Connect with us

Horoscop 2018 – Zodiile care vor fi înșelate în noul an!

Relații

Horoscop 2018 – Zodiile care vor fi înșelate în noul an!

Horoscop 2018 – Zodiile care vor fi înșelate în noul an!

Horoscopul pentru anul 2018 a început să-și facă deja apariția. Astrele se mișcă mai repede decât ne-am așteptat.

Previziuni despre viețile profesionale, personale și sociale ale semnelor zodiacale au început să apară.

Din concluziile acumulate, anul 2018 este un an al schimbărilor pentru fiecare zodie în parte.

Astăzi ne-am gândit să aruncăm o privire în planul amoros al zodiilor și să descoperim care sunt semnele care vor fi înșelate în noul an.

Întotdeauna e mai bine să știi din timp, decât să te ia prin surprindere o astfel de veste!

Berbec

Pregătește-te să te îndrăgostești în acest an. Un partener bun, talentat și informat te așteaptă.

Aceste caracteristici, inclusiv versatilitatea, te vor atrage spre el. Cei care sunt deja angajați sau căsătoriți, nivelul intimității și al înțelegerii se vor îmbunătăți după septembrie 2018.

Taur

Este posibil să te confrunți cu obstacole pe plan sentimental, pentru a te putea bucura de relații romantice.

Cu toate acestea, cei care încă își mai caută sufletul pereche, îl vor găsi în curând, deși au de trecut prin niște piedici.

Pot apărea probleme în privința relațiilor intime.

Gemeni

Dragostea nu arată prea bine pentru tine în acest an, Gemeni. S-ar putea să ai parte de piedici în calea relațiilor tale de dragoste.

Tu și partenerul veți suferi de pe urma unor probleme de temperament. Relația voastră se va îmbunătăți numai după septembrie 2018.

Rac

Poate că vei avea nevoie de un plasture pentru dragoste în noul an. S-ar putea să existe câteva neînțelegeri care se produc între tine și partenerul tău, care vor continua să vă facă probleme.

Citește și:   10 actori care au fost REÎNVIAȚI DIGITAL pentru filmele lor!

Ambii veți fi ceva mai furioși în acest an. Controlează-ți temperamentul sau va trebui să te descurci pe cont propriu.

De asemenea, după septembrie 2018, plăcerile de pat par să se confrunte cu o cădere.

Leu

S-ar putea să existe o amărăciune și conflicte în relația ta, din cauza efectelor negative ale lui Saturn. O aventură de dragoste pare posibilă în acest an, dar așteaptă-te la probleme minore înainte de a intra într-una.

Trebuie să faci anumite ajustări pentru a supraviețui unei relații. Pe de altă parte, plăcerile în pat se vor îmbunătăți după septembrie 2018.

Fecioară

Dragostea nu pare a fi prea roz pentru tine, Fecioară. Pot exista unele dispute și certuri, dar cosmosul indică o îmbunătățire a relațiilor după septembrie 2018.

Pe de altă parte, cei căsătoriți vor avea parte de o mulțime de plăcere și timp intim.

Balanța

Horoscopul dragostei pe 2018 are tendințe pozitive în ceea ce privește relațiile tale de dragoste până în septembrie 2018.

Romantismul va crește în viața ta. Per total, tu și partenerul veți fi satisfăcuți. Plăcerile în pat vor putea fi afectate negativ din cauza lui Saturn.

Scorpion

S-ar putea să ai parte de unele probleme și conflicte în viața ta amoroasă până în septembrie 2018. Cu toate acestea, după luna septembrie, așezarea planetară indică o îmbunătățire a relațiilor.

Citește și:   8 americance care au ajuns prințese adevărate

Romantismul și iubirea vor ajunge și la tine, iar rezultatele sunt fericite și satisfăcătoare. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele obstacole și nemulțumiri în privința plăcerilor în pat.

Săgetător

Vei naviga liniștit pe fluviul dragostei până în septembrie 2018, Săgetător. Perioada de după septembrie poate ridica niște probleme.

Vor exista conflicte și dificultăți în buna desfășurare a relațiilor. Pentru a aduce pacea, trebuie să acorzi atenție defectelor.

Capricorn

Horoscopul dragostei indică dificultăți și lipsă de armonie în relațiile tale, până în septembrie 2018. Se pare că destinul este nesuportat de ceva timp. Circumstanțele pot fi îmbunătățite după luna septembrie.

Cu toate acestea, viața personală și plăcerile senzuale par a fi nesatisfăcătoare și neplăcute din cauza efectelor negative ale lui Saturn.

Vărsător

Ar fi bine să te ții departe de aventurile în dragoste, deoarece această perioadă aduce multe certuri și neînțelegere.

Există șanse să-ți înșeli partenerul în 2019. Cei care sunt căsătoriți ar trebui să se țină departe de certurile intense, deoarece perioada este nefavorabilă.

Experimentezi multă dezamăgire în privința plăcerilor în pat.

Pești

Pentru tine, se observă o ușoară îmbunătățire a vieții amoroase după septembrie 2018. Poate bate și vântul negativității în relația ta.

Cei care își caută un partener romantic se vor îndrăgosti de cineva din diferite religii sau caste. Plăcerile în pat vor fi satisfăcătoare până în septembrie 2018.

Click pe video și Distribuie!

Ție ce ți-au prezis astrele pentru 2018?

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Relații

Sus