Connect with us

Un strat gros de zăpadă albastră a acoperit întregul oraș. Oamenii de știință au rămas cu gura căscată în fața acestui fenomen inexplicabil

wow

Un strat gros de zăpadă albastră a acoperit întregul oraș. Oamenii de știință au rămas cu gura căscată în fața acestui fenomen inexplicabil

Un strat gros de zăpadă albastră a acoperit întregul oraș. Oamenii de știință au rămas cu gura căscată în fața acestui fenomen inexplicabil

Populaţia unui întreg oraş a rămas cu gura căscată după ce străzile au fost acoperite de un strat gros de zăpadă albastră. Fenomenul bizar a fost filmat pe camera de luat vederi în oraşul St Petersburg din Rusia.

Rezidenţii au rămas şocaţi în faţa acestui incident şi au devenit imediat îngrijoraţi că problema este cauzată de chimicalele toxice din atmosferă. Unii cred că zăpada a fost rezultatul demolării institutului de cercetare farmaceutică.

Jurnaliştii locali au scos la iveală părerea experţilor care au susţinut că zăpada ciudată a fost cauzată de cobalt, un element metalic, sau de albastrul de metilen, o substanţă folosită în tratamentele medicale.

Mostre au fost duse imediat la laborator pentru analize şi o investigaţie cu privire la eveniment a fost lansată de către autorităţile locale. În februarie 2015, zăpadă albastră a apărut şi în oraşul din Rusia Chelyabinsk, la 1500 de mile depărtare de St Petersburg.

În acest oraş, investigaţia a scos la iveală faptul că zăpada albastră a fost cauzată de colorantul alimentar folosit în vopseaua de ouă. În ceea ce priveşte evenimentul din St. Petersburg, autorităţile nu au încă un răspuns clar.

Nimeni nu ştie care este cauza exactă, dar evenimentul a creat o adevărată vâlvă în rândul cetăţenilor şi a autorităţilor care se tem de un oraş foarte poluat care ar putea să le distrugă sănătatea.

Bineînţeles, astfel de fenomene nu sunt izolate. Lumea în care trăim este plină de fenomene ciudate, în special cele care apar pe cer. Unele persoane au susţinut că prezenţa extratereştrilor ar fi fost cea care a adus zăpadă albastră în oraşul lor.

Meteorologia, ramură a geofizicii care se ocupă cu studiul proprietăţilor atmosferei şi fenomenele care au loc în aceasta, este o ştiinţă fascinantă, mai ales atunci când avem de-a face cu iregularităţi şi factori necunoscuţi.

Citește și:   15 lucruri care s-ar întâmpla dacă OAMENII ar DISPĂREA peste noapte de pe suprafața Pământului!

Unul dintre cele mai discutate subiecte a fost cel al OZN-urilor, adică al obiectelor zburătoare neidentificate. Acesta este suspectat ca aparţinând unei nave extraterestre.

Aşa zise dovezi ale indentificărilor OZN-urilor au apărut de-a lungul anilor, în părţi diferite ale lumii, ridicând întrebări despre viaţa pe altă planetă şi invazia extratereștrilor pe Pământ.

Acest subiect a devenit foarte interesant în timp şi a fost extrem de discutat în multe producţii cinematografice, în teatru şi literatură, mai ales după cel de-al doilea război mondial.

Prima astfel de dovadă a apărut în 1947 când omul de afaceri Kenneth Arnold a susţinut că a a văzut un grup de nouă obiecte zburătoare de mare viteză în munţii Rainier din Washington, în timp ce pilota un avion. Acesta a povestit că obiectele aveau o viteză uluitoare.

În anii care au urmat, mai mulţi oameni au ieşit la iveală povestind acelaşi lucru, tocmai de aceea au început şi investigațiile în acest sens. Termenul de OZN a fost tradus din engleză ( UFO – unidentified flying object ), termen care a fost folosit pentru prima dată în 1953 de Forţă Aeriană din SUA.

Americanii au crezut, iniţial, că aceste obiecte erau de fapt avioane ruseşti sofisticate, dar anumiţi cercetători au sugerat că sunt nave din alte lumi. Oamenii numeau aceste obiecte „cârnaţi zburători”, sau „discuri zburătoare”.

Mai multe observaţii necunoscute au fost făcute în legătură cu spaţiul aerian de-a lungul istoriei. Unele dintre ele erau, fără îndoială, comete, meteoriţi, planete care se pot vedea cu ochiul liber, fenomene optice din atmodfera că norii lenticulari.

Un exemplu de astfel de fenomene a fost cometa Halley, care a fost înregistrată pentru prima dată de astronomii chinezi . Astfel de întâmplări au fost tratate de multe ori ca fenomene supranaturale, îngeri, sau alte derivări religioase. Unii cercetători au putut observa câteva asemănări între OZN-uri şi simbolurile religioase în picturile medievale.

Citește și:   25 de lucruri care se vor întâmpla în următoarele 60 de SECUNDE! Te așteptai la al 5-lea?

Astfel de obiecte nu au fost observate doar în SUA, ci peste tot în lume. În Rusia, de exemplu, exploratorul Nicholas Roerich a raportat împreună cu mai mulți membri de-ai echipei sale că au văzut „ceva mare, care strălucea că Soarele, în formă ovală şi care de deplasa cu foarte mare viteză”.

Totuşi nicio investigaţie oficială nu a concluzionat că OZN-urile sunt reale indisputabil, sau obiecte fizice, originare altor planete, care ar putea să pună Pământul în pericol. Astfel de concluzii au fost descoperite în studii care au fost interzise publicului de ani de zile, scoase la iveală de curând.

Au fost unele guverne care au raportat că sunt la curent cu posibilitatea existenţei OZN-urilor de origini extraterestre.

Studiile private au fost neutre în concluzii, dar au argumentat că toate dovezile incontestabile merită să fie mai atent studiate şi că subiectul nu este încheiat.

Conspirationistii susţin că marile puteri ale lumii, ca SUA, Rusia sau China sunt deja la curent cu existenţa altor forme de viaţă pe alte planete, dar că nu vor să informeze publicul despre asta, pentru ca oamenii s-ar speria foarte tare. Se pare că aceştia merg pe principiul „ce nu ştii, nu-ţi strică”.

Oamenii susţin mereu că văd OZN-uri pe cer, unii dintre ei au şi filmat astfel de apariții ciudate, dar este foarte greu să stabileşti veridicitatea imaginilor.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din wow

Sus