Connect with us

10 întrebări pe care să NU i le pui niciodată lui SIRI! Numărul 2 este chiar periculos!

Tehnologie

10 întrebări pe care să NU i le pui niciodată lui SIRI! Numărul 2 este chiar periculos!

10 întrebări pe care să NU i le pui niciodată lui SIRI! Numărul 2 este chiar periculos!

În lumea tehnologiei rapide, totul pare că se schimbă în câteva secunde. Evoluţia digitală ne ajută din ce în ce mai tare să ne organizăm viaţa în aşa fel încât totul să fie pus la punct şi toate informatiile să stea într-un singur aparat, adică în telefon.

Datorită tehnologiei putem să ne folosim resurse într-un mod eficient şi sitematic. Iphone-ul este unul dintre cele mai îndrăgite telefoane, mai ales pentru că are anumite aplicaţii pe care alte firme nu le au!

Oamenii ajung din ce în ce mai dependenţi de telefoanele mobile, şi a avea un telefon inteligent de ultima generaţie este întotdeauna o prioritate. Un telefon nu este doar un mod de a discuta cu alţii, ci un aparat foto, agendă, calendar, ceas şi multe alte lucruri pe care acum le regăseşti într-un singur aparat.

A avea un iphone este o nişă în statutul unei persoane, şi persoanele care le schimbă ca pe ciorapi, cumpărând mereu versiunea nouă, nu ştiu cum să se laude mai repede. Iphone-ul are un detector de voce unic, printr-o aplicaţie care se numeşte Şiri. Şiri este un fel de asistent personal foarte inteligent, care foloseşte întrebările pe care le pui şi le decodează, răspunzând în diferite moduri.

În timp ce această aplicaţie chiar te ajută atunci când ai mâinile ocupate, sau nu ai chef să tastezi, Şiri are şi problemele ei. Dacă nu ştiai până acum, iată care sunt câteva dintre lucrurile pe care nu trebuie să i le spui niciodată, indiferent de ţara în care te afli.

Numărul de urgenţă – Siri este foarte folositoare, dar nu mereu. În timp ce ai vrea să suni la numerele de la spital, Siri s-ar putea să nu te înţeleagă şi să sune la Poliţie. Cantitatea de confuzie pe care o creează Siri nu este deloc amuzantă atunci când ai o urgenţă căreia trebuie să-i acorzi toată atenţia ta.

Citește și:   Și-a uitat telefonul în coșul de cumpărături. Când și-a dat seama, s-a întors dar nu l-a mai găsit. Când s-a uitat pe camerele de supraveghere, nu i-a venit să creadă ce vede (VIDEO)

Nume noi – Siri adoră să fie numită Siri şi nu Chalrie sau Sara, spre exemplu. Chiar dacă încerci să schimbi numele aplicaţiei, nu vei avea nicio şansă, pentru că Siri va refuza. În ciuda faptului că vei încerca foarte tare, Siri va rămâne încăpăţânată până la capăt şi va insista să o numeşti în acelaşi fel.

Dacă vei încerca să întrebi ce însemnătate are numele ei, aplicaţia îţi va răspunde cu o anumită serie de numere în loc de un răspund concret. Ciudat, nu-i aşa?

Nu întreba niciodată „de ce sunt aici” – Doamne fereşte să fii pierdut şi deprimat în viaţă şi să începi să-i ceri lui Şiri răspunsuri despre viaţa ta. Aceasta aplicaţie cu sânge rece îţi va da nişte răspunsuri extrem de brutale la anumite întrebări, care te vor face să te simţi şi mai prost.

Un apel către iubita sau iubit – Apple tinde să-ţi încurce contactele şi oricând cineva sună un membru al familiei sau un prieten, Siri conectează automan persoană, sau lasă un mesaj instant. De asemenea, poţi intra în bucluc dacă acel contact nu este salvat în mod corespunzător.

Imaginează-ţi că o fată îi cere lui Siri să îi sune prietenul şi Şiri răspunde „care dintre ei?”! Este clar că ceea ce se va întâmpla nu este tocmai plăcut.

Nu o întreba niciodată pe Siri despre Jon Snow – toată lumea iubeşte acest personaj şi serialul dă dependenţă încă de la primul episod. Dar dacă s-a întâmplat să ratezi un episod, nu-i cere niciodată detalii lui Şiri, pentru că s-ar putea să dezvăluie anumite scene pe care vei vrea să le vezi!

Citește și:   Demolări EŞUATE care au produs distrugeri MONSTRUOASE! Ultima este TERIBILĂ!

„Ce ar trebui să port la acea petrecere” – Şiri nu este poliţia de stil, acesta este unul dintre răspunsurile pe care le primeşti dacă pui o astfel de întrebare. Şiri are atâtea răspunsuri obraznice, că nu ştii la care să te simţi mai ofensat.

Spre exemplu, aceasta va spune: „Poartă orice nu sperie toată familia”, sau „nimănui nu-i pasă, alege orice!”

Nu o întreba niciodată pe Siri câţi ani are – mulţi utilizatori presupun că Siri este o femeie nervoasă şi prost dispusă mai tot timpul. Mulţi recomandă să nu întrebi niciodată o femeie ce vârstă are, pentru că se va simţi ofensată. Acelaşi lucru se poate aplica şi în cazul lui Siri.

Ea îţi va răspunde: „De ce îţi pasă?”, sau „vrei să te căsătoreşti cu mine?”, uneori va spune că au îmbătrânit-o chiar oamenii.

Ce a venit prima dată, oul, sau găina – Siri recurge la o iniţiativă pragmatică atunci când când i se pune această întrebare, şi răspunsul standard va fi „un pui fiert sau un ou fiert, oricum urmează să le mănânci, ce mai contează?”. De cele mai multe ori răspunsurile ei sunt extrem de seci!.

Pentru mai multe exemple despre ce întrebări să nu-i pui lui Şiri, click aici:

Uneori este distractiv să te joci cu Siri, şi unele răspunsuri chiar te pot amuza destul de tare, dar este important să nu întrecem măsura, pentru că sunt situaţii în care realizăm că până şi o aplicaţie este răutăcioasă cu noi.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Tehnologie

Sus