Connect with us

11 momente terifiante suprinse de drone, din greșeală! Numărul 3 mi-a făcut pielea de găină

wow

11 momente terifiante suprinse de drone, din greșeală! Numărul 3 mi-a făcut pielea de găină

11 momente terifiante suprinse de drone, din greșeală! Numărul 3 mi-a făcut pielea de găină

Dronele au devenit extrem de populare în anii recenţi şi pot fi folosite în multe domenii. Operatorii amatori se pot bucura de zilele în care le pot pune să zboare, în timp ce profesioniştii le folosesc pentru a supraveghea terenuri, pentru a ajunge la zone izolate în urma dezastrelor şi chiar pentru a livra pachete.

Studiourile de film nu mai sunt obligate să folosească echipament scump ca elicopterele pentru a filma scenele de sus şi fermierii pot urmări un monitor atunci când vor să verifice terenul sau muncitorii.

Bineînţeles, acest sistem este folosit şi de armată pentru orice, de la supraveghere până la bombardare.

Dronele au fost şi cauza câtorva probleme. Oamenii care le zboară în apropierea aeroporturilot pot pune în pericol avioanele. Mai multe drone au căzut din cer pe străzile aglomerate şi au cauzat răni. Una dintre cele mai mari probleme este intimitatea.

Este destul de uosr să montezi o cameră şi să te uiţi pe fereastra cuiva. Legea permite folosirea unui anumit tip de drone. Există câteva imagini absolut spectaculoase care au fost surprinse de drone.

Citește și:   Această femeie creează torturi INCREDIBILE cu efecte ULUITOARE de OGLINDĂ

Iată care sunt câteva exemple de momente înfricoşătoare surprinse de drone:

1. Fermierul furios
Există multe întrebuinţări pentru drone, dar nu putem să negăm că acestea au iscat multe controverse legate de intimitate şi accesibilitatea tehnologiei. Este de înţeles că oamenii nu îşi doresc să vadă drone lângă fereastra lor din dormitor.

Un fermier nu a apreciat deloc ideea unei drone care îi zbura deasupra capului, aşa că a început să tragă cu puşca în ea. Drona se afla pe proprietatea lui, aşa că nu ne este de mirare că nu a fost de acord ca un străin să-i inspecteze terenul.

2. Accidentul fatal
O dronă a ajuns rapid la scena unui accident în care opt vehicule s-au lovit pe o autostradă din Los Angeles în 2017. Se pare că o dubiţă a intrat pe contrasens şi a lovit mai multe maşini. Coliziunea a cauzat o explozie care umplut zona de fum.

Fumul putea fi observat de la kilometri întregi. 75 de pompieri au fost trimişi la locul accidentului, iar o dronă a putut să exemplifice prin imagini cât de dezastruoasă era scena respectivă.

Citește și:   Cum să-ți albești dinții cu coaja de banană! Ai grijă să îndeplinești toate condițiile...

3. Scenă din urma unei tornade
Există multe imagini filmate cu dronă din timpul său în urma unei tornade. Un exemplu în acest sens este tornadă din Mayflower, Arkansas, din 2014. În imagine putem vedea rămăşiţele clădirilor, maşinile care au fost răsturnate în mod violent una peste alta.

Autostrada era plină de maşini rastunate şi lovite şi cartiere întregi au fost pur şi simplu râse.

Pentru imaginile complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus