Connect with us

7 secrete scandaloase pe care oamenii le-au ascuns de partenerii lor. Numarul doi întrece limitele absurdului

Relații

7 secrete scandaloase pe care oamenii le-au ascuns de partenerii lor. Numarul doi întrece limitele absurdului

7 secrete scandaloase pe care oamenii le-au ascuns de partenerii lor. Numarul doi întrece limitele absurdului

Studiile recente au demonstrat că unul din cinci oameni a ţinut secrete grave faţă de partenerii lor. În mod surprinzător, un sfert dintre participanţi au susţinut că au ţinut aceste secrete pentru mai mult de 25 de ani.

Unul din patru oameni a spus că secretul era atât de mare încât se tem că le va distruge relaţia. Multe dintre ele ţin de infidelitate, de sfera vulgarului sau de problemele financiare. Totuşi, există şi variante mai grave.

Iată care sunt câteva dintre cele mai grave secrete pe care le-au recunoscut oamenii:

1. Am fost de două ori la dezintoxicare
„Acum câţiva ani am fost dependentă de droguri şi familia şi prietenii m-au trimis de două ori la dezintoxicare. Acum am trecut peste această dependenţă, dar nu i-am spus iubitului meu. Simt că nu mă va putea accepta, aşa că aş prefera să nu afle niciodată.”

2. M-am culcat cu mama iubitei mele
„Am început să ies cu iubita mea în facultate şi, timp de cinci ani de zile, ne-am tot certat şi împăcat. Ştie totul despre mine cu excepţia unui secret pe care nu am vrut să i-l spun niciodată. Înainte să fim împreună, eu şi mama sa am întreţinut relaţii intime.

La vrea respectivă nu aveam nicio idee că sunt rude. M-am temut ani de zile că mama sa îi va spune, dar nu a făcut-o niciodată, aşa că am decis să păstrez şi eu secretul. Ador să petrec timp cu ea, dar evenimentele de familie sunt extrem de ciudate pentru că de-abia îi pot privi mama în ochi.”

Citește și:   10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le aducă la PRIMA ÎNTÂLNIRE! Majoritatea îl uită pe al 7-lea!

3. Am dosar penal
„În timpul facultăţii am fost arestat pentru posesie de droguri. Nu i-am spus iubitei mele pentru că nu ştiam cum va reacţiona. Într-un final, am decis să îi spun pentru că preferam să audă de la mine, nu de la altcineva.”

4. Aveam o boală venerică atunci când ne-am cunoscut
„Mă întâlneam cu o femeie de câteva săptămâni, dar tot mă aruncam în câte o aventură de-o noapte din când în când. La scurt timp după, am aflat că am o boală venerică şi nu am simţit nevoia să îi spun pentru că între noi nu era nimic din punct de vedere fizic, aşa că nu o puneam în pericol.

Am protejat-o cât mai bine de o infecţie prin a refuza orice fel de contact intim, iar în perioada tratamentului am minţit-o că sunt într-o călătorie de afaceri. Nu am crezut că vom avea o relaţie serioasă, aşa că nu i-am spus niciodată.

Chiar şi după ce ne-am văzut o perioadă lungă de timp, tot nu a fost nimic serios între noi.”

5. Nu am fost fidelă la începutul relaţiei
„Atunci când am început să mă întâlnesc cu iubitul meu, lucrurile au devenit serioase foarte rapid, dar mă mai întâlneam cu cineva la momentul respectiv. Nu am decis niciodată să fim monogami, aşa că mi-a luat ceva să mă despart de celălalt tip.

Citește și:   Greșeli care îți vor ruina relația. Atenție la a doua!

Nici nu vreau să mă gândesc cât de rănit s-ar simţi dacă ar afla despre celălalt tip de la începutul relaţiei noastre.”

6. Mi-am înşelat logodnicul cu un vecin
„Cea mai fericită zi din viaţa mea a fost atunci când m-am logodit. De-abia aşteptam să fiu soţia lui. Totuşi, într-o zi în care era plecat, l-am înşelat cu un vecin. Deşi nu s-a întâmplat decât de două ori, simt că l-am trădat şi că nu mă va ierta niciodată.

Nu intenţionez să-i spun vreodată.”

7. Sunt divorţat de trei ori
Mi-am cunoscut iubita într-o librărie şi, după câteva întâlniri, am început o nouă relaţie. Nu i-am spus că am fost căsătorit de trei ori. Am vrut să mă însor cu ea în viitor, iar asta i-ar fi schimbat percepţia despre cine sunt cu adevărat.

Într-un final, va trebui să îi spun.”

Cercetările susţin că indivizii care ţin secrete sunt dispuşi la durere fizică şi la probleme psihice. Atunci când secretele s-au aflat, aceştia se simt eliberaţi. Persoanele care au multe secrete experimentează lipsa controlului de sine, singurătate şi depresie.

Într-o relaţie, onestitatea este un factor vital. Este important să eviţi să faci presupuneri în ceea ce s-ar putea întâmpla dacă spui adevărul.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus