Connect with us

Top 10 cele mai neașteptate recorduri mondiale care îți vor face pielea de găină

wow

Top 10 cele mai neașteptate recorduri mondiale care îți vor face pielea de găină

Top 10 cele mai neașteptate recorduri mondiale care îți vor face pielea de găină

Recordurile mondiale au menirea de a ne arăta că oamenii sunt capabili de lucruri extraordinare sau că posedă caracteristici neobișnuite. Nu oricine poate ajunge în Cartea Recordurilor și sfârși prin a fi recunoscut la scară globală pentru aptitudinile sau abilitățile extraordinare pe care le are.

În video-ul de mai jos, îți prezentăm cele mai imprevizibile recorduri mondiale, la care nici măcar nu te-ai fi gândit că există! De exemplu, cum ar fi acestea:

# 12 Cele mai multe tuneluri din carne (față)
Câștigătorul premiului „Cele mai multe tuneluri de carne de pe față” se numește Joel Miggler! Este născut în Germania și deține recordul de a avea cele mai multe „tuneluri de carne” pe fața lui! Știi cum le place oamenilor să-și întindă lobul urechii pentru a face găuri în pielea aceea subțire? Joe Miggler a făcut același lucru, dar în diferite părți ale sale. Cele mai mari găuri sunt, evident, chiar în obrajii lui, expunându-și dinții și limba.

# 11 Cel mai lung tunel uman prin care a călătorit un câine
Eroul Otto, un buldog, este un campion pământean întrucât a rupt un tip de record mondial la care nu te-ai fi gândit probabil niciodată sau nu ți-ai fi închipuit că există. În 2015, Otto a luat premiul pentru străbaterea celui mai lung „tunel uman”, pe care l-a parcurs pe un board de skating. Câinele Otto a navigat printre picioarele a 30 de oameni, probabil fiind inspirat de marele Tillman. Așadar, nu doar oamenii pot sparge recordurile mondiale, ci și câinii!

# 10 Cel mai rapid traseu de 20 de metri, cărând două frigidere
S-ar putea să-l cunoști pe actorul islandez Thor Björnsson din rolul său pe care l-a avut în serialul Game of Thrones, ca și Muntele (The Mountain). Dar el nu joacă doar la televizor rolul unui bărbat puternic, este unul și în viața reală! E un învingător mondial la capitolul greutate! În ianuare 2016, Björnsson a ridicat o structură care ținea în echilibru 2 frigidere, cântărind un total de 992 de lire sterline, și a mers cu ea pe umeri 20 de metri! WOW!

Citește și:   Cum ar arăta prințesele Disney FĂRĂ machiaj! A 7-lea îți va TOPI inima!

# 9 Cele mai multe persoane care au spart folii cu bule de aer
Mii de cercetași băieți s-au adunat la Ferma de Cercetare pentru Valea Păcii din Elbert, Colorado, în septembrie 2015, pentru a „sparge” un record mondial. 2.681 de cercetași băieți au participat la spargerea simultană a mii de folii cu bule de aer pentru a obține faima mondială. Și au reușit!

# 8 Cele mai lungi gene ale unui câine
Cele mai lungi gene ale unui câine au fost descoperite la Ranmaru, un labradoodle australian care trăiește în Tokyo, Japonia. Începând din septembrie 2014, pe când Ranmaru avea 3 ani și 8 luni, se putea lăuda cu niște gene elegante, blonde, cu lungimea de 6,69 cm. Recent, a câștigat recordul mondial la acest capitol!

# 7 Cea mai mare bătaie cu perne din lume
Cea mai mare bătaie cu perne din lume a avut loc în timpul unui meci de baseball de la St. Paul, din Minnesota, în iulie 2015. Actorul Stephen Baldwin a fost prezent la eveniment și a inițiat lupta cu perne și corp la corp, la care a participat 6,261 de persoane.

# 6 Cel mai lung sărut înregistrat vreodată
Acest cuplu thailandez este cunoscut pentru faptul că au spart cu regularitate recordul mondial și au câștigat premiul pentru „Cel mai lung sărut înregistrat vreodată”. Ekkachai și Laksana Tiranarat din Bangkok au câștigat concursul organizat de Ripley, „Believe It Or Not”, bătând toate celelalte cupluri. Timpul în care s-au sărutat a fost măsurat la 58 de ore, 35 de minute și 58 de secunde. Perechea a câștigat de fapt acest concurs anual în 2011, așadar, sunt niște veterani la acest capitol.

# 5 Cele mai multe tricouri date jos în timp ce bătea o minge de fotbal cu capul
În aprilie 2009, un fotbalist brazilian entuziast, pe numele său Marcelo Ribeiro da Silva, și-a scos toate cele 21 de straturi de tricouri pe care le purta în timp ce bătea o minge de fotbal cu capul. Se pare că a făcut trucul pentru bani, pentru a-și susține familia, așa că pentru el, a fost ca și cum ar fi lucrat o zi la birou.

Citește și:   Și-a lăsat laptopul deschis mai multe nopți și a înregistrat totul! Când s-a trezit, ȘOC! A ÎNLEMNIT!

# 4 Cele mai multe rotații făcute fiind atârnat de un burghiu, doar într-un minut
Pe platoul de filmare pentru Guinness World Records, Huy Giang din Germania și-a dovedit nivelul extrem al forței superioare a corpului, făcând ceva foarte ciudat. Huy Giang a stat suspendat de un burghiu prins de tavan și l-a lăsat să se rotească în timp ce stătea atârnat de el, făcând 148 de rotații într-un singur minut!

# 3 Cei mai mulți pași făcuți de un câine care ținea în echilibru 1 pahar de apă
Pe lunga listă a câinilor care pot face lucruri omenești ciudate este și Sweet Pea, un amestec între Ciobănescul Australian și Border Collie. Sweet Pea a făcut 10 pași în sus și 10 pași înainte, ținând în echilibru un pahar cu apă pe cap. Nu cred că mulți oameni ar fi reușit să facă asta, dar el a triumfat!

# 2 Cel mai mare pepene verde – posibil
Singurul pepene verde înregistrat într-un catalog oficial a fost crescut de Christopher Kent în 2013. Pepenele de câmp cântărea 350, 5 lire. Fotografia cu ei a început să apară în jurul anului 2015.

# 1 Cele mai multe înregistrări mondiale care au avut loc la Guinness
Dacă cartea Guinness a Recordurilor Mondiale ar trebui să aleagă o mascotă, ar face bine să o aleagă pe Ashrita Furman. Furman a rupt cele mai multe înregistrări mondiale și are cel mai îndelungat record până în ziua de azi. În vârstă de 62 de ani, a rupt 551 de recorduri Guinnes, cu 200 care s-au retras sau au rămas nelovite. Un exemplu de record mondial pe care l-a rupt este „cei mai mulți struguri prinși în gură într-un minut.

Pentru mai multe exemple, vezi aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus