Connect with us

Cei mai mincinoși bărbați în funcție de zodie – Mint fără nerușinare și fără remușcări!

Relații

Cei mai mincinoși bărbați în funcție de zodie – Mint fără nerușinare și fără remușcări!

Cei mai mincinoși bărbați în funcție de zodie – Mint fără nerușinare și fără remușcări!

De când s-a format lumea, minciunile au existat. Mințim ca să îi protejăm pe ceilalți, sau pur și simplu pentru că simțim să facem asta. Este în natura umană, dar nu este la fel pentru toată lumea.

Fiecare zodie învață persoanele să mintă diferit și să se simtă diferit după ce o fac. Unii se simt vinovați și evită să facă asta pe cât de mult posibil. Alții nu simt nevoia să mintă și preferă să fie brutali de sinceri.

Alții, în schimb, sunt mincinoși din naștere. Pentru ei, minciuna este o formă extravagantă de a povesti.

Sinceritatea este foarte importantă într-o relație. Totuși, unele persoane nu se pot abține și pur și simplu minciunile ies ca pe bandă. Se spune despre femei că sunt maestre în minciuni, însă nici bărbații nu sunt mai prejos.

Astrele ne dezvăluie ca sunt zodiile masculine care mint de îngheață apele. În aceste zodii masculine nu te poți încrede niciodată pentru că nu știi niciodată când poți să ai încredere în ele și când nu, nu știi când vorbesc serios sau când glumesc.

Citește și:   Cele mai des întâlnite minciuni pe care le spun bărbații femeilor. Te surprinde numărul 3?

Gemeni – mincinoși veșnici

Gemenii sunt niște persoane care vor minți constant. Dacă ai un partener care este gemeni, probabil că ai observat faptul că el va continua să mintă chiar și atunci când este prins cu mâța în sac. El doar va acoperi o minciună cu o altă minciună și așa mai departe.

Săgetător – mai puțină onestitate și mai multă durere

Cine cunoaște un săgetător deja știe că el nu prea poate să facă diferența între o onestitate directă și rănirea sentimentelor, de aceea el consideră mereu că atâta timp cât este onest, nimeni nu va avea sentimentele rănite.

Vărsător – minte foarte mult

Vărsătorii sunt niște persoane aproape complete și au o înțelegere uimitoare față de lumea înconjurătoare, de aceea ei înțeleg că uneori trebuie să mintă pentru a-și îndeplini scopurile. Uneori trebuie să minți dacă scopul este unul nobil.

Pești – pierduți în minciuni

Dacă vrei să te înțelegi bine cu o persoană ce este zodia pești, atunci ar trebui să ai o minte foarte deschisă deoarece peștii sunt niște mincinoși notorii. Ei ajung să se piardă în minciunile lor deoarece o fac foarte des.

Citește și:   Cum să stimulezi o femeie de fiecare dată - vei primi premiul pentru cel mai bun iubit

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Relații

Sus