Connect with us

10 mașini pe care doar fraierii le conduc!

Tehnologie

10 mașini pe care doar fraierii le conduc!

10 mașini pe care doar fraierii le conduc!

Toată lumea îl știe pe tipul care conduce prin oraș, nu pentru că trebuie să ajungă undeva, ci pentru că are ceva ce vrea să arate tuturor – iar aceea este mașina lui. Iar tipul ăsta e extrem de plictisitor. Prenumele lui nici nu merită osteneala.

E vorba de un tip anume de bărbat căruia îi place doar să se dea mare cu bunurile pe care le are, în special cu mașina.

Există anumite lucruri pe care acești tipi de bărbați le au în comun, în funcție de statutul social, clasa, stabilitatea financiară, gradul de fraierime, și așa mai departe.

În video-ul de mai jos, v-am redat o listă de mașini pe care doar fraierii le conduc, iar în cele ce urmează, vă mai prezentăm câteva modele în plus

P.S.: Articolul de față este cu iz de pamflet!

1. BMW Seria 3

Wall Street Journel și câteva studii americane, respectiv britanice, susțin că șoferii de BMW se numără printre cei mai mulți fraieri care-i vezi pe stradă.

Ei nu numai că vor să-și etaleze mașina și abilitățile de șofer, dar au și niște obiceiuri destul de periculoase la volan.

Cum ar fi acela în care un cetățean vrea să treacă strada, la o trecere de pietoni, unde are prioritate, iar șoferul de BMW nu face decât să accelereze mai tare, tăindu-i fața.

Se pare că nu ai nevoie decât de 40 de mii de dolari pentru a achiziționa un BMW Seria 3, dar după aceea, s-ar putea ca șoferul să rămână cu mai puțină umanitate decât avea înainte.

Citește și:   A combinat fețele vedetelor și a dat naștere unor personaje puțin spus PERFECTE. Prima este ULUITOARE

De asemenea, șoferii BMW sunt bărbați cu vârsta cuprinsă între 30-55 de ani, și sunt cel mai probabil să se angajeze în comportamente precum: strigatul de la volan, înjurăturile, claxonul și apăsarea pedalei, fără a ține cont de cine le iese în cale.

Așadar, dacă vezi un BMW la intersecție, iar tu te plimbi pe trotuar, nu accelera ritmul, deoarece statisticile spun că șoferul nu va înceta și nu te va lăsa să treci strada.

Nu este suficient de sărac pentru ca mașina lui să fie avariată și nici nu vrea să cheltuiască prea mulți bani pentru a o repara.

2. Chevy Camaro

Chevrolet Camaro și în special Camaro SS este o mașină condusă numai de fraieri, ceea ce este trist, dat fiind faptul că este o mașină destul de modernă și bine dotată.

Din anumite motive, șoferii par să vrea să ia calea chiar și persoanelor care doar îi privesc. Acești șoferi nu concurează de fel, așadar, nu se implică în întreceri de condus cu alți șoferi.

Dar cel mai probabil, un Chevy Camaro va face probleme în circulație, în sensul că atunci când va încerca să depășească o mașină, va crea un lanț de frânări bruște, claxoane și înjurături în urma lui.

3. Dodge Challenger

Cu siguranță și acest model de mașină este vinovată pentru faptul că este condusă numai de fraieri, dar aceștia sunt un pic mai speciali. Șoferii unui Dodge Challenger vor să arate dimensiunea conturilor lor bancare.

De regulă, nu țin să se implice în accidente de circulație, ci doar să epateze prin magnifica mașină pe care o conduc. Așadar, dacă nu ai tendințe periculoase la volan, ferește-te să devii un lăudăros în spatele unui Dodge Challenger.

Citește și:   10 întrebări pe care să NU i le pui niciodată lui SIRI! Numărul 2 este chiar periculos!

4. Honda Civic

Chiar dacă Honda nu mai arată demult ca modelele sale mai vechi, asta nu a oprit valul fraierilor care au inundat strada cu aceste mici îmbunătățiri ale modelului de mașină.

Hollywood-ul a avut o mare influență în răspândirea acestui val, mai ales dacă te gândești la Fast and Furios și la Vin Diesel.

Hoardele de tineri au încercat să își îmbunătățească vechile versiuni de Honda pentru a retrăi momentele din această serie de filme.

5. Porsche Boxster

Porche-ul este mașina săracului, iar Boxster-ul este o opțiune plăcută și relativ ieftină pentru cineva care dorește să fie un șofer de Porche, fără să-și cheltuie banii pe un model mai bun.

Pentru prețul de 50 de mii de dolari, Boxster este mai scump, dar nu neapărat mai bun decât competitorii săi: Audi TT Roadster sau Mercedes-Benz SLK, ori BMW Z4.

Toate cele 3 mașini, poate cu excepția Audi, sunt superioare în gama de prețuri și arată mult mai bine decât Boxster.

Dar există mulți șoferi cărora le place să se afișeze la volanul acestei mașini, făcând ture prin oraș, imaginându-și că sunt regi în propriul lor castel.

În video-ul de mai jos, veți regăsi alte tipuri de mașini pe care doar fraierii le conduc:

Click pe video! Share dacă ți-a plăcut!

Cunoașteți și alți șoferi care se regăsesc în descrierea de mai sus? Nu ezitați să mai completați lista!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Tehnologie

Sus