Connect with us

Horoscopul compatibilităților în 2018 – Lângă cine te potrivești cel mai bine în acest an!

Relații

Horoscopul compatibilităților în 2018 – Lângă cine te potrivești cel mai bine în acest an!

Horoscopul compatibilităților în 2018 – Lângă cine te potrivești cel mai bine în acest an!

Predicțiile horoscopului pentru anul 2018, anul câinelui, deja au început să apară.

Ce zodii vor avea cel mai mult noroc în 2018, care dintre ele vor fi cele mai ghinioniste, cum va fi noul an pentru fiecare nativ în parte, toate acestea sunt curiozități care se cer a fi satisfăcute.

Dar de departe, cel mai mult ne interesează cu cine vom lega o poveste de dragoste în acest an.

Citește mai jos și descoperă lângă cine te potrivești cel mai bine în 2018!

Horoscop compatibilități 2018


Berbec

Cele mai compatibile semne cu tine în 2018 sunt Săgetătorul, Leul și Balanța. Acești nativi ar putea împărtăși creativitatea, dragostea și entuziasmul lor pentru viață cu tine.

Cei mai nepotriviți parteneri în acest an pentru tine ar fi Racul și Capricornul. Racul ar fi prea agățat de tine, în timp ce Capricornul dorește să te domine, iar tu urăști asta!

Taur

Cei mai buni nativi compatibili cu tine în acest an sunt Fecioara, Capricornul și Scorpionul. Te potrivești cu ei pe plan emoțional și fizic.

Leul și Vărsătorul ar fi cei mai nepotriviți parteneri pentru tine. Leul ar fi prea dominant, iar Vărsătorul ar vrea să te împărtășească cu toți cunoscuții săi, iar tu nu îți dorești asta.

Gemeni

În 2018, cel mai compatibil vei fi cu semnele de aer, adică Vărsătorul și Balanța, și semnul de foc al Săgetătorului, care este iubitor de aventură.

Prin urmare, căutările tale s-ar potrivi cu ale lor. Peștii nu ar fi compatibili pentru o relație cu tine, deoarece ar fi prea retrași.

Iar tu clar nu poți face față naturii critice a Fecioarelor. S-ar putea să ai inițial o relație compatibilă cu un Gemeni, dar fiecare va vrea să meargă în sens opus.

Scorpionul nu este compatibil din cauza naturii sale posesive, iar Taurul îți restrânge libertatea.

Rac

Scorpionii și Peștii sunt nativi destul de pasionali și cei mai compatibili pentru tine pe tot parcursul anului. Compatibilitatea voastră vine în mod natural, deoarece ambele sunt semne de apă.

Citește și:   Oameni care s-au răzbunat ȋn cel mai inventiv mod pe cei care au parcat extrem de prost! La numărul 3 m-am uitat de două ori!

Și Capricornul ar putea fi un pariu bun, deoarece este fiabil și de încredere.

Leu

Cei mai potriviți parteneri pentru tine în acest an ar fi nativul Berbec și Scorpion. Cu Taurul nu te poți înțelege, deoarece ar fi o chestiune de cine domină scena, iar tu unul nu permiți nimănui să-ți ia fața.

Te-ai putea implica sentimental și cu Gemenii, dar nu poți să-ți stăpânești natura flirtantă pentru mult timp. Racul te calmează și te alină, dar nu ești compatibil cu el.

Un alt Leu ar putea fi compatibil, dar vă veți confrunta cu mândria și ego-ul fiecăruia dintre voi.

O Fecioară nu este potrivită pentru tine în acest sezon, căci nu poți suporta critica ei continuă.

Scorpionul este un partener ideal pentru această perioadă. Săgetătorul te-ar putea domina cu spiritul lui guvernat de independență.

Fecioară

Semnele cele mai compatibile pentru tine în acest an sunt Taurul, Capricornul și Pestii.

Acest lucru se datorează faptului că toți dintre voi par să se îndrepte în aceeași direcție cu tine.

Aici poti vedea care sunt cele mai norocoase zodii ale anului 2018. Una dintre zodii se va umple de bani!

 

 

CITESTE SI: 2018 – anul groazei pentru aceste cinci zodii! Niciuna nu va scăpa de ghinion în anul care vine!

Sagetatorul și Gemenii sunt cei mai nepotriviți parteneri pentru tine.

Balanță

În mod normal, Balanța își dorește un partener compatibil, de aceea, cei mai buni în 2018 pentru tine sunt nativii din zodia Vărsător și Gemeni.

Poți să te înțelegi foarte bine și cu un Berbec, deoarece ai nevoie de securitate în relație.

Scorpion

Racul și Peștii ar fi partenerii tăi cei mai compatibili în acest an, deoarece sunt la fel de intenși ca tine într-o relație.

Leul te-ar putea domina, iar Vărsătorul iubește prea mult libertatea pentru a se potrivi cu tine. Cu un alt Scorpion te-ai certa din cauza mândriei și a ego-ului.

Citește și:   Ai nevoie doar de un singur ingredient pentru aşa o MINUNĂŢIE

Săgetător

Bărbații Berbec sunt foarte compatibili cu tine în acest an, deoarece sunt la fel de agresivi și iubitori de aventură ca și tine.

Un Leu ar fi de asemenea un pariu bun, deoarece te-ar ajuta să te încarci mai bine într-o relație. Gemenii sunt capabili să aducă entuziasm și fericire în relația voastră.

S-ar părea să găsești Peștii un pic prea emoționali pentru gusturile tale, iar Fecioara perfecționistă iese din discuție.

Un alt Săgetător ar putea fi un partener bun și angajat, pe măsură ce veți împărtăși interese comune.

Capricorn

Un nativ Taur ar fi cel mai compatibil partener pentru tine în 2018 – are resursele și senzualitatea necesare pentru o relație.

Și cu Fecioara te potrivești destul de tine, pe latura angajamentului și a sincerității lor. Racul ar fi un pariu bun, pentru căldura care-ți topește inima.

Cu toate acestea, Balanța ar fi prea indecisă pentru tine, iar Berbecul ar face prea mult pe șeful.

Vărsător

O Balanță s-ar potrivi cel mai bine cu tine în acest an, deoarece este sociabilă, iar ăsta este un criteriu important pentru tine într-o relație.

Gemenii ți-ar putea câștiga la fel de bine inima, prin curiozitatea lui. Leul ar fi destul de compatibil cu tine, dacă ar fi mai puțin dominant.

Taurul nu ar fi compatibil cu tine în noul an, deoarece este prea materialist și orientat spre resurse, un lucru pe care tu îl urăști.

Pești

Pe parcursul anului, te vei potrivi excelent cu un Scorpion, ale căror pasiuni și porniri intime senzuale se vor potrivi cu ale tale.

De asemenea, o Fecioară te-ar putea ajuta să duci o viață practică și fericită. Stai departe de Balanță, Gemeni și Săgetător.


Click pe video și Distribuie!

Vezi ce alte bucurii îți oferă anul 2018 urmărind video-ul de mai sus!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus