Connect with us

Avea doar 6 ani când a murit. După 3 zile, mama a găsit ASTA în sertarul cu ciorapi. S-a prăbuşit!

Avea doar 6 ani când a murit. După 3 zile, mama a găsit ASTA în sertarul cu ciorapi. S-a prăbuşit!

La 5 ani, medicii i-au pus micuţei Elena Desserich cel mai crunt diagnostic: cancer cerebral. I-au mai dat de trăit 135 de zile, cel mult! Părinţii au fost devastaţi, au simţit cum se prăbuşesc, dar, cu o putere ireală, au reuşit să se mobilizeze pentru a se asigura că zilele fetiţei vor fi magice!

Simţind durerea părinţilor, copila a făcut, la rândul său, eforturi supraomeneşti pentru a le face viaţa mai uşoară. În ciuda vârstei fragede, Elena înţelegea tot!

 

Cu câteva luni înainte să moară, Elena a început să scrie bileţele pe care le ascundea, ulterior, prin casă. Cu timpul, s-au strâns sute… Majoritatea erau adresate mamei şi tatălui, dar micuţa scrisese câteva bileţele atât pentru sora sa, cât şi pentru ceilalţi membri ai familiei.

Adunate, bileţelele Elenei au umplut trei cutii! Cele mai multe erau ascunse în sertarul cu şosete, dar şi prin dulapurile de la bucătărie, în baie, prin cutii, chiar şi printre farfurii!

Citește și:   Această tânără reușește să transforme hainele vechi cumpărate din SECOND HAND-URI în adevărate piese vestimentare NOI și MODERNE

La doi ani de la moartea Elenei, părinţii au strâns bileţelele într-o carte pe care au intitulat-o, sugestiv, „Gânduri lăsate în urmă”. Astfel, s-au gândit ei, toată lumea va putea să vadă şi să simtă sufletul copilei, chiar şi dincolo de moarte…

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Motivație

Sus