzante în care au fost ASCUNSE SARCINILE actrițelor în seriale! Numărul 3 este fascinant!

Pare imposibil să primeşti un răspuns clar, chiar şi dacă ȋl ȋntrebi ceva simplu, cum ar fi cum a decurs ziua lui.
Poate să fie un semn că ascunde ceva de tine, sau pe cineva.

8. Au obiceiuri noi – Acestea pot ȋnsemna orice, de la a fi ascunşi cu telefonul, la a nu ȋţi răspunde la telefon. Acestea pot fi foarte greu de explicat, iar acesta poate să devină defensiv dacă ȋȋ ceri explicaţii.

9. Te simţi ignorantă – unul dintre cele mai mari semne că partenerul se vede cu altcineva este acel sentiment că nu mai eşti apreciată ȋn relaţie.

Deşi partenerul are impresia că se ascunde destul de bine, aceştia nu realizează că te tratează diferit şi că te fac să nu te mai simţi apreciată.

10. Partenerul ȋţi evită prietenii şi familia – dacă acesta era foarte activ ȋn viaţa voastră socială ȋnainte şi acum şi-a schimbat total comportamentul, poate să fie un semn că ȋncearcă să evite să-şi dea arama pe faţă.

Cel mai probabil că evită să se simtă vinovat.

11. Nu mai sunt la fel de prezenţi ȋn pat – chiar dacă partenerul ȋncă ȋţi acordă atenţie ȋn pat, există o posibilitate să nu mai fie la fel.

Dacă acţiunea se schimbă de la ceva incitant şi minunat la ceva rapid şi lipsit de substanţă, este un semn.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Relații

Sus