Connect with us

Cum să stimulezi o femeie de fiecare dată – vei primi premiul pentru cel mai bun iubit

Relații

Cum să stimulezi o femeie de fiecare dată – vei primi premiul pentru cel mai bun iubit

Cum să stimulezi o femeie de fiecare dată – vei primi premiul pentru cel mai bun iubit

Atunci când vine vorba despre relaţii, menţinerea pasiunii este foarte importantă. Ce tehnica mai bună poate exista pentru a duce plăcerea partenerei la maxim decât să atingi punctele care trebuie?

Acestea pot intexifica toate întâlnirile romantice şi pot garanta satisfacţia. Descoperă cum poţi stimula o femeie pentru o experienţă cât mai plăcută şi o senzaţie de neuitat.

Joacă-te cu părul ei
Pentru cele mai multe femei, părul nu este doar important, este o armă a seducţiei. Arată-i că îl observi prin a-l mângâia gentil. Joacă-te şi sărută-i părul, poate fi un semn bun prin care poţi trimite semnale că îţi doreşti puţină intimitate.

Capul este o zonă importantă atunci când vrei să stimulezi o femeie. Ai simţit vreodată furnicăturile acelea pe spate atunci când cineva îţi masează capul? Scalpul este acoperit de nervi care sunt sensibili la atingere.

Aşadar, atingerea acestei zone poate cauza eliberarea de hormoni care te vor face să te simţi bine. Masajul la cap este relaxant, dar şi senzual. Ajută la reducerea tensiunii şi nervilor şi te lasă cu o stare bună de spirit.

Sărută-i buzele şi fața
Buzele sunt acoperite de terminaţii nervoase (de o sută de ori mai multe ca buricele degetelor) care le fac sensibile la cea mai mică atingere. Această zonă expusă este vitală atunci când vrei să stimulezi o femeie.

Citește și:   Greșeli de machiaj care te fac să arăți mai rău ca înainte! Jumătate dintre ele le faci fără să-ți dai seama!

Prin stimularea buzelor, eliberezi hormoni, iar asta o va face să se simtă foarte bine. Femeile apreciează senzualitatea şi gentilitatea. Poţi să îi săruţi fața cu delicatese, apoi să îi săruţi buzele.

Poţi încerca să îi muşti buzele uşor şi să creşti intensitatea pe măsură ce creşte şi dorinţa. Aminteşte-ţi că un sărut bun este o formă perfectă de preludiu şi poate avea rezultate minunate.

Urechile, gâtul şi umerii
Ştim cu toţii despre puterea şi stimularea produsă de o abordare senzuală din zona urechilor, un sărut gentil şi o atingere pe gât. Aceste zone sunt incredibile de senzibile şi nu trebuie să depui mult efort pentru a-ţi face partenera sa se simtă bine.

Ceea ce probabil nu ştiai este că umerii reprezintă, de asemenea, o zonă erogenă în cazul femeilor. Aşadar, nu uita să acoperi şi această zonă, va observa diferenţa, cu siguranţă!

Începe prin a atinge urechea cu degetele şi buzele, sărută-i gâtul şi umerii şi nu te grăbi! Femeile apreciează preludiul şi atenţia la detalii! Nu uita să îi şopteşti dulcegării în ureche, va fi impresionată de efortul depus şi te va răsplăti pe măsură.

Citește și:   6 zodii năstrușnice care iubesc să își facă de cap în pat

Încearcă să te joci şi cu alte zone ale corpului care nu sunt atât de cunoscute

Interiorul braţelor sale, în special partea opusă de coate este un punct important de stimulare pe corpul unei femei. Mângâie zona şi joacă-te cu mâinile ei. În jocul seducţiei, explorarea este cheia.

Nu uita să fii foarte blând când încerci aceste tehnici. Anumite zone sunt foarte sensibile la atingere, aşadar, nu o atinge cu agresivitate.

Zonele cunoscute
Acestea sunt cele care sunt atinse cel mai des în timpul preludiului şi nu mai reprezintă niciun mister.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Relații

Sus