Connect with us

Acești frați sunt cei mai rari tripleți din lume și tocmai au făcut istorie în lumea medicinii!

wow

Acești frați sunt cei mai rari tripleți din lume și tocmai au făcut istorie în lumea medicinii!

Acești frați sunt cei mai rari tripleți din lume și tocmai au făcut istorie în lumea medicinii!

Amy şi Mike Howard au avut parte de surpriza vieţii lor atunci când o radiografie de rutină a dezvăluit că vor avea tripleţi. Conceperea tripleţilor fără niciun fel de medicament de fertilitate este destul de rar.

Totuşi, lucrurile au devenit şi mai ciudate atunci când cuplul a aflat că cei trei copii au acelaşi defect din naştere. După ce au suferit intervenţii la doar unsprezece săptămâni, aceşti copii au făcut istorie în lumea medicală!

Atunci când Hunter, Jackson şi Kaden s-au născut, toată lumea era extrem de fericită, dar, în câteva zile, medicii au aflat că ceva nu este în ordine. Hunter şi Jackson care sunt gemeni identici aveau cranii care erau extinse în partea din spate.

Fratele lor, Kaden, avea o formă triunghiulară a capului, cu o frunte ţuguiată. O condiţie rară a craniului numită craniosinostoza este motivul pentru care s-a întâmplat asta. Boala a cauzat ca oasele bebeluşilor să se combine prea devreme.

Doctorii susţin că este primul caz în care toţi cei trei bebeluşi suferă de aceeaşi condiţie. Craniosinostoza apare doar o dată în 2500 de naşteri. Defectul poate limita creşterea creierului, aşa că tripleţii au avut nevoie de operaţii de corectare.

Citește și:   12 semne NEÎNDOIELNICE că vrea să fiți MAI MULT decât prieteni! Uite cum se dă de gol!

Dr. David Chesler, neurochirurgul pediatru care a operat băieţii susţine: „Craniul nostru este compus din mai multe plăci. Dacă acestea se alătura prea repede, creierul poate fi pus sub presiune. Asta poate afecta creierul, viziunea, chiar viaţa copilului.

Nu este o ameninţare iminentă, dar poate cauza consecinţe reale pe viitor.”

Așadar, la doar unsprezece săptămâni, Hunter, Jackson şi Kaden au fost operaţi. Mike Howard, tatăl copiilor a declarat: „Am fost foarte speriat. Nu este uşor pentru un părinte să îşi vadă copiii în sala de operaţie.”

Chirurgii au efectuat trei operaţii separate timp de două zile pentru a tăia osul şi a îndepărta cusăturile combinate. A fost pentru prima dată când o astfel de operaţie a fost efectuată pe tripleţi, ceea ce înseamnă că cei trei au făcut istorie!

Tripleţii s-au descurcat foarte bine în timpul operaţiei şi au ajuns acasă în doar două zile. Doctorii au eliberat bebeluşii cu câte o cască făcută pe comanda pe care au purtat-o timp de mai multe luni pentru a le modela craniul într-o formă mai tipică.

Citește și:   TOP cele mai ciudate toalete din lume

„Au avut nevoie de puţin timp ca să se obişnuiască, dar nu sunt neliniştiţi atunci când vreau să le scot sau să le pun iarăşi”, spune mama tripleţilor, Amy. Acum, cu ajutorul căştilor, tripleţii s-au întors la o viaţă normală.

Părinţii sunt fascinaţi de diferenţă şi se pot bucura, din plin, de o viaţă alături de trei băieţi! „Este puţin haotic, este minunat şi nu aş schimba nimic”, a spus Mike.

În timp ce Mike şi Amy ar adora să adauge şi o fetiţă în familia lor, nu plănuiesc pentru moment să mai aibă copii. „Probabil că vom mai avea încă un set de tripleţi, este norocul nostru”, a spus Mike.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus