Connect with us

Caracteristici ASCUNSE ale telefonului mobil despre care majoritatea oamenilor nu știu NIMIC! Utilizatorii de ANDROID se vor bucura nespus de a 4-a!

Tehnologie

Caracteristici ASCUNSE ale telefonului mobil despre care majoritatea oamenilor nu știu NIMIC! Utilizatorii de ANDROID se vor bucura nespus de a 4-a!

Caracteristici ASCUNSE ale telefonului mobil despre care majoritatea oamenilor nu știu NIMIC! Utilizatorii de ANDROID se vor bucura nespus de a 4-a!


Android-ul este cel mai popular și flexibil sistem de operare mobil, a căror caracteristici sunt pline de putere. Cel mai bun lucru este că-ți poți particulariza dispozitivul conform alegerilor tale.

Așadar, un simplu telefon poate deveni un instrument al tehnologiei și al creativității, prin adăugarea aplicațiilor potrivite!

Iată câteva caracteristici ascunse ale Android-ului despre care utilizatorii nu știu nimic:

1. Acces rapid la notificări

Meniul de setări rapide este o caracteristică nouă a generației de telefoane Android. Ce trebuie să faci atunci când ai nevoie de el foarte foate repede?

În mod normal, o glisare în jos te duce la ecranul de notificări și apoi la meniul de setări.
Pentru a le accesa într-o secundă, folosește ambele degete pentru a trasa în jos pe ecranul de pornire.

2. Afișarea punctelor de atingere

Este dificil de ghicit locul în care trebuie să atingi ecranul pentru a demonstra funcționarea la capacitatea maximă a acestuia. Soluția la problema aceasta este să activezi punctele de afișare a ecranului.

Acest lucru va afișa un punct alb în locurile în care ai atins ecranul. Trebuie să ajungi la opțiunea Developer și să găsești opțiunea Show Touches.

Pentru a accesa opțiunea de dezvoltator pe dispozitiv, accesează Setări, Despre telefon și atinge de 7 ori butonul Build.

3. Reducerea tulpinei oculare

De la filtrul incorporat PDF la filtrul de lumină albastră, Android-ul acoperă majoritatea aspectelor care te tentează să ignori instalările aplicațiilor de terță parte.

Deci, data viitoare când vrei să experimentezi cu telefonul tău, realizează o fotografie a modului incorporat în tonuri gri. Odată activat, acesta șterge culorile luminoase și le înlocuiește cu o nuanță monocromatică.

Citește și:   10 animale cu care nu vrei să ai probleme! Roagă-te ca al 5-lea să nu-ți iasă niciodată în cale!

4. Restricționarea utilizării datelor

Este bine cunoscut faptul că aproape toate aplicațiile din telefoanele noastre realizează anumite activități de fundal, cum ar fi sincronizarea datelor, activități de actualizare pentru a repara erorile sau de a lansa noi caracteristici.

Nu ți-ai dori niciodată ca Google Foto să sncronizeze cele 200 de fotografii de înaltă rezoluție cu datele mobile, nu-i așa?

Din fericire, poți găsi salvarea în meniul setărilor aplicației. Deschide setările și navighează la utilizarea datelor mobile, unde vei putea vedea opțiunea de a restricționa datele de fundal ale aplicațiilor.

Odată ce realizezi această schimbare, activitățle de fundal vor înceta să apară în rețeaua celulară și vor apărea numai după ce te conectezi la o rețea WiFi.

5. Cum să salvezi o pagină Web ca PDF

Chrome este unul dintre cele mai utilizate browsere web de astăzi, dar cum putem profita la maximum de acesta? Mai ales când ești în afara rețelei?

Acest truc minunat va necesita un pic de planificare în avans pentru a-l reuși, dar este o idee proastă când vine vorba de a converti o pagină web într-un PDF.

Strânge toate articolele pe care dorești să le citești și deschide-le în Chrome. Acum, mergi la Partajare, opțiunea Imprimare, și apoi salvează pagina web ca PDF.

6. Cum să vezi toate filele deschise

Apăsarea butonului Acasă este ceea ce ai face în mod normal pentru a părăsi Chrome sau orice altă aplicație. Dar în Chrome, dacă închizi aplicația principală, filele rămân deschise până când le vei închide manual.

Citește și:   Atunci când acești doi dansatori au ieșit în centru, toți și-au scos telefoanele și au început să-i filmeze. Nu ai voie să pierzi așa ceva!

O modalitate ușoară de a închide toate filele este să atingi bara de adrese și să deplasezi în jos, pentru a vedea lista. Sau poți apăsa numai pe numărul de lângă bara de adrese, iar tot ce trebuie să faci apoi este să apeși butonul de închidere.


7. Butonul de alimentare pentru a termina apelul

80% din timp, degetul mare este aproape de butonul de alimentare în timp ce faci un apel telefonic. Pentru a-l apăsa și a închide apelul telefonic, tot ce ai de făcut este să deschizi Setările, să mergi la Accesibilitate și să comuți opțiunea de oprire a butonului de alimentare la cea de pornire.

8. Pornește dispozitivul în modul SAFE

Adesea, ai o serie de aplicații care se comportă defectuos. În astfel de scenarii, este indicat să pornești telefonul în modul sigur. Apasă butonul de alimentare și ține apăsat mult opțiunea de pornire.

9. Blocarea inteligentă

Una dintre cele mai strălucitoare caracteristici pe care le are Android este opțiunea de blocare inteligentă. Dezactivează ecranul de blocare ori de câte ori te afli într-o anumită locație – să zicem acasă sau la birou, sau când te conectezi la anumite dispozitive de încredere.

Unele smartphone-uri au nevoie de accesul la serviciile Google Play pentru a activa Blocarea inteligentă, iar acestea se găsesc în setările aplicației.

Click pe video! Distribuie dacă ți-a plăcut!

Tu știai de existența acestor caracteristici? Acum că ai aflat despre ele, le poți folosi oricând!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Tehnologie

Sus