Connect with us

Un cuplu cel puțin neconvențional: își beau sângele reciproc și se cred vampiri adevărați. Dragoste adevărată sau nebunie curată?

wow

Un cuplu cel puțin neconvențional: își beau sângele reciproc și se cred vampiri adevărați. Dragoste adevărată sau nebunie curată?

Un cuplu cel puțin neconvențional: își beau sângele reciproc și se cred vampiri adevărați. Dragoste adevărată sau nebunie curată?

Vampirii au fost cunoscuţi sub multe nume de-a lungul istoriei. Creaturile acestea care se hrănesc cu sângele altora au speriat milioane de oameni şi i-au făcut să verifice cu atenţie dacă au ȋncuiat uşile şi ferestrele aşa cum trebuie.

Culturile diferite din lume au avut multe viziuni asupra acestor monştri, dar toată lumea ȋi numeşte vampiri. Totuşi, sunt multe lucruri care au fascinat oamenii ȋn toţi aceşti ani, şi i-au făcut să creadă că aceştia sunt reali.

1. Identificare: vampirii nu sunt chiar morţi – ȋnainte de cele mai noi descoperiri, un cadavru putea să dea semne de “viaţă” după moarte. Mulţi oameni au ȋnţeles greşit faptul că sângele care ieşea din gură sau din nas pot fi semne ale creaturii care se hrăneşte ȋn acest mod. Adevărul? Gazele care survin ȋn urma descompunerii cauzează fluidele din corp să iasă prin orice orificiu dsponibil.

2. Dinţii: vampiri au doi canini mari cu care sug sângele oamenilor – dinţii crescuţi după moarte au fost văzuţi ca un semn că decedaţii s-ar ridica din mormânt pentru a se hrăni. Adevărul? Un semn al descompunerii este ȋndepărtarea dinţilor de gingie, ceea ce face ca dinţii să pară ca şi cum ar fi crescut. De asemenea este un simptom al celor care suferă de porfirie.

Citește și:   Se pregătea să meargă la balul de absolvire, dar când BUNICA a văzut cum e îmbrăcată și-a pus mâinile la ochi și a început să PLÂNGĂ! Uite DETALIUL care o lasă fără cuvinte

3. Unghii: vampirii au unghii lungi – strămoşii noştri au văzut creşterea unghiilor de după moarte ca pe un semn al unei creaturi care creşte gheare. Adevărul? Descompunerea cauzează ca pielea să se ȋndepărteze de unghii, ceea ce oferă iluzia unghiilor mai lungi.

4. Foamea: vampirii se hrănesc exclusiv cu sânge – oamenii se temeau ȋn general de pofta de un anumit fel de mâncare, dar, de fapt, atunci când ai o anumită poftă, organismul te atenţionează că ai o anumită deficienţă ȋn corp. Adevărul? Cei care suferă de porfirie pot avea poftă de lucruri ca sânge sau carne ȋn sânge, pentru că suferă de o deficienţă de fier.

Pentru povestea completă, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus