Connect with us

Cum îți găsești motivația să faci sport în mod regulat

Sport

Cum îți găsești motivația să faci sport în mod regulat

Cum îți găsești motivația să faci sport în mod regulat

Nu e ușor să rămâi motivat să faci sport în mod regulat, mai ales când ajungi acasă după o zi grea și stresantă. Cel mai greu lucru este să te ridici din pat și să începi să lucrezi.

Chiar dacă îți este greu să te mobilizezi, după o sesiune de sport te vei simți mult mai energizat decât după un pui de somn. Pentru zilele în care îți este greu să te urnești, iată câteva sfaturi care te pot ajuta:

1 Investește în haine

Dacă ai un singur rând de haine de sport îți vei găsi mult mai repede scuze spunând că nu este curat sau că nu te simți bine în ele. Dacă investești în haine de calitate, va fi o plăcere să le porți pentru că îți vor schimba starea. Iar dacă nu, te vei putea certa amintindu-ți câți bani ai investit în ele și că ar trebuie să le folosești.

Citește și:   Oameni cu puteri PARANORMALE. Există în lume şi se expun. Ţie ţi-ar plăcea să ai puterile lor?

2. Nu fii prea dur cu tine însuți

Atunci când ai așteptări prea mari de la tine, nerealiste, vei fi trist și vei renunța mai ușor dacă nu reușești să îți atingi obiectivele. De aceea, e bine să fii indulgent cu tine, să îi permiți corpului tău să progreseze încet, nu dintr-o dată. Pe măsură ce vei avansa vei simți o satisfacție mai mare și corpul tău se va simți mult mai bine.

3. Alege ceea ce îți place

Fie că este vorba despre yoga, pilates, aerobic sau exerciții de forță, este important să găsești ceva ce îți place și de care să fii entuziasmat. Așa vei găsi mai repede motivația și nu vei mai vedea exercițiile ca pe o obligație, ci ca pe un hobby.

4. Fă-ți prieteni noi

Fie că alergi în parc sau că mergi la sală e important să te împrietenești cu persoanele cu care intri în contact. Cum prietenii de la muncă te fac să uiți că muncești, așa e și în cazul sportului. Va deveni mult mai distractiv și cu siguranță nu vei mai lipsi atât de des.

Citește și:   Rămâi TRĂZNIT să vezi ce se poate face cu o sticlă de plastic! Ultima invenție este SENZAȚIONALĂ!

Nu uita că nu faci sport doar ca să arăți bine, ci și pentru a fii sănătos, deci mai fericit!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Sport

Sus