Connect with us

15 invenții ciudate și totodată briliante de care nu știai că ai disperată nevoie

Tehnologie

15 invenții ciudate și totodată briliante de care nu știai că ai disperată nevoie

15 invenții ciudate și totodată briliante de care nu știai că ai disperată nevoie

Atunci când vine vorba despre invenţii, nu putem să spunem că nu suntem extrem de intrigaţi, mai ales atunci când în faţa noastră se află nişte ciudăţenii.

Oamenii au vrut încă de la începutul vremurilor să găsească modalităţi mai simple şi mai eficiente de a-şi rezolva problemele, ceea ce a dus la descoperirea maşinii de spălat şi a navei spaţiale.

Unele dintre aceste invenţii sunt absolut vitale, în timp ce altele sunt extrem de ieşite din comun şi nu ştim exact cum să reacţionăm în faţa lor. Fie că este vorba de un obiect fără de care am putea trăi, sau nu, acestea rămân fascinante.

Unii dintre cei care au reuşit să iasă totul în evidenţă în legătură cu această parte a invenţiilor sunt japonezii, iar aceştia chiar sunt capabili să scoată pe piaţa unele dintre cele mai bizare obiecte.

Nici nu ştii care este reacţia exactă pe care trebuie să o ai atunci când vezi aceste obiecte: să râzi sau să scoţi banii din buzunar pentru a le plăti! Aşadar, care sunt acestea şi la ce ne pot ajuta?

1. Umbrela pentru tot corpul – aceasta invenţie este specială pentru cei care nu vor să se udă nici măcar puţin, indiferent de cât de tare plouă. Toată invenţia arată ca cinci mbrele lipite împreună cu nişte material în plus care să umple golurile şi dispune de un mâner.

Aceasta invenţie protejează de ploile torenţiale şi de vântul orizontal puternic. Oamenii foarte sensibili chiar beneficiază de pe urmă acesteia şi, chiar dacă arata puţin ciudat, poate ajunge sî fie extrem de folosită în următorii ani, în întreaga lume.

2. Pâlnia pentru picături de ochi – japonezii nu se sfiesc să pună în aplicare fiecare idee pe care o au, chiar dacă pare complet nebună. Deşi aceste pâlnii pot fi foarte bune pentru cei a căror mână tremura foarte tare, mă îndoiesc că poate fi folosită în masă.

Citește și:   Iată ce se va întâmpla odată cu DISPARIȚIA oamenilor de pe Pământ! Poţi privi până la capăt?

3. Roți ajutătoare pentru tocuri înalte – toate femeile ştiu cât este de complicat să poarte tocuri înalte, mai ales dacă nu au niciun pic de antrenament şi, dintr-o dată, sunt obligate să poarte.

Tocmai de aceea s-au inventat aceste roti ajutătoare care să pregătească femeile pentru un eveniment extrem de special, să spunem, unde vor fi nevoite să stea foarte mult în picioare şi chiar să danseze pe tocuri.

4. Umbrela pentru camera de luat vederi – pentru toate sufletele curajoase care vor să se aventureze afară atunci când plouă, fără umbrela pentru întregul corp, aceasta umbrelă specială pentru aparatul foto vă va garanta că veţi rămâne uscaţi.

Umbrela este construită special pentru a apăra lentila camerei de ploaie, foc şi vânt. Mai mult, aceasta poate să blocheze lumina excesivă, ceea ce ajută ca fotografiile tale să iasă şi mai bine, iar persoanele din ele să nu arate ca nişte fantome.

5. Mulaj pentru buze care să te ajute să aplici rujul corect – industria cosmeticelor valoreaza miliarde de dolari şi în fiecare zi ni se prezintă sute de produse care sunt construite să facă femeile să nu simtă destul de atrăgătoare.

În ciuda faptului că industria este plină până la refuz de produsele cosmetice în sine, iată că mereu este loc şi pentru ceva accesorii care să te ajute să le aplici, lăsând la o parte pensulele.

6. Deghizarea anti abuz – acest costum extrem de ciudat, dar aparent genial, este menit să deruteze persoanele care vor să abuzeze femei pe stradă. Aşadar, în cazul în care te urmăreşte cineva pe stradă, tot ce trebuie să faci este să prinzi puţin avans.

Citește și:   9 întrebări la care OAMENII DE ȘTIINȚĂ încă se chinuie să răspundă! A 7 este CONFUZĂ

Apoi, când acesta nu vede, femeia îşi poate pune peste ea această capă care înfățișează un tonomat, iar bărbatul nu va şti niciodată unde ai dispărut. Să sperăm că nimeni nu va fi nevoit să o folosească vreodată, dar, cumva, este genială, nu?

7. Perna iubit şi perna iubită – dacă vrei să te îmbrăţişezi cu cineva şi realizezi că eşti mai singur că niciodată, poţi oricând să îţi cumperi perna iubit sau iubită.

Aceasta îţi oferă posibilitatea să lipeşti poza persoanei iubite pe ea şi tot ce ţi-ai dorit vreodată aproape că s-a întâmplat. Ai ceva pufos şi moale, cu faţa cuiva drag pe care să strângi în braţe.

Aceasta pernă a devenit extrem de folosită în Japonia şi, se pare, perna îşi face loc, încetul cu încetul, şi către Vest. De ce să fii singur şi trist, când poţi să fii îmbrăţişat cu perna ta şi trist?

8. Apa de dietă – firma Sapporo este extrem de cunoscută pentru berea pe care o produce, dar compania a lansat, recent, un produs nou şi destul de …neînţeles. Apa de dietă este cel mai nou trend care, aparent, reuşeşte să ardă grăsimea din corp.

Chiar dacă nimeni nu ştie exact dacă apa funcţionează sau nu, iată că aceasta are mare succes în Japonia, iar persoanele care au probleme cu greutate nu contenesc să o cumpere.

Pentru mai mult exemple ciudate, click aici:

Unele dintre aceste invenţii sunt şocante, nu-i aşa?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Tehnologie

Sus