Connect with us

O fetiță de 5 ani cu cancer în faza terminală s-a căsătorit cu prietenul ei cel mai bun, iar povestea a făcut înconjurul lumii

wow

O fetiță de 5 ani cu cancer în faza terminală s-a căsătorit cu prietenul ei cel mai bun, iar povestea a făcut înconjurul lumii

O fetiță de 5 ani cu cancer în faza terminală s-a căsătorit cu prietenul ei cel mai bun, iar povestea a făcut înconjurul lumii

O fetiţă curajoasă de doar cinci, care a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu, şi-a dorit să aibă o „nuntă de vis” cu prietenul ei cel mai bun şi exact asta a primit.

Eileidh Paterson, a scris o listă cu lucruri pe care şi le-a dorit să le facă atunci când a aflat că are cancer în stadiu terminal. Primul lucru de pe lista sa era dorinţa de a se căsători cu prietenul ei cel mai bun înainte să moară, un băiat de şase ani, numit Harrison Grier.

Sute de oameni şi-au dorit să participe la nuntă de vis a celor doi, iar unii dintre ei au călătorit de la mii de kilometri distanţă. Tatăl lui Harrison, Billy Grier, în vârstă de 31 de ani, a susţinut că fiul său u mai participase niciodată la o nuntă, aşa că totul va a fost nou pentru fiul său.

„A fost o ceremonie foarte frumoasă şi Harrison s-a bucurat de fiecare moment în parte. Era destul de entuziastmat în legătură cu asta. Încă de când a cunoscut-o pe Eileigh, aceştia au fost inseparabili. Cred că ştia ce se întâmplă. Cu siguranţă a ştiut cât era de important pentru ea şi a vrut să facă tot ce i-a stat în putinţă.”

Prietenii apropiaţi şi familia s-au adunat într-un salon, iar copiii, amândoi originari din nordul Scoţiei, s-au ţinut de mână şi au făcut schimb de lănţişoare.

Eileidh a intrat în cameră însoţită de fratele său mai mare Callum, pe melodia „When You Wish Upon s Star”, din filmul Disney Pinocchio. Zara Grant, directorul unei firme de divertisment pentru copii, a citit o versiune a poveştii de viaţă a lui Eileidh, transpusă într-o versiune de poveste.

Citește și:   Cele mai DEMENȚIALE recorduri mondiale înregistrate vreodată!

Povestea, scrisă de mama lui Eileidh, Gail Paterson, a numit boală care i-a distrus copilăria „bestia diabolică”. Gail şi-a descris fata ca pe o „prinţesă care nu s-ar fi oprit de la nimic pentru a supravieţui”, în timp ce a documentat lupta acesteia cu boala agresivă.

Sora lui Eileidh, Cerys, a citit un poem al cărui ultim vers spunea „chiar dacă suntem despărţiţi, voi fi mereu cu tine”.

După ce au fost declaraţi oficial „prieteni pentru veşnicie”, Eileidh şi Harrison au intrat în sala în care s-a ţinut o petrecere cu multe dulciuri. Perechea adorabilă a intrat pe ringul de dans şi a dat startul unei petreceri cu primul dans, pe melodia lui Psy, „Gangnam Style”.

Sală a fost plină de muzică pop şi cântece de la Disney pentru toată după-amiaza, iar oaspeţii au închinat în cinstea cuplului. Gail a explicat că Eileidh nu s-a simţit foarte bine cu o zi înainte din cauza unei transfuzii de sânge, iar asta a reprezentat un motiv de îngrijorare.

Aceasta a spus: „era extrem de epuizată, dar, în timpul ceremoniei, a fost o fetiţă diferită. Spectacolul în sine i-a ridicat moralul, iar fetiţa era în elementul ei, gata să se joace cu ceilalţi copii şi să se distreze. Vor fi amintiri care vor dura o viaţă!”

Invitaţii au călătorit sute de kilometri pentru a ajunge la ceremonie. Mama a strâns peste 120.000 de euro pentru a o trimite pe Eileidh în America pentru tratament în 2015, şi încă de atunci s-a luptat să atenţioneze oamenii în legătură cu cancerul infantil.

Citește și:   Dovedesc aceste indicii faptul că Hitler a avut un copil ascuns?

Mama a cinci copii, Stefanie Grier, în vârstă de 29 de ani, a spus că fiul său Harrison a vrut mereu să se căsătorească cu micuţa Eileidh. Aceasta a spus: „Cei doi au o legătură magică. Harrison a spus mereu că o iubeşte şi că vrea să se însoare cu ea.

Lui Harrison nu îi place să se costumeze sau ceva de genul acesta, dar Eileidh a reuşit să îl convingă. Fetiţa le-a spus tuturor asistentelor că are un iubit şi că se vor căsători. 30 de oameni au participat la ceremonie şi peste 200 la petrecere.

Au făcut schimb de lănţişoare St Christopher care semnifică această călătorie prin care au trecut. De-abia am reuşit să mă controlez. Am plâns puţin, dar am reuşit. A fost o zi atât de frumoasă.”

Povestea a reuşit să impresioneze zeci de mii de oameni în mediu online. Oamenii au susţinut că este pe cât de frumoasă, pe atât de tristă. Deşi oamenii nu îşi pot imagina cum ar fi să treacă printr-o astfel de situaţie, familiile celor doi au făcut faţă cu brio.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din wow

Sus