Connect with us

7 filme celebre cu scene mult prea explicite

wow

7 filme celebre cu scene mult prea explicite

7 filme celebre cu scene mult prea explicite

O parte dintre producțiile cinematografice moderne apelează la un truc pentru a-și asigura succesul: prezintă scene care să trezească interesul publicului.

De la un simplu sărut pe buze până la o partidă de amor în toată regula e cale lungă, dar aceasta a fost străbătută cu ușurință, în câteva decenii, la Hollywood. Unele pelicule au ajuns însă foarte departe și de aceea vă prezentăm în continuare șapte filme celebre cu scene de amor mult prea explicite.

Un film care se adresează unui public larg și care conține scene de amor poate avea un efect colateral interesant: creează condițiile pentru replicarea acelor momente de pe ecran în viața reală, Vizionarea unei astfel de pelicule este o soluţie foarte bună atunci când vreți să vă bucurați de puțină picanterie în dormitor.

Evident, totul depinde de gusturi, astfel că un film care funcționează pozitiv pentru un cuplu poate să aibă efectul invers asupra altuia. În ciuda scenelor explicite, filmele celebre din lista noastă primează pentru povestea spusă. Nu-i așa?

Filme celebre cu scene de explicite: 1. Eyes Wide Shut (1999)

Este unul dintre cele mai controversate filme în care predomină scenele de amor . Cuplul Tom Cruise și Nicole Kidman, cel mai pasional cuplu la vremea aceea este supus unor adevarate șocuri de natură intima, fiind condus într-un univers al plăcerilor carnale, al orgiilor, care le va pune în pericol viața, respectul de sine și căsnicia.

Citește și:   "Vreau s-o ajut să moară!" Un tânăr este judecat pentru că a asistat și a ajutat la sinuciderea prietenei sale

2. Original Sin (2001)

În film joacă una dintre cele mai provocatoare și senzuale actrițe de la Hollywood, Angelina Jolie. Rolul din Original Sin ii permite să își dezvăluie calitățile artistice, reușind rolul cel mai bun în ceea ce privește femeia seducătoare. Antonio Banderas se implică într-o relație pasională la limita pericolului cu actrița.

3. Poștașul sună întotdeauna de două ori (1981)

Această peliculă a fost produsă în anul 1981 şi joacă celebrii actori Jack Nickolson şi Jessica Lauge. În film întâlnim una dintre cele mai bune scene de amor din filme celebre, care au avut loc pe masa din bucătărie. Rolul jucat de Jessica Lauge, Cora pare să se împotrivească avansurilor făcute de iubitul ei, Frank, ei doi par că se luptă mai degrabă decât că fac dragoste, însă în cele din urmă se sfârşete cu o partidă grozavă.

4. Titanic (1997)

“Titanicul” lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acţiune și amor care are loc în timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic, mândria companiei White Star Line şi, în acelaşi timp, cel mai mare obiect în mişcare care fusese vreodată construit. Filmul a fost lansat în anul 1997, iar în rolurile pricipale joacă Rose (Kate Winslet) și Jack (Leonardo DiCaprio). Pelicula se „incinge” atunci când cei doi actorii își consumă iubirea interzisă într-o scenă incendiară.

5. Basic Instinct (1992)

Citește și:   Momente incredibile! O femeie și-a surprins în trafic soțul împreună cu amanta. În momentul în care bărbatul a oprit mașina s-a dezlănțuit iadul!

În rolurile principale joacă actorii Michael Douglas şi Sharon Stone, iar filmul a fost lansat în 1992 în regia lui Paul Verhoeven. Se spune că la momentul respectiv nu se ştia că îndrăgitul actor era dependent de amor şi foarte mulţi credeau că joacă rolul foarte bine. Indiferent de situaţie partidele de amor din film au rămas memorabile şi au dat dovadă de foarte mult erotism.

6. Pornograful (2001)

Pelicula îl are în centru pe Jacques Laurent, un cunoscut regizor de filme erotice din Franța, ajuns la bătrâneţe, care se gândeşte cu nostalgie la perioada sa de glorie din anii 1970. Filmul conține scene de amor nesimulate și a fost recompensat cu premiul FIRESCI la Festivalul de Film de la Cannes. A fost lansat în anul 2001, iar protagoniștii acestei pelicule sunt actorii: Dominique Blanc, Jean-Pierre Léaud, Jérémie Renier.

7. Secretary (2002)

Este un film care merită văzut şi pentru scenele pline de senzualitate, care punctează o poveste incitantă, terminată cu happy-end. A fost lansat în anul 2002, iar în rolurile principale joacă actorii Maggie Gyllenhaal şi James Spader. În „Secretary” veţi vedea unele dintre cele mai incendiare scene din filme celebre regizată de Steven Shainberg. Şeful unei cunoscute companii este nemulţumit de munca secretarei sale, o cheamă în birou la el pentru a o pedepsi şi totul se transformă într-un joc în care durerea şi plăcerea se îmbină într-un mod aproape patologic.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus