Connect with us

Fata a făcut această greșeală simplă în bucătărie și toată familia a murit. Motivul? Se poate întâmpla oricui

wow

Fata a făcut această greșeală simplă în bucătărie și toată familia a murit. Motivul? Se poate întâmpla oricui

Fata a făcut această greșeală simplă în bucătărie și toată familia a murit. Motivul? Se poate întâmpla oricui

Cartofii sunt folosiţi extrem de des în toate bucătăriile lumii. Fie că îi consumăm prăjiţi, fierţi, la cuptor sau în orice altă combinaţie, toată lumea îi iubeşte la nebunie.

Totuşi, dacă nu suntem grijulii, cartofii ne pot afecta destul de tare sănătatea. Tindem să îi cumpărăm în saci foarte mari şi să îi lăsăm în cămara pentru mult timp.

Nu ne gândim prea des la data la care cartofii expiră, aşa cum facem cu alte produse pe care le cumpărăm. Totuşi, această poveste şocantă pe care urmează să o citiţi vă va face să verificaţi de două ori cartofii pe care urmează să îi mâncaţi.

Maria Chelysheva, o fetiţă în vârstă de opt ani din Rusia, a ajuns orfană în 2014 din cauza unor cartofi pe care familia sa i-a lăsat să putrezească în beci. Atunci când tatăl său s-a dus în beci să îi aducă, nu s-a mai întors niciodată.

Mama Mariei a făcut acelaşi lucru, a plecat să verifice de ce soţul ei nu s-a mai întors, dar nici ea nu s-a mai întors. În mod total şocant, aceeaşi soartă au avut-o atât fratele, cât şi bunica Mariei.

Bunica Mariei a chemat un vecin pentru ajutor, dar până când să ajungă, aceasta se dusese deja în pivniţă, ajungând să aibă parte de aceeaşi soartă crudă ca şi restul familiei.

Deşi poate părea ciudat, iată că o familie întreagă şi-a pierdut viaţa din cauza unei simple greşeli din bucătărie, iar o fetiţă de doar opt ani a rămas orfană. Se pare că toată vina a aparţinut cartofilor otrăviţi.

Unul câte unul, membri familiei Chelysheva au dispărut în beciul întunecat şi blestemat, care a furat imediat patru suflete nevinovate. Autorităţile au declarat că tatăl acesteia a fost primul care şi-a pierdut viaţa.

Citește și:   Povestea din spatele zilei tale de naștere este mult mai interesantă decât crezi! Află ce spune numărul tău despre tine!

Acesta nu a realizat cât de stricaţi sunt cartofii şi a murit intoxicat din cauza particulelor toxice eliminate în aer de cartofii putreziţi. Deşi poate părea incredibil, şi mama, fratele şi bunica Mariei au avut aceeaşi soartă oribilă.

Atunci când Maria Chelysheva a intrat în pivniţă, copila de doar opt ani şi-a găsit toată familia fără suflare. Incidentul s-a petrecut într-un oraş mic numit Laishevo, în Republica Rusă Tatarstan.

Un specialist aflat la faţa locului a susţinut că toată familia a murit din cauza intoxicaţiei cu gaz provocat de cartofii putreziţi. Cartofii conţin compuşi toxici, iar expunerea îndelungată la lumină, stricăciunile fizice şi apariţia culorii verzuie vor creşte conţinutul de substanţe toxice.

Asta se întâmplă pentru că este modul plantei de a se apăra de insecte, boli şi alţi prădători. Culoarea verde este un indicator al nivelului crescut de toxicitate, iar aceste substanţe toxice afectează extrem de tare sănătatea omului.

Exsita un motiv pentru care cartofii verzi sunt numiţi otrăvitori, pentru că aceştia fac exact asta. Simptomele includ stări de vomă, ameţeli, crampe abdominale, diaree, iar în cazurile grave starea de sănătate poate fi afectată la nivel neurologic.

Aşadar, în cele mai grave cazuri, otrava cartofului poate cauza comă şi chiar moarte. Exact asta s-a întâmplat şi cu familia Chelysheva.

Oamenii au fost şocaţi de vestea acestei tragedii, mai ales că totul s-a întâmplat atât de repede şi că nimeni nu a înţeles că nu este cazul să mai intre acolo fără mască de protecţie.

Citește și:   Cum arată femeia cu cea mai subțire TALIE din lume? Imagini ABOMINABILE!

Un copil de opt ani a rămas fără familie în doar câteva minute şi totul a fost cauzat de o simplă greşeală. Nimeni nu s-ar fi gândit că o anumită cantitate de cartofi otrăviţi poate ucide o familie întreagă.

Deşi această poveste este destul de greu de digerat, iată că nu este singurul exemplu care poate fi oferit în legătură cu acest subiect.

La începutul anului 2014, patru siberieni au murit, se pare, din aceesi situaţie. Aceştia au murit intoxicaţi din cauza toxicităţii cartofilor stricaţi. Mai mult, în trecutul îndepărtat, există poveşti oribile care susţin că acelaşi aliment a cauzat boli în masă şi chiar moarte.

În 1979, la o şcoală de băieţi din Londra, o pungă de cartofi putreziţi a cauzat îmbolnăvirea a 78 de băieţi şi mai mulţi supraveghetori. Aceştia s-au îmbolnăvit dintr-o dată, şi au avut simptome ca stări de vomă, dureri abdominale şi în cazurile grave, depresie.

Aşadar, ceea ce trebuie să reţinem este că produsele alimentare nu rezistă pentru o veşnicie şi este extrem de important să facem în aşa fel încât să consumăm doar produse proaspete.

Cazul familiei Chelysheva a fost unul extrem, este adevărat, dar iată că astfel de situaţii se întâmplă, chiar dacă foarte rar. Din cauze unei simple greşeli, o familie întreagă a dispărut în câteva minute şi o fetiţă a rămas singura pe lume.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Fiecare dintre noi se teme de situaţii neaşteptate, dar iată că acestea lovesc uneori într-un mod brutal. Nimic nu este mai dureros decât ideea că anumite fatalităţi puteau fi evitate într-un mod simplu. Viaţa este imprevizibilă, nu-i aşa?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus