Connect with us

Unde să-ți atingi bărbatul ca să-l înnebunești de plăcere!

Relații

Unde să-ți atingi bărbatul ca să-l înnebunești de plăcere!

Unde să-ți atingi bărbatul ca să-l înnebunești de plăcere!

Atunci când sunteţi goi şi îndrăgostiţi, nu există niciun loc greşit în care să îţi atingi partenerul – cu siguranţă că îi va plăcea. Totuşi, nu toate zonele erogene sunt egale.

Experţii în relaţii intime ne învaţă cum să ne atingem partenerul pentru o activitate intimă cât mai intensă. Aceştia ne învaţă:

„Există anumite locuri pe corpul bărbatului care sunt efectiv puncte fierbinţi, încărcate de nervi sensibili care îl stimulează instantaneu”, ne explica Patti Britton.

Iată care sunt câteva dintre cele mai eficace zone, cu care te vei asigura că bărbatul tău îţi va fi mai mult decât recunoscător:

1. Linia V – în afara faptului că este distractiv şi extrem de fierbinte, îi oferi ocazia de a te vedea în acţiune, aşa cum ne explică experţii. Din acel loc ai posibilitatea să ajungi foarte uşor în zona intimă.

Încearcă asta: în timp ce stă întins pe pat, atinge-l de sus până jos în aşa fel încât acesta să se simtă ca la un spectacol în care are bilete în primul rând. Începe de la buric, atinge-l cu degetele şi cu unghiile.

2. Sub buza de jos – ştii locul acela dintre buza de jos şi bărbie? Aceea este o zonă erogenă! Experţii au descoperit că acea zonă este plină de receptori extrem de sensibili.

Încearcă asta: sărută-i buza de jos şi încearcă să îi stimulezi şi acea zonă, căreia poate, în mod normal, nu i-ai acorda atenţie. Partenerul tău va simţi curenţi electrici care merg de la gură direct către bărbăţie.

3. Fața gâtului – pun pariu că nu te-ai gândit niciodată că mărul lui Adam poate să fie o zonă erogenă, nu-i aşa? Dacă te-ai gândit la asta, atunci felicitări, dar dacă nu, atunci vei fi surprinsă să afli că zona este strict legată de organele reproducătoare.

Citește și:   4 evenimente fascinante care s-au întâmplat chiar săptămâna trecută

Încearcă asta: Atinge-l uşor în zona aceea de pe gât cu buzele şi degetele şi ai grijă să nu aplici prea multă presiune.

4. Adâncitură de sub gleznă – ştii zona aceea care este mereu ranită atunci când porţi pantofi noi? Zona aceea dintre călcâi şi glezna este foarte bună pentru presiune şi deţine un potenţial pasional enorm.

Încearcă asta: dacă poziţia îţi permite şi stai cu spatele la el, încearcă să îi masezi uşor zona respectivă, fix înainte de momentul maxim.

5. Perineu – chiar dacă ar putea să fie timid în legătură cu zona de sub bijuteriile sale, perineul este extrem de important. Puterea acestui spaţiu este foarte mare şi dacă ai curaj să te foloseşti de el, atunci cu siguranţă că îl vei băga în boală.

Încearcă asta: în timp ce încercaţi poziţia misionarului, încearcă să îl atingi în acea zonă uşor şi să masezi foarte fin. Fix înainte de momentul suprem, măreşte puţin intensitatea masajului.

6. Capul bărbăţiei – ca una dintre cele mai sensibile părţi ale corpului unui bărbat, dacă eşti capabilă să înveţi ce şi cum îi place exact legat de zona respectivă, cu atât îl vei face să te adore mai tare.

Pentru a afla care este nivelul de intensitate potrivit, trebuie să faci mai multe teste pe care, cu siguranţă, nu le va refuza, mai ales că sunt făcute în interesul lor.

Încearcă asta: foloseşte zona respectivă ca un ruj pe care îl aplici cu buzele uşor deschise. Încearcă uşor să deschizi buzele din ce în ce mai tare. După ce reuşeşti asta, bărbatul tău te va considera o zeiţă!

Citește și:   10 dintre cele mai INCREDIBILE aterizări de URGENȚĂ din lume! Numărul 2 este înfiorător!

7. Spatele – la capătul coloanei vertebrale există o zonă care înnebuneşte bărbaţii imediat. Pentru a reuşi o asemenea performanţă trebuie să ai puţin răbdare şi să îl atingi uşor cu unghiile în zona inferioară a spatelui. Nervii stimulaţi sunt legaţi de plăcerile intime.

Încearcă asta: pune-ţi partenerul să stea pe burtă, fără bluză, dar cu pantalonii pe el. Încearcă apoi să îl masezi uşor, de sus în jos, ajungând să acorzi mai multă atenţie zonei despre care am vorbit.

8. Lobul urechilor – deşi depinde foarte tare de la persoană la persoană, lobul urechilor poate fi o zonă extrem de sensibilă, legată strict de partea intimă. Află dacă nu se gâdilă foarte tare şi încearcă, foarte uşor, să atingi zona cu buzele.

Încearcă asta: sărută-ţi partenerul pe gât, pe umeri şi opreşte-te fix înainte să ajungi la ureche. Încearcă asta şi pe partea cealaltă, şi apoi încearcă să atingi lobul urechii.

9. Sfârcurile – în timp ce sfârcurile bărbaţilor sunt asemănătoare cu toate sfârcurile, există o posibilitate să fie şi mai sensibile din moment ce nu sunt foarte obişnuiţi să fie atinşi în zona aceea.

Orice fel de atenţie sensibilă acorzi acelei zone, bărbatul va fi foarte mulţumit de faptul că va fi luat prin surprindere. Mai mult, poţi încerca să fii şi puţin mai brutală decât ar fi un bărbat cu zona respectivă.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Fiecare cuplu este diferit şi fiecare persoană are nevoi diferite, dar nu ar strica să încercaţi lucruri noi. Eşti dispusă să o faci?

loading...
Continuați lectura
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus