Connect with us

Cele mai smintite practici pe care le-au încercat oamenii de-a lungul istoriei în viața intimă

wow

Cele mai smintite practici pe care le-au încercat oamenii de-a lungul istoriei în viața intimă

Cele mai smintite practici pe care le-au încercat oamenii de-a lungul istoriei în viața intimă

Vine barza, vine barza! Oamenii au întreţinut mereu relaţii intime, încă de la începutul vremurilor. Chiar dacă de-a lungul istoriei acest subiect a avut suişuri şi coborâşuri, nu putem nega faptul că face parte din viaţa noastră.

Au existat vremuri în trecut când subiectul intimităţii nu era absolut deloc tabu, dar asta s-a schimbat, în special o dată cu apariţia creştinismului. În ultimele zeci de ani, oamenii chiar au încercat să facă în aşa fel încât nimic să nu mai fie interzis, atât timp cât este o reacţie naturală.

Iată care sunt câteva dintre cele mai nebune practici care erau efectuate de oameni, de-a lungul istoriei:

1. Impotenţa era un motiv de divorţ – în vremurile trecute era destul de greu să desfaci o căsnicie. Cel care a început o reforma în acest domeniu a fost Regele Henry al Angliei, atunci când a reuşit să iasă nu doar dintr-o singură căsnicie.

În ceea ce priveşte Franţa, există un singur motiv întemeiat pentru divorţ: impotenţa. Bărbaţii erau obligaţi să îşi demonstreze abilităţile în faţa unui tribunal în care erau prezenţi doctorii tribunalului. Aceştia erau chiar forţaţi să meargă până la capăt pentru a demonstra că pot face copii.

2. Jucăriile intime – în timp ce jucăriile intime au fost folosite încă de la începutul timpului, acestea nu şi-au primit numele până în perioada Renaşterii. În timpul acestei perioade, numele în limba engleză al jucăriei în sine era destinat unei franzele cu mărar ( dill – mărar, dough – cocă ).

3. Un eunuc devotat – eunucii îşi concentrau energia şi devotarea pentru a servi o persoană care îi castrase. Unul dintre cei mai cunoscuţi căpitani de vas din lume, Zheng He, era un eunuc. Asta i-a permis să ajungă un căpitan minunat, sau cel puţin această era părerea lui.

Citește și:   Doar pentru cei cu sânge rece: Cei mai ciudați oameni ce au trăit vreodată pe pământ. Ultimul e mortal!

Se spune că mulţi alţi bărbaţi în aceeaşi condiţie au ajuns să deţină posturi foarte înalte.

4. Vânătoarea de bărbaţi – la propriu. Fetele de pe insulele din Oceanul Pacific aveau un obicei cunoscut să vâneze bărbaţi pentru a relaţiile intime. Nu este nicio glumă.

5. Bărbaţi emoţionali – existau bărbaţi care nu aveau voie să îşi recunoască sentimentele faţă de persoana iubită. În schimb, aceştia erau trimişi la război şi mureau de cele mai multe ori pentru dragostea lor.

6. Hōnen Matsuri – în Japonia, există un festival în care bărbaţii se luptau pentru onoarea de a defila cu un falus mare de aproape cinci metri în cadrul unui festival anual. Acest festival era destinat puterii bărbăteşti şi speranţei în fertilizarea pământului.

7. Jucării intime naziste – în timpul celui de-al doilea război mondial, soldaţii se întâlneau destul de des cu dame de companie şi erau infectaţi cu boli venerice la ordinea zilei. Asta reprezenta o problemă majoră. Pentru a lupta împotriva infecţiilor, Hitler a comandat păpuşi gonflabile.

Acestea aveau părul blond, tuns în stilul bob şi au rezolvat multe dintre problemele cu care s-a confruntat Germania în privinţa bolilor venerice.

8. Cleopatra era sălbatică – se spune că aceasta deţinea o jucărie intimă adaptată după bărbăţia lui Caesar, doar că din aur! Mai presus de toate, era o sălbatică fandosită.

9. Singurătate sau putere? singurătatea era o mare problemă pe vremuri. Regele Philippe al Franţei a evisecrat câţiva dintre cavalerii săi pentru a-şi păstra linia sângelui pură atunci când a auzit că fiicele sale făceau vizite nocturne în camerele acestora.

Citește și:   10 cântece cunoscute care au ucis în viața reală!

10. Energie intimă – Nikola Tesla credea foarte ferm în faptul că energia intimă era asemănătoare cu electricitatea şi că ar fi trebuit să fie conservată pentru a servi umanitatea, pentru binele mai mare. Totuşi, nu există nici până în ziua de azi maşini care sunt alimentate în acest fel…

11. Populaţia Wayuu din Columbia – atunci când o tânără femeie Guajiro îi punea piedica unui băiat în timpul unei dans ceremonios, trebuia să întreţină relaţii intime cu el.

12. Autosatisfacere ca egiptenii – simbolurile egiptenilor erau pline de scenete şi înţelesuri intime. În timpul festivalului în care aceştia îl onorau pe zeul Min, bărbaţii se autosatisfaceau în public.

13. Guvernele care sponsorizau relaţiile intime – guvernul Olandei oferea angajaţilor săi o sumă de bani lunară pentru a vizita damele de companie de pe Red Light District, din Amsterdam. Chiar dacă pare ciudat, dar acesta era team building-ul de pe vremea respectivă.

14. Interzicerea relaţiile intime – în timpul vremurilor medievale, Biserica îşi dorea să controleze relaţiile intime în numele lui Dumnezeu. Dacă ai ocazia să citeşte aceste rânduri, vei observa că sunt scrise aproape într-o manieră vulgară.

Suntem destul de conştienţi că asta se întâmplă din frustrare.

15. Kamasutra este o copie – faimoasa carte ar putea inspirată din desenele din tempul Kajuraho, localizat în centrul Indiei. Aceste desene ilustrau bărbaţi, femei şi animale în ipostaze extrem de explicite şi de vulgare.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi demonstrezi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din wow

Sus