Connect with us

Comportamentul feminin care înnebunește toți bărbații! Fă asta și îl vei atrage pentru totdeauna!

Relații

Comportamentul feminin care înnebunește toți bărbații! Fă asta și îl vei atrage pentru totdeauna!

Comportamentul feminin care înnebunește toți bărbații! Fă asta și îl vei atrage pentru totdeauna!

Etapa de a intra într-o nouă relație este pe cât de dificilă, pe atât de incitantă. Nimeni nu știe care este calea perfectă către inima partenerului potrivit.

Dacă îți dorești să atragi un potențial partener pentru o relație, sau ți-ai găsit deja pe cineva care se potrivește standardelor tale, astăzi îți vom prezenta câteva trucuri care te vor face să-l atragi odată pentru totdeauna.

Înainte de toate, trebuie să știi că tipul care stă în fața ta nu te cunoaște cu adevărat și depinde de tine ce fel de aură sau „vibe” creezi în jurul tău.

Ingredientele necesare pentru a face o impresie plăcută sunt respectul de sine, stima de sine, modul în care te comporți, granițele pe care le stabilești și atitudinea cu care te echipezi.

La fel ca și la gătit, trebuie să alegi diferite cantități de sare, zahăr și alte condimente sau ingrediente relevante.

Nici prea mult, nici prea puțin, aceasta este cheia.

Aceleași lucruri se pot aplica și atunci când îți alegi jumătatea. Să începem cu începutul!

Comunicarea standardelor tale

Majoritatea femeilor greșesc aici, căci nu cunosc destinația și merg fără nici un indiciu.

Femeile nu știu la ce tratament ar trebui să se aștepte din partea tipului întâlnit.

Sunt complet nedumerite. Așadar, trebuie să cunoști ingredientele pentru o cale către succes.

Câteva dileme

Ideea este că trebuie să comunici în mod eficient. Ar trebui să știi ce e bine și ce nu să îi spui unei persoane cu care te întâlnești.

Trebuie să îți cunoști foarte bine standardele și să le comunici în mod clar. Vrei ceva de moment și nu vrei să irosești timp?

Vrei ceva de lungă durată, cu implicații serioase? E important să te faci clar înțeleasă, în orice situație.

Comunică-ți standardele într-un mod în care nu te va face să-ți pară rău pe urmă, nu prea agresiv și nici prea încăpățânat, pentru a nu-l pune pe fugă.

Citește și:   Au uitat de igiena orală! Celebrități care au o respirație urât mirositoare!

Ce să faci sau să nu faci

Se pune acum întrebarea: cum procedăm? Ei bine, la o întâlnire, apare situația în care tipul te întreabă dacă vrei să mergi la el.

În acest context, unele femei tind să devină destul de agresive. Oferă un răspuns suspicios sau înspăimântat, ceea ce-l va pune pe tip pe fugă.

De pildă, o categorie de femei ar putea spune: „Îți bați joc de mine?”, „Cum să vin la tine acasă după prima întâlnire?”, „Este groaznic, nu vin la tine acasă”.

Pe de altă parte, există și categoria femeilor care încep să inventeze scuze: „De fapt, am ceva de făcut la birou în seara asta, putem să ne vedem în weekend” sau „Se face destul de târziu, ar trebui să fiu acasă, căci mai am multe lucruri de făcut”.

Mai sunt și femei care sunt destul de dulci și inocente, iar din cauza faptului că nu vor să strice nimic din felul în care s-au așezat lucrurile până acum, acceptă oferta de a merge cu tipul acasă la el, chiar dacă nu-și doresc asta.

Dar nici una dintre aceste scenarii nu este cea mai corectă abordare!

Crearea vibrațiilor

Femeia care a fost prea agresivă și și-a comunicat standardul, dar l-a dus la extrem, a stârnit la început entuziasmul tipului, dar apoi l-a ucis în clipa în care l-a refuzat.

Cealaltă femeie care a acceptat atât de repede să vină cu el acasă tocmai i-a pierdut respectul. El va crede că este ușor de obținut. Și asta nu va fi destul de interesant pentru a-l ține agățat de ea.

S-ar putea să se simtă bine cu ea într-o seară, dar apoi își va da seama că este foarte ușor de agățat și că oricine o poate avea ulterior. Prin urmare, asta nu-l va face să se simtă prea special.

Raportul optim

Citește și:   20 de fobii nerezonabile și ridicole pe care este posibil să le ai și tu!

Echilibrarea gustului dulce și sărat ar trebui să fie abordarea ta în această situație. Mai sus, s-a dat naștere a 3 situații diferite.

Femeia sărată și-a arătat standardul, dar într-un mod mult prea sărat, iar prea multă sare distruge gustul mâncării.

Femeia dulce s-a apropiat de tip într-o manieră pe care el și-o dorea, dar i-a lăsat prea mult gust dulce în gură, pe care apoi l-a regretat.

Se va plictisi de atâta dulce, pentru că are mereu același gust și nu va mai avea nici un fel de respect pentru ea.

Acum, există și femeia care a putut atinge punctul echilibrului. Ea se apropie de tip cu răspunsul perfect, care este:

„Ok, mi-ar plăcea să merg cu tine acasă, căci o parte din mine vrea asta. Ești super-atrăgător, dar știi că este prea rapid, ritmul ar trebui să fie mai moderat, pentru că acesta este stilul meu. Poate mă poți scoate afară weekend-ul viitor”.

Acest lucru ar putea stârni euforia tipului, și-l va face să creadă că acum te poate avea. O doamnă cu clasă, exact ce a vrut să întâlnească toată viața sa. O doamnă care oferă nici prea mult, dar nici prea puțin.

Soluția

Mai întâi, creează atracție prin a-l complimenta, apoi, creează o tensiune care spune „O parte din mine vrea să iasă cu tine”, iar în cele din urmă, arată-ți clar standardul pentru el, care este „Nu mă mișc rapid”.

Dacă ai făcut toate acestea, vei crea multă tensiune și-l vei lăsa dorindu-și mai mult de la tine. Nu l-ai săturat și nici nu i-ai ruinat gustul pentru tine. În schimb, ai reușit să-i întreții dorința.

Click pe video și Distribuie!

Urmărește video-ul de mai sus pentru alte trucuri care te vor ajuta să-l fascinezi odată pentru totdeauna!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus