Connect with us

9 trucuri super mișto pe care nu știai că le poți face cu căștile iPhone

Tehnologie

9 trucuri super mișto pe care nu știai că le poți face cu căștile iPhone

9 trucuri super mișto pe care nu știai că le poți face cu căștile iPhone

În viața noastră de zi cu zi, utilizăm atât de multe gadget-uri, încât nu acordăm atenție modului în care le folosim.

Dacă învățăm cum să folosim cu exactitate aceste gadgeturi, va fi mai mult decât suficient și probabil deloc necesar să cumpărăm un alt gadget pentru a îndeplini o sarcină specifică.

Căștile de la iPhone sunt bine cunoscute de către toți utilizatorii Apple. La prima vedere, receptorul nu diferă de produsele celorlalte brand-uri.

Dar după ce vei citi acest articol, vei fi surprins de cât de puțini oameni cunosc toate aceste trucuri pe care le poți face doar cu ajutorul căștilor de la iPhone!

1. Puțini oameni încă nu au idee cum să utilizeze telecomanda în mod eficient

Telecomanda facilitează navigarea în programele și convorbirile telefonice. Cu ajutorul căștilor, poți întrerupe sau reda conținutul multimedia al telefonului.

Cheia este acel buton central mic. Pentru a întrerupe sau repeta o melodie ori un film, apasă butonul din centrul telecomenzii.

Aceasta este o funcție foarte utilă, care nu necesită deblocarea ecranului de fiecare dată.

2. Este posibil și să derulezi înainte sau înapoi o melodie, doar cu ajutorul căștilor. Mulți nu știu acest truc!

Procedura este simplă și implică, din nou, doar butonul din mijloc. Pentru a da o melodie înainte, apasă de 2 ori btonul din mijloc, ținând apăsat la cea de-a doua atingere.

Pentru a derula înapoi, trebuie să apeși butonul de 3 ori, ținând apăsat la a 3-a atingere, pentru a ajunge la punctul dorit în cântec.

3. Aplicațiile căștilor nu se leagă numai de conținutul multimedia al telefonului, cum ar fi videoclipurile sau melodiile, ci pot fi folosite și pentru mai multe lucruri, cum ar fi respingerea celui de-al doilea apel.

Citește și:   Farse de 1 aprilie ÎNTRE IUBIȚI. Ultima e COLOSALĂ

Dacă o altă persoană te sună în timp ce vorbești la telefon, poți respinge al doilea apel prin apăsarea butonului din mijloc, astfel încât acesta va ajunge rapid la mesageria vocală.

4. Revenind la conținutul multimedia, dacă ai trecut în mod greșit de o melodie pe care voiai să o asculți și nu poți folosi telefonul mobil în acel moment, butonul central de pe căști este iarăși un bun aliat.

Pentru a te întoarce la melodia pe care ai omis-o sau pentru a te întoarce la melodia anterioară, poți apăsa butonul din mijloc de 3 ori.

5. Am spus deja că setul de căști de la iPhone și butonul central nu pot fi folosite numai pentru muzică sau videoclipuri. Ei bine, acest truc este legat de apeluri.

Apăsând scurt butonul central o singură dată, poți răspunde la un apel, iar dacă dorești să închizi convorbirea, trebuie să faci același gest, apăsând din nou scurt butonul.

Această utilizare particulară este puțin cunoscută, dar foarte convenabilă atunci când te plimbi sau nu ai timp să scoți telefonul din geantă ori buzunar.

6. La acest punct, ne vom referi din nou la apeluri.

Dacă ai căștile puse și brusc primești un apel la care nu dorești să răspunzi, dar preferi să continui să asculți muzică, poți ignora apelul prin apăsarea butonului central.

Citește și:   10 efecte speciale ale filmelor care au fost atât de BUNE, încât nimeni nu și-a dat seama că sunt FALSE!

Tonul va înceta să sune și atunci când apelul va fi terminat, vei auzi două semnale sonore care vor indica sfârșitul apelului pierdut.

7. Dacă ai un iPhone care are aplicația celebră Siri, poți folosi căștile pentru a o activa.

Nu este complicat, trebuie doar să folosești butonul de pe căști pentru a face asta. Aplicația nu funcționează pe toate iPhone-urile, așa că nu promitem nimic.

Oricum, nu te costă nimic să faci testul, căci s-ar putea să fii plăcut surprins.

8. De asemenea, poți face fotografii cu căștile!

Acest secret nu implică folosirea butonului central de pe căști, ci în schimb se referă la butonul care servește pentru a mări volumul telefonului.

Când ai activat aplicația pentru cameră, apasă acest buton și zâmbește! Totuși, acest truc nu funcționează în aplicații fotografice precum Instagram sau Snapchat.

9. În cele din urmă, mai există un alt fapt pe care nu-l știai despre căștile tale.

Poate că nu toată lumea s-a uitat cu atenție la căștile Apple. Există o mică gaură în telecomandă, care este de fapt un microfon.

Microfonul este mai subtil, iar calitatea vocii încorporată o depășește. În acest fel, vei avea o calitate mai bună în notele tale vocale sau dacă vorbești la telefon.

Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Tehnologie

Sus