Connect with us

Replici pe care nu trebui să i le spui niciodată unei femei! Numărul 5 le deranjează cel mai tare!

Relații

Replici pe care nu trebui să i le spui niciodată unei femei! Numărul 5 le deranjează cel mai tare!

Replici pe care nu trebui să i le spui niciodată unei femei! Numărul 5 le deranjează cel mai tare!


Sportul are reguli nescrise. Aceste reguli s-au dezvoltat pentru a ajuta sportul să evolueze. Au fost inventate de jucători și atrenori. Dacă o regulă nescrisă este încălcată, jucătorul care o încalcă se va confrunta cu consecințele.

Relațiile au reguli nescrise. Din punct de vedere tehnic, toate regulile în relații sunt nescrise, dar există anumite reguli care sunt atât de evidente încât nici măcar nu necesită explicație.

Dar din păcate, noi va trebui să le explicăm, pentru că sunt unii tipi care pur și simplu nu au habar de ele.
Există anumite întrebări, fraze și cerințe pe care nu trebuie să i le spui niciodată unei femei – fie că este vorba despre cât de mulți parteneri intimi a avut, despre cum era activitatea intimă pentru ei sau despre greutatea lor.

Chiar dacă lista de lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată unei femei este destul de lungă, noi ne vom opri la câteva dintre cele mai importante.

Dacă una dintre aceste reguli este încălcată, infractorul va trebui să plătească consecințele. Așadar, să nu spuneți că nu v-am avertizat!

1. „Cu câți bărbați te-ai culcat?”

Așa cum nu ar trebui să întrebi o femeie cu câți bărbați a fost, tot la fel nu ar trebui să o întrebi cu câți s-a culcat. Motivul pentru care nu ar trebui să o întrebi niciodată asta este pentru că nu vrei să afli.

Nu contează cât de mare sau mic este numărul, întotdeauna vei strâmba din nas gândindu-te la ce este acceptabil și ce nu din punctul tău de vedere.

Citește și:   Uite cât au îmbătrânit cei mai RÂVNIȚI bărbați celebrii ai anilor '90! Farmecul le rămâne VEȘNIC indiferent de vârstă

Nu ai nimic de câștigat din a afla cu câți bărbați a fost înainte. Singurul lucru care se va schimba va fi părerea ta și felul în care te vei simți în legătură cu ea.

Dacă numărul este prea mare, vei crede că o dă oricui, iar dacă este prea scăzut, te vei întreba dacă este ceva în neregulă cu ea sau vei crede că nu are experiență.

2. „Ar trebui să te mai întorci la mine acasă”

Seara a decurs minunat, întâlnirea voastră a fost extraordinară, dar nu trebuie să strici totul făcând presupoziții despre cum ar trebui să se desfășoare lucrurile de acum înainte.

Poate ei nu i s-a părut că lucrurile au mers la fel de extraordinar precum ți s-au părut ție.

3. „Ar trebui să-mi cunoști familia”

Întâlnirea cu familia este o chestie uriașă pentru femei. Poate întări sau frânge o relație – în funcție de felul în care familia este afectată – iar femeile văd acest moment ca pe următorul pas enorm într-o relație.

De asemenea, bărbații nu înțeleg mereu importanța acestui fapt, deoarece au tendința să o facă mai des decât femeile.

Bărbații introduc un partener romantic familiilor lor nu pentru că simt întotdeauna că a sosit timpul, dar de multe ori o fac pentru ca părinții să nu-i mai întrebe când o vor cunoaște pe femeia cu care se întâlnesc.


4. „A fost bine pentru tine?”

Citește și:   Cele mai COMUNE MITURI despre AMOR pe care toată lumea trebuie să înceteze să le mai creadă. Primul este cel mai CUNOSCUT

Sau „Ți-a plăcut?”. Aceste întrebări sună la fel de rău ca prima, mai ales dacă o adresezi imediat după contactul vostru intim. Ai putea fi cel mai prost amant din lume, iar dacă femeia cu care ești te iubește sau te place, te va minți și-ți va spune că ești cel mai bun pe care l-a avut vreodată.

5. „Arăți groaznic în ținuta asta”

Bărbații fac adesea glume sau se plâng despre timpul pe care o femeie îl petrece pregătindu-se. Nu e ca și cum ar fi alergat în cerc, iar apoi, cu 5 minute înainte de plecare, ea se pune să se pregătească.

Femeile au nevoie de timp pentru a arăta bine și a te face să te simți mândru că ești la brațul lor – de la alegerea hainelor și până la culoarea pantofilor sau aranjarea părului și realizarea unghiilor.

Chiar și cea mai bună pregătire a lor nu le asigură că vei fi mulțumită de rezultat, spunând că arată urât în ținuta aleasă, așadar, dacă îi confirmi asta, îi arăți că nu ai considerație pentru ea.

6. „Te-ai îngrășat cumva?”

Această întrebare abia mai are nevoie de explicație. Dacă a pus greutate pe ea, sunt destul de multe șanse să fie și ea conștientă de asta. Ultimul lucru de care are nevoie este ca iubitul ei să-i scoată ochii cu asta.

Click pe video! Distribuie și prietenilor!

Voi ați spus vreodată astfel de lucruri unei femei? Care a fost reacția ei?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Relații

Sus