Connect with us

Și-a făcut peste 50 de operații ca să arate ca Angelina Jolie, dar rezultatele au făcut o lume întreagă să se înfioare!

wow

Și-a făcut peste 50 de operații ca să arate ca Angelina Jolie, dar rezultatele au făcut o lume întreagă să se înfioare!

Și-a făcut peste 50 de operații ca să arate ca Angelina Jolie, dar rezultatele au făcut o lume întreagă să se înfioare!

Dacă nu eşti la curent cu povestea lui Sahar Tabar, adolescenta din Iraq care se pare că a făcut peste 50 de operaţii estetice în încercarea de a arăta ca idolul ei, Angelina Jolie, atunci probabil că ai trăit într-o peşteră.

În primul rând, în vremurile moderne ale divertismentului şi a reţelelor de socializare, nu este ieşit din comun că oamenii să încerce să îşi imite celebrităţile favorite. Până la urmă, cine nu ar vrea să arate că Jolie?

Totuşi, cred că putem spune că apariţia îmbunătăţită cosmetic a lui Tabar a stârnit opinii contrare în jurul lumii. Prima tabără a aparţinut celor care au simţit repulsie faţă de chipul distrus al fetei de 19 ani, iar cea de-a doua tabăra a celor care nu au găsit nimic greşit în acţiunile fetei.

În lumina discuţiilor care au avut ca subiect principal alegerile sale personale, tabar a decis să vorbească. Adresându-se celor 450.000 de fani al contului sau de Instagram, pe care a decis să-l facă privat, Tabar a declarat că nu este deloc fericită cu modul în care media i-a criticat aparenta, sugerând că imaginea acesteia nu este nici pe departe atât de rea.

Adolescenta a fost şocată de atenţia pe care a primit-o şi a susţinut că imaginea dramatică se poate datora mai mult produselor cosmetice şi mai puţin bisturiului doctorului. Aceasta a adăugat că nu este deloc interesată de atenţia pe care o primeşte de la jurnalişti.

Multor oameni nu le vine să creadă că aceasta a apelat la această schimbare doar pentru a arăta că idolul său, Angelina Jolie, una dintre cele mai faimoase femei de pe planetă. Într-o discuţie deschisă cu fanii săi, Tabar a declarat:

Citește și:   Scandal URIAS intr-un mall. Un politist a fost agresat de un fost agent de paza: "Cine esti tu ma? Esti un gabor imputit, aia esti tu!". INTERZI MINORILOR

„Bună dragilor, fotografia pe care o criticaţi, chiar dacă nici mie nu mi-a plăcut, am păstrat-o. Trebuie să spun că nu am suferit 50 de operaţii estetice şi că site-urile străine şi canalele sunt extrem de contradictorii în ceea ce priveşte poza mea.

Am crezut că aceşti oameni trăiesc în secolul XVIII şi că nu au auzit sau au văzut tehnologia machiajului şi că sunt pur şi simplu foarte surprinşi”.

Bineînţeles, cuvintele folosite de Tabar, ca „tehnologie” şi „machiaj” sugerează că imaginile sunt false, deşi există posibilitatea unei confuzii legate de traducere care ar indica faptul că Tabar se referă la operaţii, nu la imaginea în sine.

Mai mult, adolescenta iraniană a vrut să spună celor care au criticat-o că dau dovadă de „un spectacol de gelozie şi de flăcări”.

Cuvintele dure a lui Tabar pot reprezenta o furie organică la adresa celor care au comentat într-un mod crud la adresa apariţiei ei, sau un mod inteligent de a-şi păstra povestea relevantă – ceea ce poate sugera că inspiraţia sa reală este dintr-o Kardashian, nu din atitudinea privată a lui Jolie.

Imaginea sa extremă nu doar că a atras atenţia celor care o urăsc, dar şi chirurgilor care au fost alarmaţi de apariţia sa şi îngrijoraţi pentru sănătatea fetei: „Această femeie are nevoie de îngrijiri medicale, un tub de hrănire artificială pentru a-i creşte nivelul de proteine şi terapie intensivă, ori poate muri de foame”.

Citește și:   Tema nunții PERFECTE, în funcție de Zodie! Cât de romantică pare cea de la SCORPION

Alţii au fost extrem de îngrijoraţi din cauza pielii sale de ceară şi nasului cu formă ciudată care sunt la fel de nesănătoase. Totuşi, există discuţii mai puţine despre apariţia sa controversată şi mai multe despre chirurgii care sunt responsabili pentru acest rezultat.

Erau calificaţi pentru a face astfel de intervenţii? Au mai făcut vreodată o operaţie estetică? Persoanele din mediul online au susţinut că „medicii care i-au făcut asta ar trebui să fie jupuiţi de vii”, sau „nu contează dacă a cerut să i se facă asta, ar fi trebuit să o redirecţioneze către un psihiatru. Este nebunie curată!”

Chirurgii trebuie să fie extrem de grijulii în ceea ce priveşte sănătatea fizică şi mentală a pacienţilor, iar asta înseamnă că trebuie să respingă orice fel de procerdura pe care nu o consideră potrivită.

Consultanţii estetici pot refuza să opereze un pacient dacă nu cred că operaţia este în interesul pacientului. Aceştia nu trebuie să accepte să opereze pe cei care au aşteptări nerealiste pentru că riscurile intervenţiei sunt mai mari decât beneficiile.

Tabar nu este prima persoană care îşi doreşte cu disperare să arate ca Jolie. Frumuseţea năucitoare a actriţei a creat o adevărată valva, dar cine o poate blama?

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din wow

Sus