Connect with us

El are 65 de ani, ea doar 12. Urmăriţi reacţiile oamenilor când află că se căsătoresc

wow

El are 65 de ani, ea doar 12. Urmăriţi reacţiile oamenilor când află că se căsătoresc

El are 65 de ani, ea doar 12. Urmăriţi reacţiile oamenilor când află că se căsătoresc

Privind aceste imagini ne punem o întrebare legitimă: „Ce aţi face dacă aţi vedea o pereche de miri în care mirele are venerabila vârstă de 65 de ani, iar mireasa doar 12 ani?” Ei bine, oamenii din New York au fost forţaţi să se confrunte cu această întrebare graţie unui experiment social desfăşurat în „Times Square”.

Conceput pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la miresele cu o vârstă foarte fragedă din întreaga lume, Coby Persin împreună cu echipa lui a organizat un experiment social care avea să aducă în lumină nemulţumirea cetăţenilor vizavi de acest lucru.

Vârsta legală de căsătorie diferă în întreaga lume, iar în unele ţări consimţământul părinţilor face ca fetiţe cu vârste foarte mici să ajungă mirese fără voia lor. În unele state americane, vârsta este de 12 ani pentru fete şi 14 pentru băieţi.

În Marea Britanie este de 16 ani. Şi acestea nu sunt singurele exemple. Uneori, pentru a înţelege realitatea unei probleme globale îngrozitoare, oamenii trebuie să poată vedea cum se întâmplă chiar în faţa lor.

Citește și:   Cum arată cele mai IZOLATE comunităţi din LUME! Numărul 5 e de-a dreptul UIMITOR!

Astfel, Coby aranjează o pereche de miri în care mirele are 65 de ani, iar mireasa 12, el jucând rolul fotografului care imortalizează „fericitul” eveniment.

Reacţia celor din jur este pe deplin îndreptăţită deoarece nu îşi doresc ca fetiţa care se află încă la vârsta păpuşilor să fie soţia acestui bărbat care fără îndoială i-ar putea fi bunic.

Chiar dacă mirele subliniază în faţa tuturor că are acordul părinţilor fetei pentru a se căsători cu ea, niciunul dintre ei nu crede acest lucru pentru că nu şi-ar dori vreodată o astfel de căsătorie.

Unii dintre oameni vor să apeleze la sprijinul poliţiei ajungându-se până într-acolo încât tânăra mireasă să fie pur şi simplu smulsă de lângă proaspătul mire. Experimentul şi-a atins scopul datorită faptului că oamenii de pe stradă au luat o atitudine corectă în acest caz, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Pentru imaginile complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus