Connect with us

6 semne care demonstrează că nu își dorește nimic serios cu tine

Relații

6 semne care demonstrează că nu își dorește nimic serios cu tine

6 semne care demonstrează că nu își dorește nimic serios cu tine

Se întâmplă destul de des să privim doar imaginea de ansamblu şi să nu înţelegem anumite detalii legate de relaţia noastră. Ne dorim şi sperăm la relaţii frumoase şi stabile, în special când avem parte doar de perverşi și de oameni neserioşi.

Uneori, ne dăm ochii peste cap şi mergem mai departe pentru că era destul de evident încă de la începutul relaţiei, dar, în alte situaţii, ne ataşăm de tipii care ne folosesc ca pe nişte păpuşi şi o fac foarte bine.

Este necesar să îţi reevaluezi relaţia şi cauţi orice semne care atestă că te foloseşte doar pentru distracţie pentru că, evident, meriţi mai mult. Iată care sunt câteva dintre aceste semne:

1. Nu este atât de interesat
Dacă un tip este cu tine doar pentru distracţie, acesta este un semn clar de atenţionare. De exemplu, poţi realiza care este adevărul şi dacă îşi doreşte ceva mai serios dacă nu eşti îndrăgostită de el. Dacă toate simţurile sunt aprinse, atunci observă şi trage concluzii.

Dacă nu vrea decât să se distreze şi atât, nu se va arăta prea interesat de tine, iar asta presupune scopurile tale, aspiraţiile şi aptitudinile tale, visele şi planurile de viitor.

2. Nu este pregătit să facă niciun compromis
Există momente în fiecare relaţie în care lucrurile funcţionează atunci când doi oameni sacrifică ceva în viaţa lor pentru a-şi menţine dragostea pe linia de plutire. Este un semne de afecţiune şi dragoste adevărată care nu va apărea dacă nu vrea nimic serios.

Cei care te fac să îţi pierzi timpul cu ei nu îşi doresc să se aproprie prea tare de tine şi se enervează atunci când le ceri altceva. Atunci când treci prin aşa ceva, bărbatul se va retrage, nu va prea să facă niciun sacrificiu.

Citește și:   10 lucruri stupid de satisfăcătoare pe care și le doresc femeile în momentele intime

Nu le justifica acţiunile şi gândeşte-te la asta ca la un semn puternic.

3. Foarte multe scuze
Acesta ar fi perfect pentru tronul de fier, doar că ar fi fost compus dintr-o mie de scuze în loc de săbiile de metal, iar prietenii lui sunt cavalerii care cavalerii care îl ajută. Întorcându-ne în acest secol, tipii care te văd doar că pe o jucărie, nu vor fi sinceri cu tine.

Chiar şi atunci când nu ai nevoie de ei ci doar îţi e dor de ei, aceştia vor inventa scuze pentru a nu îţi acordă timp, iar cel mai des vor spune că sunt ocupaţi. Termenul de ocupat este unul foarte vag pe care îl folosesc oamenii ca pe o realitate neadevărată.

Îl folosesc ca pe o scuză pentru a fugi atunci când nu au chef. Dragostea adevărată nu depinde de chef!

4. Eşti super frumoasă
Acesta este cel mai puternic semn!dacă este mai mult interesat de trupul tău şi trece des peste personalitatea ta, atunci este un tip foarte transparent. Ne plac complimentele, dar atunci când îţi ignoră abilităţile şi alte aspecte ale personalităţii doar pentru formele tale, totul este clar.

Dacă te întâlneşti cu cineva care nu merită, vei vedea că este foarte interesat de trupul tău şi nu te va aprecia foarte tare. Acestor bărbaţi le place totul despre apariţia fizică şi le place să se dea mare în faţa prietenilor lui pentru a se asigura că aceştia ştiu tot ce se întâmplă.

Citește și:   Îți va deschide ochii! 5 aspecte psihologice care îți vor schimba modul în care privești viața!

5. Nu depun niciun pic de efort
Relaţiile sunt bazate pe doi oameni, iar dacă doar o singură persoană depune efort, lucrurile nu vor merge. Este ca o balanţă care are nevoie de greutăţi egale, dar nu este acceptabil ca greutăţile să fie asigurate de o singură persoană.

Relaţia vostra va fi ultima prioritate a tipului care nu îşi doreşte decât distracţie, pentru că nimic nu contează pentru el. Va fi ca acea mătuşă enervantă căreia îi place să mănânce plăcintă, dar nu vrea niciodată să o facă.

Va fi acolo când plăcintă există deja, dar va fugi atunci când vine vorba despre spălatul vaselor.

6. Fericirea lui este totul
Pe lista lui de priorităţi, unul dintre cele multe lucruri care exista înaintea ta este fericirea lui. Pentru binele lui, acesta va ignora programul tău şi va fi alături de tine doar când îi convine lui.

Dacă nu vede mai departe de plăcerile lui, atunci cu siguranţă este ceva dubios la mijloc. Tipul care îţi înţelege motivele şi te aprecieaza atunci când tu le înţelegi pe ale lui este tipul cu care ar trebui să fii, nu cel care se gândeşte doar la binele lui.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus