Connect with us

S-a dus să bage benzină, dar a auzit un sunet ciudat din pompă. A început să tragă. Când au văzut angajații cu ce vine spre ei au fugit: ,,Ești nebun, cum să pui mâna pe așa ceva?!”

wow

S-a dus să bage benzină, dar a auzit un sunet ciudat din pompă. A început să tragă. Când au văzut angajații cu ce vine spre ei au fugit: ,,Ești nebun, cum să pui mâna pe așa ceva?!”

S-a dus să bage benzină, dar a auzit un sunet ciudat din pompă. A început să tragă. Când au văzut angajații cu ce vine spre ei au fugit: ,,Ești nebun, cum să pui mâna pe așa ceva?!”

Acesta este momentul acela bizar în care un om extrem de calm extrage un şarpe de un metru dintr-o pompă de benzină din Georgia. În acest video, bărbatul este surprins în ipostaze teribile.

Acesta se plimbă pe lângă pompă şi îşi bagă mâna, înfăşurată într-un tricou, în interiorul pompei, sub privirile pline de mirare ale celor din jur.

Totuşi, Brandon Radke, eroul benzinăriei Cowboy Shell din Cedartown, continua să sustragă reptilă afară din locul ciudat unde s-a ascuns.

După ce a petrecut ceva vreme încercând să scoată şarpele de acolo, reuşeşte, într-un final şi ține şarpele în continuare cu nonşalanţă şi fără niciun pic de teamă. Acesta a declarat:

„Nu am făcut mare lucru. O dată ce l-ai prins din spatele capului, nu există şanse prea mari să se întoarcă şi să te muşte. Iubesc şerpii!”

Brandon Radke, cel care a prins şarpele cu mâna înfăşurată într-un simplu tricou în cazul în care ar fi fost muşcat, a mers spre o pădure din împrejurimi şi a eliberat şarpele în sălbăticie, asigurându-se că este în siguranţă şi departe de civilizaţie.

Unul dintre martorii acestui eveniment, Pete Gault, a spus că ‘ar fi făcut un atac de cord dacă s-ar fi găsit aşa ceva în pompa de benzina’.

Şarpele s-a dovedit a fi unul neveninos, dar Brandon Radke nu a vrut să rişte, aşa că s-a asigurat că nu va fi muşcat întorcând şarpele cu vârful pompei înainte să-l atingă cu mâna, ceea ce i-a oferit siguranţă că totul va decurge conform planului.

Atunci când clienţii unei benzinării observă că una dintre pompe nu funcţionează aşa cum ar trebui, cu siguranţă că nu se aşteaptă la o astfel de surpriză din interiorul pompei.

Citește și:   Au descoperit intr-un mal de pamant un obiect extrem de ciudat. La inceput au crezut ca e un ou urias, dar cand s-au apropiat au avut un soc! „Sun la politie! In viata mea nu ma gandeam ca o sa vad asa ceva in realitate!”

Norocul tuturor a fost ca Brandon Radke a avut curajul să verifice ce se întâmplă de fapt şi, mai mult, a reuşit să rezolve problema, chiar dacă asta însemna să rişte să fie muşcat de un şarpe, despre care nu ştia dacă este veninos sau nu.

Brandon Radke apreciează foarte tare şerpii, iar acesta unul dintre motivele pentru care şi-a preluat sarcina de a-l elibera din pompa de benzină, făcând în aşa fel încât biata reptilă să ajungă în mediul potrivit în siguranţă, iar oamenii să nu fie puşi în pericol.

Acest eveniment a fost destul de ciudat, dar iată că există persoane care şi-au făcut un adevărat hobby din aşa ceva. Unul dintre cei care se ocupă de prinderea şerpilor, Richie Gilbert, a dezvăluit unele dintre cele mai ciudate şi neaşteptate locuri în care aceste creaturi s-au ascuns.

Acesta practică meseria de 13 ani, timp în care a avut ocazia să găsească reptile în unele dintre cele mai mici şi mai şocante locuri. Acesta a eliberat şi relocat în jur de 600 de şerpi de-a lungul Australiei, doar de când şi-a fondat compania în 2014.

A fost muşcat de mai mult de 12 ori doar în sezonul trecut, cu mai mult de o sută de muşcături de-a lungul vieţii. Deşi este un loc de muncă destul de periculos, Richie îşi doreşte ca afacerea lui să fie preluată de fiica lui care, deşi are doar cinci ani, pare foarte interesată de acest domeniu.

Acesta a declarat: „Familia mea respectă foarte tare şerpii veninoşi şi, în timp ce nu i-ar atinge, nu se tem de ei. Fetele mele cele mai mari, Zahra şi Ivory, iubesc să audă despre modul în care mi-a decurs ziua la muncă şi să atingă şerpii neveninoşi de fiecare dată când au ocazia.

Citește și:   MINUS 71,2 grade CELSIUS! Cel mai cumplit oraș de pe pământ. Aici riști sa mori înghețat în doar un minut

Mama mea spune că obişnuiam să alerg după şopârle imediat cum am început să merg, Spune oamenilor că am prins primul şarpe, unul foarte veninos, la vârsta de cinci ani. Eram într-o excursie cu cortul şi am ieşit dintr-un tufiş cu şarpele într-o găleată.

Majoritatea oamenilor cred că şarpele te va urmări şi te va muşca, dar asta nu este adevărat. Oamenii mai cred că aceştia sunt destul de alunecoşi, dar, de fapt, aceştia au textura unei unghii.”

Pozele pe care acesta le prezintă sunt, cu adevărat, impresionante. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca cineva să găsească un şarpe sub şaua unul cal, într-un club, sub o sticlă de şampanie, sau pe suportul de hârtie igienică deasupra toaletei.

În unele zone ale lumii oamenii sunt extrem de obişnuiţi cu apariţia şerpilor în casele şi curţile lor aşa că nu este chiar atât de grav în cazul în care observi unul la tine în curte.

Totuşi, oamenii rămân extrem de uimiţi de apariţia unui şarpe în locuri ciudate, mai ales în casa cuiva, într-un bar sau într-o benzinărie. Tocmai de aceea, descoperirea lui Brandon a fost atât de ciudată.

Pentru imaginile complete, click aici:

Oamenii nu au o părere foarte bună despre şerpi şi nu este de neînţeles. Aceştia sunt foarte periculoşi şi au cauzat foarte multe decese umane. Totuşi, frica noastră vine şi din lipsă de informaţii. Nu toţi sunt veninoşi sau periculoşi.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus