Connect with us

7 lucruri care contează pentru un bărbat atunci când merge cu o femeie în pat

Relații

7 lucruri care contează pentru un bărbat atunci când merge cu o femeie în pat

7 lucruri care contează pentru un bărbat atunci când merge cu o femeie în pat

Când o femeie intră într-o relație cu un bărbat, este o experiență importantă pentru ea.

Ea îi permite partenerului să se apropie mai mult decât în ​​orice altă situație.

Dacă ambii doresc să o facă, pot să-și exprime fascinația reciprocă, dragostea și uniunea.

O astfel de apropiere, dacă este plăcută, va face relația mai profundă și o va duce la un nivel complet diferit.

În acest caz, emoțiile și angajamentul corpului sunt incluse. Prin urmare, dacă o femeie se implică într-o relație intimă cu un bărbat, își dorește să-i arate cea mai bună versiune a ei.

Se pregătește nu numai din punct de vedere mental, ci și din punct de vedere fizic.

Între timp, se pare că pentru un bărbat nu contează atât de mult dacă ai unghiile date cu ojă sau ai câteva fire de păr în plus acolo unde nu trebuie.

El nu va observa astfel de detalii, pentru că va fi prea ocupat să se uite la alte lucruri. Care sunt acestea?

Le poți descoperi citind acest articol!

1. Felul în care te miști

În timpul unei situații intime, simțurile sunt cele mai importante, și nu e vorba doar de cel vizual.

Este vorba despre atingere, despre felul în care îl simți pe partener, de aceea, modul în care te miști este esențial pentru un bărbat.

Pentru el, contează ritmul tău, reacțiile tale și implicarea. El vrea să simtă corpul tău, și cu cât te vei strădui mai mult, cu atât mai mult se va strădui și el.

Felul în care corpul tău reacționează va face relația mai intimă și mai plăcută. Ambii veți aprecia acest lucru.

2. Inițiativa ta

O inițiativă este partea esențială de care se ocupă, de obicei, bărbatul, într-o situație intimă. El vrea ca amândoi să vă simțiți bine și satisfăcuți în relație.

Citește și:   Cele mai absurde motive pentru care copiii au fost trimiși în spatele gratiilor!

Prin urmare, va fi foarte fericit atunci când vei sparge rutina și vei face ceva la care el nu se așteaptă. Nu improviza, ci mai degrabă încearcă ceva nou, ceva diferit.

În plus, nu uita că pasivitatea poate fi interpretată de el ca o indiferență.

3. Ochii tăi

Așa cum am spus mai sus, într-o relație intimă, simțurile contează cel mai mult. Și deși crezi că ochii unui bărbat se vor concentra asupra părților de bază ale corpului tău (cum ar fi sânii sau fundul), de fapt, el se va uita și la ochii tăi!

Numai atunci când îl privești în ochi bărbatul simte o conexiune și o emoție. La urma urmei, dacă te uiți în jos sau la propriul corp, afișezi incertitudine.

Iar când te uiți într-o parte sau la tavan, înseamnă că te plictisești. Dacă îți place ceva anume, exprimă asta prin intermediul privirii tale.

4. Respirația ta

Probabil nu te-ai gândit niciodată la asta, dar atunci când vă aflați într-o situație intimă, bărbatul chiar acordă atenție respirației tale.

Ceea ce este important pentru el este să descopere dacă respirația este rapidă sau profundă. Respirația este unul dintre elementele de bază ale jocului și este la fel de importantă și atunci când sunteți în pat.

Respiră la urechea lui, aproape de gâtul lui, sau pe corpul lui, și se va simți la fel de plăcut pe cât sună… pentru amândoi!

5. Dacă ești imediat după epilare

Pentru femei, fiecare detaliu contează. Dar trebuie să vorbim despre asta. Unora dintre bărbați le plac femeile rase mai puțin, altora, mai mult.

Citește și:   Cum să cucerești un bărbat PRIN MESAJE! 3 secrete care nu dau greș!

Dar ce trebuie să știi este că dacă ai câteva fire de păr crescute în anumite părți ale corpului, mai ales în zona bikinilor, nu va fi o barieră sau o problemă pentru el, dacă va dori să fie intim cu tine.

Îți va aprecia eforturile, desigur, și va dori să îți arate cum îi place, pentru că despre asta este vorba.

6. Lenjeria ta

Probabil ai crezut dintotdeauna că cele mai importante lucruri au loc atunci când hainele nu sunt în peisaj. Dar bărbații acordă atenție și la lenjeria femeii.

Sunt ființe vizualizatoare. Deci, merită ca, din când în când, să devii puțin mai „sălbatică” în privința lenjeriei intime și să ieși din zona de confort oferită de cea din bumbac.

Stimulează-i simțurile și imaginația, folosindu-te de diversele tipuri de lenjerii intime disponibile. Este o modalitate ușoară de a-l încuraja să acționeze.

De asemenea, este o variantă excelentă de a vă îmbunătăți viața intimă.

7. Mirosul tău în timpul finalizării

Probabil crezi că după un moment pasional ar trebui să fugi și să faci un duș, dar se pare că bărbații văd lucrurile puțin altfel. Lor le place mirosul tău de după relații intime.

Este ca un stimulent suplimentar pentru el. Bărbații apreciază naturalețea și nu se simt deranjați atunci când ești transpirată după un act pasional.

Nu-ți fie rușine, ci doar îmbrățișează-l strâns. El va ști că ai încercat și că te-ai bucurat de momentul vostru comun.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Relații

Sus