Connect with us

Teorie ŞOCANTĂ a geofizicienilor contemporani! Ni s-a scurtat timpul. Este posibil să trecem într-o ALTĂ DIMENSIUNE? Consecinţele incredibile

wow

Teorie ŞOCANTĂ a geofizicienilor contemporani! Ni s-a scurtat timpul. Este posibil să trecem într-o ALTĂ DIMENSIUNE? Consecinţele incredibile

Teorie ŞOCANTĂ a geofizicienilor contemporani! Ni s-a scurtat timpul. Este posibil să trecem într-o ALTĂ DIMENSIUNE? Consecinţele incredibile

Specialiştii susţin că o zi mai are doar 16 ore din 24, Rezonanţa Schumann accelerând de la 7,8 Hz la 12,5 Hz. Geofizicienii contemporani considera ca Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.

Ne-a avertizat

„Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri.

Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de “punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsa de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în “momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

Consecinţele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o alta dimensiune. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.

Creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor sai, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar şi elevarea asupra conştiinţei, chiar dacă evenimentele actuale nu susţin această teorie.

25 de lucruri care se vor PETRECE cu siguranță în următoarele 60 de SECUNDE!

Un minut poate însemna o perioadă de timp destul de considerabilă atunci când aştepţi să ţi se încălzească mâncarea, mai ales dacă eşti extrem de înfometat. Un minut poate fi considerat o veşnicie atunci când eşti în sala de forţă, pe biciletă sau pe bandă.

Citește și:   Cele mai scumpe fructe din lume. Cât costă şi ce le face să ajungă la preţuri astronomice

În ceea ce priveşte momentul în care eşti la muncă, acel minut este cu adevărat extrem de lung. De cele mai multe ori nu luăm în calcul importanța unui minut, dar vei fi surprins când vei vedea cât de important este un minut în lumea care ne înconjoară.

În timp ce tu ai citit această introducere, milioane de reacţii chimice s-au petrecut în corpul tău. Aşadar, iată câteva dintre cele mai curioase lucruri care se vor petrece în următoarele 60 de secunde:

1. 250 de copii se vor naşte – oamenii care au urmărit emisiunile tv despre acest subiect şi-au dat seama cu siguranţă cât de emoţionante sunt acele momente. Lumea în care trăim este o fabrică mare de nou născuţi, aşadar, în perioada în care tu te speli pe dinţi, în jur de 100 de copii au apărut pe lume.

Sunt mulţi factori care afectează rata naşterilor în lume: cariera femeilor, nivelul de sărăcie, principii religioase sau sociale şi accesul la planificarea propice a unei familii. Nu toţi aceşti bebeluşi au norocul de a se naşte într-un stat care să le ofere confort şi stabilitate. 113 dintre aceştia sunt născuţi în țări foarte sărace, dintre care 15 suferă de anumite defecte fizice.

2. Oprah câştiga 600 de dolari – probabil că este o sumă pe care mulţi dintre noi nu o facem nici în câteva săptămâni. Dacă nu ştiai asta până acum, Oprah câştiga 315 milioane de dolari pe an, aşa că aceasta ajunge să producă 10 dolari la fiecare 10 secunde.

Nu trebuie să fim foarte invidioşi: aceasta a pornit dintr-un mediu foarte sărac şi abuziv, şi a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este astăzi. Mogulul donează milioane de dolari în scopuri caritabile. Dacă asta ţi se pare mult, ar trebui să vezi câţi bani câştigă Bill Gates.

3. 105 oameni mor – în fiecare minut, patru oameni din lume sunt infestaţi cu HIV. La fiecare două minute, cineva este diagnosticat cu cancer. Aceste numere sunt mult mai optimiste faţă de acum două decade, dar subiectul rămâne în continuare foarte sensibil.

Din fericire, sunt înregistrate mai multe naşteri decât decese, dar cele mai multe dintre aceste naşteri se înregistrează în China şi în Africa, în ţări care sunt deja suprapopulate.

4. Un fulger loveşte planeta de 6000 de ori – se spune că astfel de evenimente de întâmplă rar, dar vei rămâne surprins când vei afla de câte ori se întâmplă, de fapt, asta. Mediul înconjurător are nevoie de fulgere pentru a menţine balanţa electrică dintre suprafaţa Pământului şi atmosferă – este un fenomen vital, deşi nu este neapărat plăcut de oameni.

Citește și:   5 MAGICIENI care s-au jucat cu focul și au fost UCIȘI în timpul show-ului! Ultimul te îngrozește de-a binelea!

În 1998, o întreagă echipă de fotbal a fost ucisă de un fulger în Congo. În mod curios, echipa adversă a scăpat aproape nevătămată. Se pare, totuşi, ce cei mai ghinionişti oameni sunt croaţii atunci când vine vorba despre acest subiect. Unul dintre ei a fost lovit de fulgen în penis, iar unei femei croate i-a intrat un fulger prin gura şi i-a ieşit prin anus.

5. Americanii consuma 21 de mii de felii de pizza – cine nu iubeşte pizza? Deşi acest preparat delicios este iubit de toată lumea, iată că americanii sunt unii dintre cei mai mari fani, pentru că oamenii cheltuie 38 de miliarde de dolari în fiecare an pentru o astfel de delicatesă. În timpul sezonului de fotbal american, localurile care servesc şi livrează pizza au un bonus substanţial.

Ai idee care este cel mai folosit topping pe care îl folosesc oamenii? Ei bine, acesta este pepperoni, bineînţeles! Totuşi, în India, cele mai folosite topping-uri sunt ghimbirul murat, carnea de oaie şi tofu.

6. Inima ta pompează 314 litri de sânge – acest proces se petrece în interiorul tău chiar în acest moment. Inima ta este destul de harnică. Atunci când te gândeşti la câte lucruri reuşeşte inima ta să facă, parcă îţi vine să ai mai multă grijă de ea.

Inima ta este formată din două pompe: una care trimite sânge plin de oxigen către corp şi cealaltă care colectează sângele care a fost deja împrăştiat. Aceasta bate de 100.000 de ori pe zi, ceea ce înseamnă că până când vei ajunge la 70 de ani, aceasta va ajunge la 2.5 miliarde de bătăi.

7. 1.8 milioane de aprecieri sunt înregistrate pe Facebook – se pare că Zuckerberg este mult mai puternic decât ne imaginăm noi. În 2013, la 10 ani după ce a fost activat, Facebook-ul a numărat 1.23 de miliarde de utilizatori din toată lumea. Aproape de jumătate de selfie-uri sunt postate pe Facebook, ceea ce înseamnă că like-urile curg că apa într-o cascadă.

Pentru mai multe exemple surprinzătoare, click aici:

Nimeni nu ştie absolut tot ce se întâmplă în lume, aşa că astfel de articole ne fac să privim lumea cu alţi ochi.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: LUMEA ÎN CARE TRĂIM… ÎNCOTRO ? | Be FREE. Be ZEN

Lasă un răspuns

Mai multe din wow

Sus