Connect with us

16 imagini ORIBILE care o să facă orice iubitor de IT să plângă. A 5-a e chiar ORIBILĂ!

Tehnologie

16 imagini ORIBILE care o să facă orice iubitor de IT să plângă. A 5-a e chiar ORIBILĂ!

16 imagini ORIBILE care o să facă orice iubitor de IT să plângă. A 5-a e chiar ORIBILĂ!

Fiecare om are grijă, în sepcial, de anumite produse. Unii au grijă de casă, alţii au grijă de maşină, în timp ce mulţi dintre pasionaţii de tehnologie au grijă de laptop sau de PC ca de ochii din cap. Nu există nimic mai de preţ pentru ei, aşa că aceste imagini îi vor scoate total din minţi.

Nimeni nu este tot timpul perfect curat, mai puţin oamenii care sunt germofobi. Aceştia îşi dedică viaţa pentru a face curăţenie. Germofobii sunt oamenii care stau mereu cu pămătuful în mână şi nu se sfiesc să-ţi facă observaţie dacă ajung la tine acasă şi văd cât de murdar este.

Oamenii normali nu au timp să facă mereu curăţenie, deşi tuturor le place să stea într-u mediu curat. Cei care au o situaţie financiară mai bună îşi pot permite să angajeze o firmă de curăţenie care să vină o dată sau de două ori pe lună şi să rezolve situaţia.

Chiar dacă suntem destul de ordonaţi, există măcar un obiect pe care îl avem de mult timp, care a fost atât de iubit şi de folosit, încât nu mai avem cum să-l curăţăm. Acel obiect ne aduce aminte poate de o perioadă, sau poate de o anumită persoană, dar cu siguranţă până nu devine total inutil nu îl putem arunca, uneori nici atunci, ajungând să-l păstrăm că pe o amintire într-o cutie specială deşi este destul de scârbos.

Dar ce ne facem cu oamenii care au toate obiectele scârboase? Nu ni se pare puţin ciudat că deşi îşi permit, nu îşi înlocuiesc deloc lucrurile? În vremurile noastre în care totul de înlocuieşte foarte rapid şi nimic nu se mai repară, ne este greu să credem că aceşti oameni pot sta cu astfel de lucruri în jur, care de multe ori sunt atât de murdare, încât îţi vine puţin să vomiţi atunci când te uiţi la ele.

Citește și:   Dacia Logan Lux, un nou concept care sperie marii producatori de mașini. Ce părere ai despre acest model?

Spre exemplu, un mouse extrem de murdar este destul de ciudat, pentru că găseşti altele noi şi la un preţ destul de bun la tot pasul. Aşadar, de ce ai avea aşa ceva în casă? De asemenea nici un mouse pad nu este foarte indicat să deţinem pe lângă noi pentru că toţi microbii vor sta pe mâinile noastre! Un mouse sau un mouse pad murdar este echivalentul unui burete murdar în chiuveta de la bucătărie, este total scârbos.

Tot ce trebuie să facem este să înlocuim produsele vechi, sau să încercăm să le curăţăm cât mai bine posibil. Cei care sunt obsedaţi de tehnologie şi care au cele mai noi produse nu vor înţelege dezinteresul oamenilor legate de acestea. Aceşti oameni prefera să aibă extrem de curate nu doar aparatele în sine, şi şi spaţiul de lucru din jurul lor.

Nu este de mirare că se încruntă atunci când văd obiecte vechi sau orice înseamnă tehnologie învechită, dar fiecare om preferă să îşi stabilească propriile priorităţi atunci când vine vorba despre bani. Unii oameni îi cheltuie pe tehnologie de ultimă generaţie, alţii pe produse de curăţare, alţii pe haine sau pe mâncare.

Deşi suntem diferiţi, avem anumite principii după care am fost crescuţi care ne îndeamnă să nu trăim într-un spaţiu murdar, iar acest lucru este încurajat şi de specialişti. Acest comportament ne este insuflat încă de la vârste fragede, atunci când părinţii noştri ne forţau să ne facem curăţenie în cameră, deşi noi eram cu gândul doar la joacă.

Citește și:   REVOLUȚIONAR! Priviți tractorul pe care nu trebuie să-l conduci. Apeși un buton și face treaba de unul singur!

La acea vârstă poate că un înţelegeam, dar a avea în comportament şi astfel de acţiuni care ţin de responasibilitatea fiecăruia faţă de spaţiul în care locuiesc şi muncesc, este o necesitate care ne disciplinează în viaţă.

Totuşi, unii părinţi folosesc tehnici nepotrivite, forţând copiii să facă ordine în cameră, uneori prin ameninţări şi agresiuni fizice, ceea ce îi va oferi copilului o traumă pe viaţă, şi va ajunge să asocieze ideea de curăţenie cu cea de frică. Mulţi dintre noi ajung să nu suporte să cureţe tocmai din acest motiv. Ceilalţi nu o fac din lene.

Lenea chiar este o unealtă puternică şi ne influenţează de multe ori în viaţă, aşa că este mult mai bine să nu ne lăsăm pradă momentelor acestea, în care ne este lene să ne ridicăm din pat, pentru că atunci ne vom obişnui aşa.

Este destul de simplu să avem un program bine stabilit în care să acordăm măcar o oră pe săptămână curăţeniei şi în felul acesta nu vom ajunge ca în cazul oamenilor prezentaţi în acest articol, care să aibă cele mai murdare articole din lume.

Daca vrei sa știi ce poate face un computer dintr-un om, click aici:

Deşi oamenii sunt diferiţi, nu este greu să realizăm că avem cu toţii câteva lucruri în comun. În mare ne plac lucrurile curate şi ne încruntam atunci când avem un faţa noastră ceva murdar, mai ales dacă nu ne aparţine. Mouse-ul tău cât este de curat?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Tehnologie

Sus