Connect with us

8 lucruri pe care femeile le fac crezând că-i atrag pe bărbați, dar se înșeală!

Relații

8 lucruri pe care femeile le fac crezând că-i atrag pe bărbați, dar se înșeală!

8 lucruri pe care femeile le fac crezând că-i atrag pe bărbați, dar se înșeală!

De-a lungul secolelor, am ajuns să construim mașini capabile să depășească viteza sunetului, să trimită ființa umană pe Lună, să scape de bolile care s-au răspândit în întreaga lume cu câteva secole înainte, etc.

Am făcut toate acestea, și totuși, nimeni nu a reușit să surprindă vreo urmă de monstrul din Loch Ness și nici să înțeleagă mecanismele din spatele logicii feminine…

Și dacă acesta din urmă nu este suficient, e nevoie doar să arunci o privire la viața de zi cu zi, și te vei convinge rapid de asta.

În acest articol, îți vom enumera câteva lucruri pe care femeile le fac crezând că îi vor atrage pe bărbați, însă se înșeală!

1. Face lucruri prostești

Este destul de rar ca în arta flirtului să se găsească vreo altă tehnică feminină mai des răspândită decât aceea de a se comporta mai puțin inteligentă decât este de fapt.

E o metodă folosită în exces de femei, care se mulțumesc să afișeze o față „prostuță”, să râdă timid și să pozeze într-o persoană neajutorată, agitată, cu tendința de a reacționa la orice, eventual să pară și un pic disperată în tot acest timp.

Din anumite motive, multe femei cred că doar așa pot atrage un bărbat, dar pentru a fi impresionat de un asemenea exemplu, bărbatul ar trebui să fie nu doar beat, ci și încet la minte.

2. Își ascunde inaccesibilitatea

În nici un caz nu răspunde imediat la mesajele lui sau atunci când este invitată la o cină romantică, spune mereu că e ocupată.

Vrei să te plimbi în parc cu ea? Scuze, a ieșit deja cu prietenii ei.

Femeile încearcă să capteze interesul bărbaților printr-un astfel de joc care, surprinzător, reușește să-i motiveze pe bărbați, însă numai pe termen scurt.

Citește și:   Toți bărbații ar vrea ca femeile să facă aceste 5 lucruri MAI DES! Păcat că #2 nu se va adeveri niciodată!

Pe termen lung, acest joc nu va face decât să-i demotiveze.

3. Prea multă impertinență

Dacă unei femei i s-a pus pata pe un bărbat, atunci poate cădea într-o altă extremă – aceea de a fi oriunde este el, fie doar și numai pentru a-l putea observa.

Cu alte cuvinte, profită de toate ocaziile pe care le are la îndemână pentru a merge oriunde este subiectul pasiunii sale – la mall, la cinema, în club, într-un pub des frecventat, etc.

Desigur, toate acestea sunt situații „întâmplătoare”! În nici un caz ea nu a premeditat asta!

Dar uite o veste: indiferent cât de atras se simte un bărbat de o femeie sau cât de fericit este cu ea, prezența sa constantă în jurul lui îl va face să se simtă sufocat și agasat.

4. Pretind că sunt altcineva

Multe femei care cunosc hobby-urile bărbaților din viața lor, din motive care sunt imposibil de explicat, încep să se simtă obligate să găsească o legătură.

Problema este că ele nu sunt cu adevărat interesate de acele hobby-uri, ci doar pretind că le plac, doar pentru a avea despre ce să discute cu partenerul la care visează.

Un sfat bun: dacă ești una dintre acele femei care pretind că adoră fotbalul, dar cunoști numai numele lui Messi și Ronaldo, fără a ști la ce echipe joacă, ar trebui să te abții din a o spune.

Astfel de femei tind să devină tema glumelor pe care bărbații le fac în cadrul întâlnirilor cu prietenii.

5. Machiajul excesiv

Machiajul înțeles ca o modalitate de a evidenția atributele frumuseții feminine într-un mod discret și subtil este una dintre acele mici înșelătorii pe care orice bărbat ar putea să o ierte.

Citește și:   10 situații imposibile care s-au întâmplat oricum. La numărul 4 am încremenit!

Cu toate acestea, să-ți acoperi fața cu straturi groase de machiaj și să îți decorezi ochii cu tot felul de culori, texturi și substanțe, poate provoca rezultatul opus.

De fapt, este modalitatea perfectă de a pierde atenția pe care o căutai.

6. Mint despre vârsta lor

Nu contează cât de mulți sau de puțini ani are o femeie, ele întotdeauna tind să încerce să pară mai tinere decât sunt.

Okay, poate fi ciudat sau sensibil să răspunzi la întrebări legate de vârstă, dar dacă folosești o minciună cu scopul de a impresiona, fii convinsă că cel de lângă tine își va da seama.

7. Mănâncă precum o pasăre mică

Dacă ești la un restaurant și comanzi o friptură uriașă, nu e o modalitate de a-l impresiona. În schimb, preferi o salată mică, din care ciugulești ca o mică pasăre.

Ei bine, bărbații nu mai cad demult în această capcană, și știu că de fapt în spatele acestei aparențe, se ascunde un apetit mai sănătos.

8. Încearcă să-i facă geloși

Este surprinzător cât de multe femei încearcă să provoace gelozia unui bărbat, crezând că așa vor deține puterea asupra sentimentelor lor.

Dar atunci când scenele se înlănțuie frecvent și într-un mod planificat, bărbații se simt obosiți și enervați, iar asta conduce, de regulă, la pierderea interesului pentru femei.

Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Relații

Sus