Connect with us

Ce trebuie să faci când o altă femeie se dă la iubitul tău

Relații

Ce trebuie să faci când o altă femeie se dă la iubitul tău

Ce trebuie să faci când o altă femeie se dă la iubitul tău

„Îţi vine să crezi ce a făcut?” Atunci când o altă femeie flirtează cu iubitul tău, lucrurile pot degenera foarte repede. Apare repede gelozia şi începi să te întrebi ce ştii despre partenerul şi despre relaţia ta.

Oare este doar victima unor avansuri nedorite sau este altceva la mijloc? Nu contează dacă sunteţi la un bar, la o petrecere, la un eveniment de la birou sau la o plimbare. Vă bucuraţi de compania celuilalt şi, dintr-o dată, o altă femeie apare.

Îţi îmbrăţişează iubitul şi îi masează umerii în timp ce vorbeşte cu el, iar pe tine te ignoră complet. Iată cum trebuie să reacţionezi:

1. Nu confrunta flirtul – este foarte tentant să îi spui acelei persoane că nu apreciezi deloc modul în care se poartă şi că nu îi vei permite să mai facă asta. Primul impuls este să o temperezi şi să o faci să înţeleagă că este iubitul tău.

În timp ce pare o reacţie rezonabilă, cel mai probabil va cauza şi mai multe probleme în relaţia ta. Iată de ce:

Citește și:   Poze comice care demonstrează că ai o minte murdară! Trebuie sa te uiți de DOUĂ ORI ca să înțelegi exact ce se întâmplă!

Trimiţi mesage care susţin că nu ai încredere în modul în care partenerul tău va soluţiona problema. Riscul ca tensiunile să crească şi să intri în conflict şi cu el este foarte mare. Introduci şi mai multă distanţă între tine şi partener şi pierzi oportunitatea unei discuţii sănătoase.

2. Nu-l acuza – calmează-te şi gândeşte-te înainte să îţi acuzi partenerul de trădare sau de comportament indecent. Atunci când îţi acuzi partenerul fără dovezi, îl vei îndepărta şi mai tare de tine.

Gelozia poate să te facă să acuzi fără să îţi dai seama, aşa că gândeşte-te bine înainte să aduci vorba despre asta. Aceste acuzaţii îţi pun partenerul în defensivă instanţa şi nu reflectă mereu întreaga situaţie.

3. Aminteşte-ţi faptele – înainte să vorbeşti cu partenerul tău, aminteşte-ţi exact cum au stat lucrurile şi ce s-a întâmplat. Verifică totul de două ori şi foloseşte doar informaţii în care te poţi încredere.

Citește și:   8 lucruri ȘOCANTE ascunse la aeroport și depistate de securitatea ÎNGROZITĂ. Rămâi MASCĂ la a 3-a!

Câte mesage au existat între iubitul tău şi cealaltă femeie? A existat un motiv valid pentru ele? Ce a spus, mai exact, partenerul tău şi cum a reacţionat atunci când femeia l-a îmbrăţişat? Nu te lasa distrasă de ce a spus sau de ce a făcut ea.

Fii atentă la faptele reale şi la modul în care a reacţionat partenerul tău.

4. Fă-ţi un plan bine stabilit – anumite argumente specifice îţi pot transforma gelozia şi situaţiile dificile. Dacă se întâmplă asta, data viitoare când cineva flirtează cu partenerul tău, veţi avea un plan pentru a rezolba problema cât mai rapid.

Dacă partenerul tău refuză flirtul şi refuză să creeze o ceartă cu tine, rămâi calmă şi concentrată pe faptele relevante. O ceartă cauzată de asta nu va rezolva absolut nimic.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus