Connect with us

Lucruri care emit RADIAŢII şi tu nu ştiai! Protejează-te cât mai poţi !

Lucruri care emit RADIAŢII şi tu nu ştiai! Protejează-te cât mai poţi !

Puţini sunt cei care cunosc faptul că orice obiect încărcat electric generează câmp electromagnetic. Astfel, sursele de radiaţii sunt la tot pasul, cele mai multe concentrate chiar în propria locuinţă. Printre principalele obiecte din casă care emit radiaţii se numără aparatura de comunicaţii, cea IT şi electrocasnicele.

Asociate cu cancerul, boala Alzheimer, scleroza multiplă, oboseala cronică, avorturi spontante şi o serie de alte boli devastatoare, câmpurile electromagnetice sunt o problemă modernă serioasă. Iar expunerea la acest tip de radiaţii este aproape imposibil de evitat. Însă, cu o alimentaţie sănătoasă şi cu un grad mai ridicat de conştientizare a problemei, pericolele EMF pot fi reduse.

 Telefoanele mobile transmit şi primesc semnale folosind unde electromagnetice. Experimentele pe şobolani au demonstrat că genele ADN pot fi deteriorate de radiaţia telefonului mobil, iar celulele sunt afectate.

Urmãreşte video-ul de mai şi dacã ţi s-a pãrut interesant subiectul sau ţi-a plãcut, nu uita sã dai share.

loading...
Citește și:   Ce s-ar întâmpla dacă am îmbina creierul uman cu un robot? Ar putea fi singura noastră cale de supraviețuire!
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Tehnologie

Sus