Connect with us

9 semne că femeia ta te înșeală fără rușine

Relații

9 semne că femeia ta te înșeală fără rușine

9 semne că femeia ta te înșeală fără rușine

Ţi se rupe inima atunci când afli că persoană pe care o iubeşti îţi este infidelă. Este o circumstanţă nefericită pe care nu o vei dori nici celui mai mare duşman al tău. Investi emoţional într-o fată. Ai încredere în ea.

Apoi te trădează în cel mai rău mod posibil şi totul este devastator. Adevărul dur este ca o relaţie este mai greu de menţinut decât de obţinut. Poţi lupta destul de mult să câştigi afecţiunea cuiva, dar trebuie să munceşti de două ori mai mult epntru a păstra lucrurile interesante.

Dacă greşeşti, atunci rişti să fii victima unei relaţii disfuncţionale. Partenera ta te poate înşela şi tu poate nici nu ştii. Chiar dacă este crud, chiar se întâmplă des. Asigură-te că eşti atent la semnele care dau alarma într-o relaţie.

1. A devenit mai interesată de programul tău
Vrea să ştie ce faci la orice oră. Ştii de ce? Pentru că vrea să îşi facă programul în funcţie de programul tău. Dacă ştie mereu unde eşti, atunci poate să te evite şi te poate înşela fără să o prinzi.

2. A devenit mai distantă şi s-a închis în faţa ta
Începi să îţi dai seama de această distanţă emoţională a persoanei cu care eşti. Poate fi foarte frustrant să interacţionezi cu cineva care nu vrea să interacţioneze cu tine. Dacă observi că partenera ta începe să se retragă, poate că deschide în fata altcuiva.

Citește și:   Cele mai mari MINCIUNI pe care femeile le spun bărbaților!

3. Devine foarte ataşată de telefonul ei
Nu vrea să ai acces la principală arma a crimelor sale. Ştie că toate dovezile infidelităţii sale sunt în telefon şi nu ar vrea să descoperi ceva ciudat din întâmplare.

4. Ea este motivul unei vieţi intime aproape inexistente
Este normal că intimitatea să scadă într-o relaţie de lungă durată, dar nu este normal să scadă şi nivelul de afecţiune. Dacă descoperi că nu mai cere stimulare fizică, probabil că o primeşte din altă parte.

5. Cumpără lenjerie, dar tu nu o vezi niciodată
De ce ar cumpăra astfel de articole vestimentare dacă nu vrea să le vezi şi tu? Adevărul este acesta: pentru că îi este destinată unui alt bărbat. Nu are nicio intenţie să fie atrăgătoare pentru tine.

6. Te cicăleşte în absolut orice circumstanţă
A ieşit din relaţie din punct de vedere emoţional şi nu prea îi mai pasă de ce gândeşti. S-ar putea să îşi dorească să o urăşti, aşa că te va cicăli până la moarte în speranţa că va reuşi.

Citește și:   Partenerul care face aceste 15 de lucruri te va iubi pentru o veșnicie

7. Dezvoltă subit o prietenie cu un bărbat misterios
Îngrijorează-te mereu de prietenii misterioşi din viaţa ei, mai ales dacă, în mod normal, nu ar face asta. Nimeni nu spune că trebuie să fii gelos şi paranoic pe toţi prietenii ei, dar puţină precauţie nu strică, în special dacă ceva nu ţi se pare în regulă.

8. Încearcă un parfum nou despre care tu nu ştii
Dacă începe să miroasă ca un alt bărbat, atunci va trebui să realizezi că ceva este clar dubios.

9. Devine foarte defensivă atunci când aduci vorba despre asta
Unul dintre cele mai evidente semne care atestă că o persoană te înşeală este atunci când devine foarte defensivă de fiecare dată când o confrunţi despre loialitatea eu, Vor încerca să îşi deflecte propria vină pe tine până când va părea că te victimizezi fără niciun motiv.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus