Connect with us

7 semne că doar ție îți pasă de relația în care te afli. Dacă te regăsești în numărul 4, nu mai aveți nicio șansă

Relații

7 semne că doar ție îți pasă de relația în care te afli. Dacă te regăsești în numărul 4, nu mai aveți nicio șansă

7 semne că doar ție îți pasă de relația în care te afli. Dacă te regăsești în numărul 4, nu mai aveți nicio șansă

Ai fost vreodată atât de îndrăgostit încât ţi-ar pierdut capul? Poate că te-ai lăsat atât de dus de val, încât nu ai realizat că partenerul tău nu te iubeşte atât de mult pe cât îl iubeşti tu.

Iată care sunt semnele:

1. Eşti singura persoană responsabilă pentru planuri
Deşi amândoi faceţi parte din această relaţie, este mereu responsabilitatea ta să faci planuri. Tu eşti cel/cea care se ocupă mereu să verifice programul şi se chinuie să stabilească fiecare întâlnire şi vacanţă.

Mai mult, aceştia nu sunt interesaţi să aleagă niciun loc sau nicio activitate care să vă ofere timp petrecut împreună.

2. Eşti mereu acolo pentru el/ea, dar nu te poţi sprijini niciodată pe ajutorul lui/ei
Îţi faci mereu timp pentru el/ea, pentru că relaţia este o prioritate. Dacă are nevoie de tine, nu eziţi să apari, ai face orice pentru persoana de lângă tine. Totuşi, atunci când tu ai nevoie de el/ea, este de negăsit.

3. Nu te simţi confortabil să te deschizi în faţa lui/ei
Apropierea emoțională vine din vulnerabilitatea pe care o arătaţi unul altuia. Vă spuneţi cele mai adânci secrete. Vă faceţi să vă simţiţi protejaţi reciproc şi vă iubiţi şi mai mult atunci când sunteţi atât de sinceri.

Dacă nu ai încredere să îi împărtăşeşti secretele tale pentru că simţi că le-ar folosi împotriva ta, partenerul tău nu este de încredere. Nu ar trebui să fii cu cineva care nu îţi inspiră încredere.

Citește și:   10 dintre cele mai controversate și mai bizare moduri de a câștiga bani!

4. Ar prefera să facă orice altceva decât să petrecaca timp cu tine
Este evident că nu puteţi fi împreună în fiecare moment. Amândoi aveţi propria viaţă în afara relaţiei şi aşa ar trebui să fie. Totuşi, trebuie să petreceţi timp împreună şi ar trebui să vă doriţi asta.

Dacă partenerul te face să te simţi ca şi cum este obligat să petreacă timp cu tine, poate că ar trebui să îl/o eliberezi de toate obligaţiile.

5. Trebuie să îţi ceri scuze pentru fiecare lucru
Te acceptă atunci când ai o stare bună, dar atunci când eşti într-o perioadă dificilă, tind să te facă să te simţi şi mai prost. Nu ai voie să te simţi rău, să fii furios, rănit sau obosit în preajma lor.

Dacă îndrăzneşti să te simţi diferit, ar trebui să îţi ceri scuze, ar trebui să te porţi doar aşa cum le convine lor. Toată lumea are zile mai puţin bune, şi nu e nimic greşit dacă ai nevoie de timp şi de sprijin pentru a te vindeca.

Dacă le-ar pasă, ar încerca să te facă să te simţi mai bine, nu mai rău.

6. Nu ai voie să le ceri nimic – nici măcar să vorbeşti cu ei
Şi tu munceşti, studiezi, dar îţi faci timp să vorbeşti cu ei cinci minute. Poate să fie un mesaj rapid sau un telefon scurt, dar tu simţi nevoia să vorbeşti cu ei. Pe de cealaltă parte, le este foarte greu să îţi răspundă la mesaj sau la telefon şi nu te contactează niciodată din propria iniţiativa.

Citește și:   5 alternative la inelul de logodnă cu diamante! Uite cum o faci fericită! Domnișoarelor sunteți de acord?

Nu e ceva ce trebuie ei să facă, ci tu!

7. Găseşti multe defecte în relaţia voastră
Cu toţii tindem să reflectăm asupra relaţiei noastre, deşi nu alegem în mod special să facem asta, deşi o facem tot timpul. Te ajută să realizezi în ce punct al relaţiei sunteţi. Atunci când ajungi la concluzia că ceva este greşit, doar tu te gândeşti cum să repari problema.

Dacă nu este şi partenerul dispus să facă acelaşi lucru, nu va funcţiona. Tocmai ignoranța lor te face să ai atâtea nesiguranţe şi să îţi pui semne de întrebare, dar nu ar trebui să rămâi într-o relaţie care să te streseze în fiecare minut.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Relații

Sus