Connect with us

Cum se poate schimba o relație de-a lungul timpului în 13 ilustrații comice

Relații

Cum se poate schimba o relație de-a lungul timpului în 13 ilustrații comice

Cum se poate schimba o relație de-a lungul timpului în 13 ilustrații comice

Există persoane care obişnuiesc să aibă o dată de expirare atunci când vine vorba despre relaţii. Unii reuşesc să reziste doar două trei luni, în timp ce alţii reuşesc să reziste doar două, trei săptămâni.

Relaţiile sunt greu de întreţinut, mai ales în zilele noastre în care totul se întâmplă foarte rapid, iar tehnologia ne ajută să facem totul. Să presupunem că avem norocul de a întâlni pe cineva, dar oare acea relaţie poate să reziste?

Există persoane care au realizat că au deja o relaţie de un an şi că asta nu s-a mai întâmplat până acum. Asta presupune că ai întâlnit pe cineva care te suportă şi pe care suporţi mai bine ca de obicei, iar schimbările de la nivelul vieţii tale sunt destul de mari.

Chiar dacă unele dintre aceste schimbări presupun că te-ai maturizat şi că înţelegi lucrurile în altă manieră, o relaţie de lungă durată este destul de importantă în viaţa fiecărui om, chiar dacă nu duce la căsătorie.

Te poate învăţa ce înseamnă intimitatea cu adevărat şi care sunt limitele tale, despre care poate că nu aveai habar!

Este aproape imposibil să nu realizezi care sunt aceste schimbări şi să nu iei în calcul viaţa ta de dinainte. Iată care sunt câteva dintre aceste schimbări care au avut un impact destul de mare asupra persoanelor îndrăgostite:

1. Relaţiile sunt grele şi implică destul de multă muncă. Dacă în relaţiile anterioare nu ai depus prea mult efort pentru că simţeai că nu merită, ei bine, acum chiar te implici. Chiar dacă faci asta, nu simţi neapărat că munceşti, simţi că investeşti în ceva care merită cu adevărat.

Citește și:   Cum stă treaba cu dragostea în ziua de azi, ilustrată într-o animație amuzantă!

Atunci când simţi că persoana de lângă tine merită şi că puteţi avea un viitor împreună, ei bine, acest devotament devine chiar plăcut, mai ales dacă este reciproc. Ideea de bază este că ambii parteneri sunt fericiţi, iar asta le oferă o forţă incredibilă de a lupta pentru relaţie.

În astfel de situaţii realizăm cât de mult efort au depus persoanele care sunt împreună de zeci de ani!

2. Singurii oameni care ştiu ce se întâmplă într-o relaţie sunt cei care o au. Există momente când vă iritaţi unul pe celălalt în faţa prietenilor, şi vă temeţi despre ce vor crede aceştia despre voi.

Pe de cealaltă parte, există momente când prietenii vă spun că sunt invidioşi pe relaţia voastră, dar asta se întâmplă doar pentru că nu discutaţi despre toate argumentele pe care le aveţi zi de zi. După un an de relaţie, realizaţi că doar voi contaţi, nu şi părerea celor din jur.

3. Trebuie să renunţaţi la lucrurile mici – după o anumită perioadă, înveţi să renunţi la lucrurile mici. Dacă o femeie s-ar enerva de fiecare dată când partenerul ei îşi lasă prosopul ud pe pat sau când femeia îşi împrăştie fardurile peste tot, relația ar fi un dezastru.

Partenerii trebuie să înveţe să nu ne mai enerveze reciproc din orice lucru mărunt, pentru că, altfel, vor ajunge să se urască. Bineînţeles, asta nu înseamnă că trebuie să laşi de la tine mereu, în special în ceea ce priveşte curăţenia, dar încearcă să fii rezonabil.

4. Este posibil să iubeşti pe cineva atât de tare încât să îţi faci griji pentru siguranţa lor. Vei înţelege, în sfârşit, de ce părinţii noştri îşi făceau atâtea griji pentru noi. Asta se întâmplă tocmai pentru că ne iubesc atât de mult, încât sunt în permanenţă îngrijoraţi.

Citește și:   3 feluri prin care îl poți face să fie dependent de tine în pat!

Aşa se întâmplă şi într-o relaţie, după o anumită perioadă de timp. Dacă la început nu erai prea interesat, acum te gândeşti mereu dacă trebuie să conducă noaptea, pe ploaie sau ceaţă, dacă a mâncat ceva în ziua respectivă, dacă s-a odihnit sau cum a fost şedinţa de la muncă.

5. Vei munci mai puţin – chiar dacă este destul de ciudat să recunoşti asta, atunci când eşti într-o relaţie frumoasă, vei vrea să acorzi mai mult timp relaţiei. Dacă înainte mai acordai câte un week-end locului de muncă, acum îl dedici persoanei iubite.

Desigur, şi la începutul relaţiei îţi doreai să aveţi multe aventuri împreună, dar nu simţeai că e ceva ciudat dacă nu vă vedeaţi un weekend. Totuşi, după o anumită perioadă, weekend-ul este dedicat în întregime persoanei iubite.

Situaţia momentelor intime se schimbă – relaţiile intime sunt mereu grozave la începutul unei relaţii. Vă descoperiţi reciproc şi atracţia este atât de mare încât simţi că vrei să o faci la orice oră, în orice spaţiu.

Totuşi, după o perioadă, deşi se răresc, relaţiile intime prin un cu totul alt contur şi devin mai intense. Deja vă cunoaşteţi mai bine şi aveţi încredere unul în celălalt, aşa că nu e de mirare că şi acest domeniu se schimbă.

Pentru seria completă a ilustrațiilor, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus