Connect with us

Cele mai înspăimântătoare morţi la Jocurile Olimpice! Vezi şi cele mai ÎNGROZITOARE accidentări! De al 3-lea e IMPOSIBIL să nu-ți aduci aminte!

Cele mai înspăimântătoare morţi la Jocurile Olimpice! Vezi şi cele mai ÎNGROZITOARE accidentări! De al 3-lea e IMPOSIBIL să nu-ți aduci aminte!

 

-Elveţianul Nicolas Bochatay a murit în dimineaţa finalelor de schi viteză din 1992, după ce s-a lovit de o maşină utilizată pentru prepararea pârtiilor, în timpul unui antrenament.

-Primăria oraşului Soci, gazda celei de XXII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă, a ucis sute de câini vagabonzi înainte de începerea competiţiei.

-La Jocurile Olimpice de la Roma, în 1960, în timpul cursei de 100 km ciclism, danezul Knud Jensen s-a prăbuşit de pe bicicletă, şi-a fracturat craniul şi a murit la spital.

-Pe 27 iulie 1996, în Centennial Olympic Park din Atlanta, a avut loc un atentat cu bombă care a ucis două persoane şi a rănit alte 111.

-În septembrie 1972, la a XX-a ediţie a Jocurilor Olimpice de la Munchen, terorişti palestinieni aparţinând grupării „Septembrie Negru” au pătruns în clădirea în care erau cazaţi sportivii israelieni, capturând 11 ostatici. Bilanţul a fost unul tragic: au murit toţi ostaticii, un poliţist german şi cinci răpitori. Alţi trei terorişti s-au predat poliţiei germane.

Citește și:   25 de poze care îți vor merge direct la INIMĂ! A 16-a este UIMITOARE!

-11 muncitori şi-au pierdut viaţa între 2013 şi 2016 la Rio de Janeiro pe şantierele pentru Jocurile Olimpice. Iar lista continuă. Urmărește video-ul de mai și dacă ți s-a părut interesant subiectul sau ţi-a plăcut, nu uita să dai share ca să îl vadă și prietenii tăi.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sport

Sus