Connect with us

8 semne care demonstrează că partenerul tău te manipulează – Dacă face numărul 6, părăsește-l!

Relații

8 semne care demonstrează că partenerul tău te manipulează – Dacă face numărul 6, părăsește-l!

8 semne care demonstrează că partenerul tău te manipulează – Dacă face numărul 6, părăsește-l!

Este ironic pentru că în relații se presupune că trebuie să primim toată dragostea din partea partenerului, toată grija și sprijinul pe care poate să-l ofere, însă de multe ori ajunge să fim manipulate precum o păpușă, chiar de persoana pe care o iubim cel mai mult.

Iată care sunt cele mai evidente semne care demonstrează că iubitul tu te manipulează. Ia notițe și în cazul în care te afli în una dintre aceste situații, ia măsuri!

1. Tu ești cea care este vinovată mereu.

Manipulatorii au o caracteristică aparte: sunt foarte buni la a te face să te simți vinovată chiar și atunci când nu ești. Este foarte important să îți dai seama când partenerul tău are tendința să te manipuleze.

2. Partenerul tău este victima, întotdeauna.

Nu uita că manipulatorii sunt cei mai buni actori și te vor face tot timpul să crezi că ei sunt victima, iar tu ești persoana „rea” din toată situația. Te vei simți prost că ai iscat cearta și tot tu vei fi cea care își cere scuze.

Citește și:   10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată la sală

3. Manipulatorii te provoacă.

În momentul în care un manipulatori rămâne fără cuvinte și mai ales fără argumente într-o ceartă, va schimba subiectul imediat și te va face să nu mai știi de la ce ați plecat. Te va provoca, astfel încât să-ți ieși din minți și apoi să-ți pară rău că ai reacționat așa.

4. Manipulatorii te grăbesc.

Cu cât avem mai puțin timp de a lua o decizie, cu atât ne gândim mai puțin la ce este mai bine pentru noi. Un manipulator te va grăbi mereu atunci când vine vorba să iei o decizie pentru a nu avea o idee mai bună decât ei și pentru a te face să te simți inutilă fără el.

5. Unui manipulator nu-i pasă de nevoile tale.

Toți manipulatorii au în comun nepăsarea. Dac vrei să vorbești despre problemele tale și să-ți exprimi sentimentele, un partener manipulator va face exact aceste lucruri: va evita conversația și se va preface că este ocupat, va întoarce conversația către problemele lui.

6. Șantajul emoțional.

Una dintre cele mai cunoscute metode de manipulare este șantajul emoțional. Un manipulator se va juca cu sentimentele și emoțiile tale. De exemplu, poate spune: „Nu aș putea trăi fără tine…”, din nou, el este victima.

Citește și:   10 dintre cei mai SADICI oameni pe care i-a văzut lumea. Lucrurile pe care le-au făcut sunt absolut DEZGUSTĂTOARE!

7. Manipulatorii folosesc trucuri.

Aceste persoane, care sunt de altfel foarte inteligente, vor folosi multe trucuri pentru a obține ceea ce-și doresc. Dacă tu nu vrei să ieși în oraș să luați cina, de exemplu, până la urmă tot vei merge pentru că va găsi întotdeauna o modalitate de a te constrânge într-un fel.

8. Fac pe proștii uneori.

Manipulatorii se prefac dese ori că nu înțeleg anumite lucruri doar pentru a se pune pe ei într-o poziție favorabilă. Un partener manipulator va știi exact cum să se prefacă că nu înțelege ceva pentru a evita un subiect pe care nu vrea să-l abordeze.

Ai observat unul dintre aceste semne în relația ta?

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus