Connect with us

Dacă iubitul tău face aceste 6 lucruri, înseamnă că nu te respectă deloc – Fii atentă la numărul 5!

Relații

Dacă iubitul tău face aceste 6 lucruri, înseamnă că nu te respectă deloc – Fii atentă la numărul 5!

Dacă iubitul tău face aceste 6 lucruri, înseamnă că nu te respectă deloc – Fii atentă la numărul 5!

Pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată, este foarte important ca partenerii să se respecte reciproc. Respectul este unul dintre lucrurile de bază a relaților.

Cu toate acestea, există bărbați care nu-și respectă partenerele, bărbați care intră într-o relație și odată ce primesc ceea ce-și doreau, pleacă fără să se uite înapoi. Dacă ai căzut și tu în capcana acestor bărbați, fii mai atentă data viitoare.

Nu uita că ești o femeie puternică și nu trebuie să permiți nimănui să se joace cu sentimentele tale. Este destul de ușor să treci cu vederea anumite aspecte atunci când ești îndrăgostită, însă partenerul tău se va folosi de tine.

Iată 6 dintre cele ma evidente semne care demonstrează că partenerul tău nu te respectă. Tu le-ai observat până acum?

1. Îți tot spune că nu vrea o relație, însă te păstrează alături.

De ce mai stai cu el dacă nu vrea ceva serios? Nu te respectă dacă îți dă speranțe că într-o zi veți fi împreună, dar totodată nu face nimic în acest sens. Dacă spune că nu vrea o relație, poți fi sigură că nici în viitor nu va vrea. Ai grijă să nu rămâi cu inima frântă.

Citește și:   Tipuri de IUBITE pe care nu trebuie să le părăsești NICIODATĂ. Dacă face asta ea este ALEASA

2. Doar flirtează cu tine.

Dacă încă mai aștepți să te invite la o întâlnire, este doar o pierdere de timp. Un bărbat care își dorește să fie cu o femeie, va face ceva în acest sens, în caz contrar, se joacă doar cu sentimentele.

3. Îți spune că nu a fost niciodată îndrăgostit.

De cele mai multe ori, femeile care aud așa ceva, se ambiționează și percep totul ca pe o provocare și cred că ele sunt acelea care vor schimba ceva în viața partenerului. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla. Nu trebuie să îți mai bați capul pentru că nu are rost.

4. Îți scrie, dar nu își face timp să vă vedeți.

Poate că ai auzit și tu că bărbații au nevoie, la fel ca și femeile, nevoie de spațiu personal, însă toate au o limită. Dacă partenerul tău nu face nimic pentru a vă vedea față în față o perioadă îndelungată, este clar că nu te respectă și,mai mult decât atât, ești doar o variantă de rezervă pentru el.

Citește și:   Horoscopul compatibilităților în 2018 - Lângă cine te potrivești cel mai bine în acest an!

5. Nu merge nicăieri cu tine.

Într-o relație normală, un bărbat nu are nici o problemă să meargă în diverse locuri cu partenera lui, chiar dacă este vorba despre cumpărături. Ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare dacă partenerul tău nu face asta pentru tine.

6. Tu ești cea care planifică întâlnirile voastre.

Poate că merge cu tine unde vrei sau vine la întâlniri, însă dacă nu are și el inițiativă în acest semn, este un semn de alarmă. Acest lucru se poate întâmpla pentru că nu te respectă și nu își dorește în mod deosebit să vă petreceți timpul împreună, însă dacă tu insiști, ce ma poate să facă? De fapt, îi este indiferent.

Un bărbat care te respectă, nu va face niciodată aceste lucruri!

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus