Connect with us

Femeile cred că bărbaților le plac aceste lucruri la ele, dar se înșeală!

Relații

Femeile cred că bărbaților le plac aceste lucruri la ele, dar se înșeală!

Femeile cred că bărbaților le plac aceste lucruri la ele, dar se înșeală!

Dacă ai citit vreodată o revistă pentru femei, atunci ai putea crede că știi exact ce anume le place bărbaților.

Dar ți s-a spus vreodată că există o șansă bună să fii dezinformată?

De la ceea ce femeile cred că le plac bărbaților la tendințele în materie de frumusețe din prezent, preferințele bărbaților se schimbă pe măsură ce timpul trece.

Cu toate acestea, rămân unele lucruri despre care putem băga mâna în foc că le plac bărbaților la femei, iar ironia sorții face ca acestea să nu fie cele la care toate femeile se așteaptă!

Ai dat vreodată de un tip și ai început să joci jocuri mintale cu el? Cum ți s-a părut experiența? În video-ul de la final, vei înțelege de ce nu a fost cea mai bună tactică pe care s-o abordezi la întâlnire.

De asemenea, vei descoperi că bărbaților nu le place atât de mult să se întâlnească cu femei spectaculos de frumoase și fără creier.

În plus, există și câteva trenduri de frumusețe pe care bărbații le disprețuiesc. Unghii false? Ale tale ce au? Gene false? Ești mai frumoasă naturală.

De asemenea, simte-te liberă să te exprimi așa cum dorești, iar dacă ai un vocabular prea colorat, nu te cenzura doar de dragul de a fi pe placul unui bărbat.

Tot din video-ul de mai jos urmează să descoperi și ce tipuri de arome și parfumuri le plac bărbaților. Vei fi uimită să afli că de fapt, specia masculină nu se dă în vânt numai după frumusețe și apariția fizică a unei femei.

Citește și:   10 actori care au recurs la fapte NEBUNEȘTI doar pentru un singur ROL! E GREU DE CREZUT ce a fost în stare să facă actorul care l-a interpretat pe JOKER!

În plus, comportamentul tău poate fi o armă secretă, dacă știi cum să-l folosești la superlativ. Lumea întâlnirilor e într-adevăr dificil de negociat.

Nu numai că e greu să faci rost de o întâlnire sau de un potențial partener, dar apoi, trebuie să îmbraci cele mai bune haine ale tale, să deschizi sertarul cu cele mai amuzante glume și trebuie să-l implici într-o conversație clară.

În dorința ta de a-l face să te placă, te dai peste cap folosind trucuri și comportându-te într-un fel în care nu ești de fapt, în ideea de a-l impresiona, dar nu va funcționa, pentru că îți lipsește cel mai important lucru – autenticitatea.

Bărbații își doresc lângă ei femei autentice, femei cu o naturalețe care să-i impresioneze și surprindă plăcut, iar pentru asta, nu ai nevoie de tone de machiaj, cele mai scumpe haine și accesorii sau să joci un rol care nu te reprezintă.

De asemenea, nu încerca să pretinzi că-ți place ceea ce îi place și lui, cum ar fi sporturile. Nu îl vei dezamăgi dacă îi vei spune contrariul, dimpotrivă, va aprecia că ești sinceră.

Nici nu încerca să flirtezi cu alți bărbați, în ideea de a-l face gelos. Este o greșeală comună în rândul femeilor. Vor să-și facă pretendenții geloși, pentru a-i determina să vadă ce „comoară” au lângă ei și a-i „forța” să vrea s nu o piardă.

Dar știi ce vei obține de fapt? Pierderea interesului și respectului lui, pe loc. Nu încerca să porți rochii scurte, fuste strâmte și bluze decoltate.

Citește și:   20 de hoteluri SPECTACULOASE care te vor lăsa FĂRĂ CUVINTE! Aș petrece o noapte în hotelul de la numărul 7

Crezi că-l vei impresiona când te vei împletici noaptea pe tocuri sau că nu vei putea să vorbești coerent fără să simți că te sufoci din cauza faptului că rochia e prea strâmtă?

Bărbații își doresc ca femeile să aibă clasă. Poate că la 13 ani visau să se întâlnească cu fotomodelul semi-dezbrăcat din paginile de reviste, dar acum, la maturitate, nu mai este cazul.

Nu te comporta greu-de-obținut, căci această tehnică se poate întoarce foarte ușor împotriva ta.

Nu încerca să nu-i răspunzi la mesaj timp de 4 ore, pretextând că ești ocupată și importantă, căci bărbații nu sunt impresionați atunci când îi faci să aștepte prea mult.

Acest lucru trimite în totalitate impresia greșită. La fel și purtatul unei cantități imense de machiaj. Ce se întâmplă cu fetele care poartă un machiaj excesiv?

Cred că vor impresiona toți bărbații sau că vor fi mai frumoase decât sunt de fapt? Greșit. Bărbații nu iubesc chipurile pictate, blush-ul sau precizia codiței tale de tuș.

Bărbații iubesc mentalitatea ta și vibe-ul pe care îl transmiți, felul în care îl faci să se simtă atunci când este în preajma ta. Și pe asta ar trebui să te concentrezi mai des.

Click pe video și dă mai departe și prietenilor!

Dacă ești de părere că toate acestea nu sunt suficiente pentru a-ți schimba opinia despre ceea ce le place bărbaților, urmărește video-ul de mai sus până la capăt. Nu vei regreta!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Relații

Sus