Connect with us

Cele mai groaznice lucruri pe care le-au făcut medicii vreodată!

wow

Cele mai groaznice lucruri pe care le-au făcut medicii vreodată!

Cele mai groaznice lucruri pe care le-au făcut medicii vreodată!

Doctorii sunt eroii noştri, nu-i aşa? Aceştia se luptă cu monştri, îi protejează pe cei slabi şi neputincioşi şi au salvat şi Universul. Totuşi, atunci când tehnologia nu era la fel de dezvoltată ca acum, probabil că au pus pacienții în situaţii insalubre şi chiar greşite.

Pentru început, doctorii nu sunt oameni normali şi acesta nu gândesc asemenea nouă. Uneori aceştia trebuie să facă anumite sacrificii, mai ales pentru binele mai mare.

Există situaţii în care doctorii nu sunt eroii pe care îi vedem mereu la televizor, ci sunt fără de inimă, manipulatori, ucigaşi şi chiar vinovaţi de genocid. Iată care sunt câteva dintre cele mai îngrozitoare evenimente legate de doctori:

1. H. H. Holmes – născut sub numele Herman Webster Mudgett, acesta a fost un medic al secolului XIX, deşi este cunoscut că primul ucigaş în serie documentat. În 1893, Holmes a deschis un hotel cu intenţii ucigaşe.

Primul etaj al hotelului conţinea farmacia şi diverse magazine, dar, cu cât urcai mai sus, cu atât lucrurile deveneau mai ciudate. Holmes a proiectat hotelul cu mai mult de o sută de camere fără ferestre, uşi care se deschideau către pereţi sau doar din exterior, scări care duceau către nicăieri.

Doctorul îşi închidea oaspeţii şi angajaţii în camere izolate fonic care aveau rolul de a-i ucide folosind metode foarte specifice. Acestea includeau asfixierea cu gaz, incinerare şi sufocare. Cadavrele erau aruncate în pivniţă, iar acolo le scotea organele şi le aranja oasele cu grijă pentru a le vinde şcolilor de medicină.

Citește și:   Poze care te vor face să te simți INCONFORTABIL și la care nici nu poți să te uiți până la sfârșit!

2. Stubbins Ffirth – la sfârşitul anilor 1700 şi începutul anilor 1800, febra galbenă era o epidemie din cauza căreia au murit mii de oameni. Medicul Stubbins Ffirth nu a fost decurajat. Acesta a considerat că boala nu era contagioasă şi că oamenii nu au motive să se teamă.

Pentru a-şi demonstra teoria, a decis să se expună direct unor fluide corporale care aparţineau oamenilor bolnavi, dar nu a fost infestat. Totuşi, acesta a făcut o greşeală enormă: fluidele pe care le-a folosit aparţineau oamenilor care aveau boala într-un stadiu avansat, ceea ce însemna că nu mai erau contagioşi.

Acesta şi-a publicat experimentul într-o teză în încercarea de a dovedi că febra galbenă nu este contagioasă.

3. Henry Cotton – directorul unui spital de psihiatrie între anii 1907 şi 1930, acesta susţinea că motivul nebuniei pacienţilor era legat de infecţiile corpului şi ca rezolvarea era să îi taie pe viu şi să scoată din ei tot ce nimerea.

Cotton avea şi o metodă: începea să le scoată pacienţilor dintii, iar dacă asta nu funcţiona, continua cu amigdalele şi sinusurile. Dacă nici asta nu funcţiona, continua cu organele genitale, colonul, stomacul, vezica sau splina.

Fără antibiotice, rata deceselor era destul de mare după operaţii. În mod ironic, doctorul îşi ucidea pasientii prin infecţiile cauzate de operaţii. Tratamentul îngrozitor a continuat timp de zeci de ani.

4. Josef Mengele – numele acestuia este extrem de cunoscut pentru că este unul dintre medicii de la Auschiwitz. În timp ce alţi medici considerau camerele de gazare extrem de stresante, Mengele zâmbea şi fluiera în timp ce trimitea femei, copii şi bătrâni către moarte.

Citește și:   6 TRUCURI DE SUPRAVIEȚUIRE care ți-ar putea SALVA VIAȚA

Totuşi, medicul avea o dragoste şi mai mare: experimentele umane. Acesta selecta pacienţii în funcţie de ceva care ieşea în evidenţă ca deformitatile fizice, ochii de culori diferite şi, nu în ultimul rând, pereferatii lui – gemenii identici.

Experimentele sale includeau amputări şi infestări cu diferite boli mortale, iar dacă un geamăn murea, Mengele îl ucidea şi pe celălalt pentru a compara analizele post mortem. Acţiunile sale au făcut ca oamenii să îl numească Îngerul Morţii. După război, acesta a fugit şi nu a fost prins niciodată.

5. Andrew Ure – în 1818, anul nuvelelor, doctorilor, chimiştilor, chimistul Andrew Ure a dezvăluit că a lucrat foarte mult … pe un cadavrul al unui ucigaş notoriu care fusese spânzurat – Matthew Clydesdale. Ure credea că poate să-l readucă la viaţă.

Secretul, credea el, era în nervul frenic. Într-un raport de-al experimentului sau, acesta a susţinut că stimularea nervului cu electricitate l-a făcut pe ucigaşul Clydesdale animat într-un mod violent, rănind grav o asistentă.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din wow

Sus